147

дедо Ташунко

преди 9 години

До Габриела, номер 230. Подкрепям те, чадо. Мислиш с главата си. Трябва дипломация и отстъпки, а не конфронтация.

146

Е-стир

преди 9 години

На запада най високата технология е Кражбата и Поробване на Демократизирани от тях страни .За да се почувства човек свободен е достатъчно Обама да каже от сърце" Нямаме интереси в тази страна" Но няма такава страна в света и за това по целия свят има геноцид робство етническо прочистване на местното население

145

Габриела

преди 9 години

Колкото и санкции да наложат това няма да помогне,това нещо като Русия не може да бъде унищожено,погледнете само територията и щом Хитлер не е могъл та то един ЕС ли? Не защитавам Русия но това са фактите.Не хубаво това,че се води война,а те само за санкции ми мислят, да вземат да направят нещо смислено :)

144

бурж

преди 9 години

бурж до шоп благодаря докато в бг има мислещи хора като теб бг нее загубена браво

143

vesko02

преди 9 години

А бе вие спрете войната ,пък Европа не я мислете.

142

Анонимен

преди 9 години

Водкаджийте още не са изтрезнели и не могат правилно да оценят ситуацията, а тя е скорошна катастрофа за Русия и Кремълското джуденце!!

141

Анонимен

преди 9 години

Za Rusia znaq ,4e krajbata tam e RELIGIQ .Za drugo ne se seshtam.

140

бурж

преди 9 години

санкции ли мислите че се налагат смях огромен тежък автогол за американски хатър руският нефт и газ текат към китаи и кндр иран също участва активно тръбите стигат до индия за какъв *** им е на руснаците ес да се греят на американски ***

139

1212

преди 9 години

На валутния пазар рублата отслабва. Кво да правиш неефективните санкции до там водят, а представяш ли си Боби какво ще стане когато се въведат ЕФЕКТИВНИТЕ санкции. А? Боби. Представяш ли си само? А?

138

Анонимен

преди 9 години

До Боби209Ти на Руската Фондова Борса тям подобна глупост ли и викаш?Много си позволяваш.Ами нали за да се разплатиш със работниците и доставчиците трябва да си на печалба.Плюс това на борсата не участват компании за чушкопеци.И на пазара да е можеш да се пазариш /само у нас цените са заковани.Всеки търси най доброто за себе си.Ти сигурно си привърженик на тезата:даняма пари.Това го има само във фантазиите на строителите на Комунизма,ама накрая обраха всичко и станаха капиталисти и то голями

137

BG

преди 9 години

На тъпите русофили и особено - *** 108. Това тук сигурно също е "голяма лъжа" :))) Само дето го има във всички учебници по история :)) Във вашите комунистичести обаче го няма, така че не го търсете :)))Има го и на български и руски, другари. Спокойно :)))

136

Анонимен

преди 9 години

Na ruska presa ne viarvame...

135

Анонимен

преди 9 години

До Боби 206Боби виж оправи Руската фондова борса сега,пък какво ще стане след 25 или 100г с $ има време да му мислият другите след нас,живота е само 70-90г а ти мислиш за 3014г много си напред с материала.

134

me4o;

преди 9 години

sankci i sreshto rosia ; e ne se li ymorixa tia xora ot 3 meseca da slagat sankcii ; na mene mi omrazna da 4eta ,videteli evropa postavila sankcii i koi strada ot tex samata evropa ; rysia e silna i dosta bogata darzava ne se barkaite 4e kato giayrite ste gladni i bedni ,i drygite sa kato vas.kompleksari.

133

1212

преди 9 години

Айде маскоФската борса пусна кепенците.О приостановке торгов на фондовом рынкеУважаемые участники торгов, Московская Биржа работает над устранением причин возникновения нештатной ситуации на фондовом рынке.О времени возобновления торгов будет сообщено дополнительно.Били неефективни санкциите. Ха ха ха ха ха хахахахахххххх

132

Анонимен

преди 9 години

До Боби 200Санкциите наложени на Русия са заради Крим и политиката на руснаците да подкрепят и въоръжават сепаратистите в Източна Украйна.Самолета е черешката на руската външна политика срещу Украйна.

131

Форт Нокс

преди 9 години

до Боби 201Боби имаме злато най много във света.Никой не си иска златото,защото плащаме хубави девиденти.Ако искаш да си вземеш твойто злато ела ,заповядай,ще ти го върнем.Дръг път не говори празни приказки по въпроса със златото у нас и по света.Сигурно европейците искат да си вземат златото и да го сложат на съхранение в Северна Корея?

130

мислител

преди 9 години

Пълна пародия е всичко това покрай Украйна. Пълен абсурд е Руснаците да отстъпят. Всичко зависи от това колко време ще издържат Американците и европейските им ***. То си го пише всичко - Русия може да загуби в следващите две години 100 млрд евро, докато ЕУ след контра-санкции на Русия ще се набута със 120 млрд годишен износ.Всички ще се набутат и какво? Ще стискат до кокал за да вземат богатствата на Украйна? Колко време ЕУ ще издържи без основни ресурси? САЩ ли ще спонсорират всичко?

129

Анонимен

преди 9 години

До Боби Нито ще им дадат Мистрала, нито ще платят обезщетение, просто в един момент купувача се доказа като враг на НАТО и свали цивилен самолет. И затова са наложени санкции. Русия трябва да плати кораба и той да остане под арест до падане на санкциите. Дотогава Кремъл да си праща бояджии да го мажат да не изгние - 5, 10, 20 години, колкото трябва.

128

Анонимен

преди 9 години

До БобиСега един банкер и ЦЕО взима от стотици до ХИЛЯДИ пъти повече от нормален специалист.---------- Да, но сега един нормален специалист може да стане СЕО, а тогава трябваше да си внук на див комунист.