24

Miro

преди 9 години

Ами данъка на баща ми на кадетчето от 83 със 250 г ЦО2/км е 8,70лв,Данъка на 2006 БМВ 325и със 200 г ЦО2.км е 457лв.Ако беше обратно тия 2,5 млн автомобили или нямаше да се движат или щяха да са нови :)Идиотска държава

23

Анонимен

преди 9 години

До GD Държавата осигурява жизнения стандарт на държавните служители и на хората на държавна издръжка. Останалите си го осигуряват сами!

22

Анонимен

преди 9 години

НЯма "нови", няма "стари" - има изправни и неизправни, или по точно - годни за движение според закона, и негодни за движение... И точно това е проблема - че на пунктовете за ГТП се пускат като "годни" коли които осен за скрап - за друго не стават.

21

Анонимен

преди 9 години

Ми като няма пари ще си караме 20 годишните трошки. Че кой не иска нова кола? Ама колко хора могат да си позволят да си сменят колата на всеки 5 години? Аз поне не мога и за това ще си карам 12 годишното рено.

20

дедо Ташунко

преди 9 години

Номер 6 ни е казал каквото трябва!

19

citizen

преди 9 години

Супер тема за комплексираните селски ***, основният контингент тук, да ни обяснят как москвичите от едно време са най-хубавите коли.

18

Анонимен

преди 9 години

До Анониментебе ти е трудно да караш ли :D

17

Анонимен

преди 9 години

Колите след 2000 година са пластмасови с излишно усложнени сензори, компютри и т.н. При повреда се превръщат в голям камък, който не можеш и сантиметър да избуташ, особено при дизела за запалване. Хората го знаят това и поддържат старите доказани коне.

16

aga

преди 9 години

Ако са с много нови коли, "Тоя яко е крал", ако си с много стара кола, не си сигурен дали ще стигнеш от точка А до точка Б, но за сметка на това данъкът ти е 10 лв. на година. Как българите да си позволим да си купим нови коли?! Да не говорим колко с платени книжки наизлезнаха, то не си заслужава нова кола, не се знае кой ще ме удари, защото не се е научил кое е газ, спирачка или как се паркира..

15

Анонимен

преди 9 години

Че кво лошо?Има страхотни модели произведени през 2000 година.Боли ме фара турските бачкатори на социална помощ в Германия кво карат.Най-вероятно автомобили втора или трета употреба купени с неква далавера отнякъде тънката лайсна.В САЩ всяка *** на социална помощ може да си земе форд мустанг камаро или неква друга резачка second hand само от кинтите дет му ги дава правителството.В момента в БГ хубав автомобил с доста екстри втора ръка е към 5-6к. Кеф :)Ако имате късмет дори ще е автоматик.

14

Име Имов

преди 9 години

С тези заплати се очудвам, че не са 80% над 20 години. Да не мислите, че на хората им се карат стари автомобили??

13

Анонимен

преди 9 години

Ооо щото старите дръгливи дизели въобще не замърсяват. Затова в града на прецаканите връзкари има толкова алергии и астма при децата, сигурно всяка втора панелка е малък тец, така ли?

12

Анонимен

преди 9 години

Виждате ли турските гастарбайтери с какви коли прекосяват развъдника на ***? А тука *** *** плаща кражбите на ДПееевСки и се радва на 300 евро заплата. Честит ви нов заем от няколко милиарда и нови таксички в цената на тока. Спестяванията ви ги нарекоха харизан кон, нали *** ***?

11

Анонимен

преди 9 години

До 14Отиди в малко градче или село зимата като падне смог да видиш как не се диша от твърди частици във въздуха от горене на дърва и въглища

10

Руди

преди 9 години

А бе защо никой не пише, че превозвачите ще затварят изходите на София в петък, само в стандарт има една статиика.

9

Влади

преди 9 години

Ами така е , защото хиляди халгъзници си правят далаверата с коли втора употреба. Купуват от Запад най-грохналите барутници, на границата им изпускат фреона от климатиците(според лобистки закон уж да не влизат вредни газове в БГ-то). После задължително им режат катализаторите(струват от 200 до 500лв. - пак в джобчето на джамбазина), обират им по скъпите електронни джаджи и после - в автосалона. *** си купува "нова" кола, на цена 3-4 пъти над реалната и после се хваща за главата! Това е...

8

българин

преди 9 години

Българинът гори годишно средно 250 литра нафта,а за отопление изгаря 3-4 тона дърва и въглища.Замърсяването идва от печките и котлите за твърдо гориво на парното,а не от колите.Защото средностатистическият българин изгаря 15 пъти повече дърва и въглища отколкото нафта!Новите коли са някакви полубоклуци тъпкани с електроника с отвратително качество,защото всеки я е правил както може.Ако компютрите се правеха така в света не би имало работещи компютри.А вече има дънни платки с 25 годишна гаранция!

7

Анонимен

преди 9 години

Сигурно и 68% от хората са над 50 годишни. Подчовеците не ги слагам в сметката, защото те се множат като ***.

6

Анонимен

преди 9 години

И по добре.Това дето е правено след 2000-та здравина и качество няма.

5

GD

преди 9 години

Автопарка е огледало на жизнения стандарт, който ни е осигурила нашата държава.