9

друсан кебап

преди 9 години

До кайма везирстига с тия кебапчета ,няма ли да вдигнат класата малко...аз искам вече на ресторант;)

8

кайма везир

преди 9 години

Трябва и министър за кебапчетата.

7

НАРОДЪТ НЕ ЗАБРАВЯ

преди 9 години

Г- Цацаров,много нагло мълчите как се развиват делата на Цв.Цветанов!Нали имаше ефективна присъда?Съдията добре ли е със здравето?Делата общо бяха 6-какво стана с другите?Кой упражни натиск за спирането им-може би немският демократичен адвокат на пределна възраст...Или по-лесно е да се тръби как е наказан бедняк откраднал геврек?!Защо не си подадете оставката,или и вие сте се взели на сериозно?По решенията на съда се определя демократичността в една държава-този урок да не сте го пропуснали?

6

Анонимен

преди 9 години

и далаверата да мине успешно... че умните и красивите изпълзяват на припек отново. избори до дупка :-)

5

Анонимен

преди 9 години

КАТО НЯМА ПРОКУРАТУРА И МВР ТРЯБВА НЯКОЙ ДА КОНТРОЛИРА.МАЯ И БАРЕКОФФФФ СЕ ПРИСМИВАТ НА ЦЯЛА НАЦИЯ И НЕ НОСАТ НИКАКВА ОТГОВОРНОС ЗА ДЕИСТВИЯТА СИ В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ.

4

остап бендер

преди 9 години

скандали от типа на костинбродските бюлетини могат да се избегнат само ако ГЕРБ престанат мамят и да лъжат...но това ,както и афинитета им към крадене са отличителни черти на индианската им партия...........

3

Зорница

преди 9 години

За министър председател трябва да посочат Соломон Паси.....Това е един от най-начетените политици в държавата ни и може би най-големият дипломат...трябват ни точно такива хора,които да представят България !

2

Еди Койси

преди 9 години

Сготвят министър със кисало зеле. Целта е да се избегне булмача от типа на костинбродските бюлетини,

1

Минчо Празников

преди 9 години

А министър на облаците може ли ?