67

Анонимен

преди 9 години

До АнонименА ти къде си СЕГА?

66

Анонимен

преди 9 години

Що ривете бе, къде бяхте когато Оглупарски и сие актуализираха 2013г. бюджета без основание и заделиха 500 милиона в ПИП, като 2005г. и ги краднаха, къде бяхте когато за една година тройната ламя направи 4 милярда допълнителни заеми и ги краднаха, без да заделят и един лев за здраве или за нещо друго??? М--- ви да е - а комуно-депесаро-ДС агентурна зган!!!!

65

Анонимен

преди 9 години

Ами не е жест към служебния кабинет я. Тези пари са за Боко и тайфата.

64

Анонимен

преди 9 години

Просто искате да платите на вашите хора,нали!!! Проблемът с КТБ ще бъде разрешен прекрасно за сметка на нашия джоб!!! Не се ли срамувате от бедните хора, които изнемогват, 3/4 са на ръба на оцеляването! Аз вече нямам никакви илюзии какви "добрини" ни чакат оттук нататък.

63

Анонимен

преди 9 години

Нормален ли сте, г-н ПРезидент! Да връщаме парите на олигарсите в КТБ, НИЕ да ги връщаме, не вие. Е от това по-голям банков обир няма! Не само това, ами дори няма реална оценка на активите на банката, няма доклад няма отчет. На базата на какво ги искате тези пари, ***?

62

Анонимен

преди 9 години

И днес Капиталци и Праспресчовци ще се цитират. ГОРЧИВО!И днес Босфор ТВ и Кулезич ТВ ще задават удобните въпроси ала Цънц със сервилен текст и кимване на главици.Оруел - 1984. Четете и сравнявайте. Такава медийна среда не е имало и при идола на батко ви.

61

Анонимен

преди 9 години

при 14 милиарда външен дълг тие сега искат накуп 7. Итова е нормално ли гербери, я се обяснете малко. Дайте няква опорна точка ли е, друг вид инструкция ли е?

60

до герберете

преди 9 години

Вие се отличавате с това че винаги сте прави както войводата си. На много места БСП се пречисти от доста *** като се създадохте и дръпнахте най-крадливи кадри от БСП, като в Перник, Кюстендил, Враца, Плевен. Халал да са ви.

59

Анонимен

преди 9 години

Не се съмнявам че и това служебно правителство ще е като предишното от зам. министри на ГЕРБ и от гербава президентска администрация плюс кариериста Близнашки-топ ренегат.Да ни е честито ПРЕД кулисието. Такова правителство няма парламент, сиреч опозиция - идеално е за предкулисието.

58

Анонимен

преди 9 години

Цънцърова отново слугува на ГЕРБ. С половин уста зададе въпроса на Менда има ли нова коалиция, а когото тя се оплете, Цънци взе да отговаря вместо нея, че било съгласие по "важни въпроси" и пак даде микрофона на Менда, като взе усърдно и сервилно да кима с главица. Направо взех да се плаша да не и се откачи вратлето от 30 кимвания за 15 секунди. А Менда заяви че на второ четене ще искат още повече милиарди, явно Ва банк ще го играят.Умните и красивите къде сте Ве, мишки???????????

57

Гербер

преди 9 години

Кво толкова ревете бе.Тези пари ще ни стигнат поне до изборите, а за после Бойко вече внесе предложение за тегленето на няколко милиарда.Няма само БСП да тегли милиарди и ние имаме нужди...

56

Анонимен

преди 9 години

От два дена Местан го няма в парламента! Защо ли?Май падишахът ще ритне великия си везир барабар с Дебелян Певески?Става интересно!

55

Маги

преди 9 години

До кога ще се газят безогледно законите? Какви са тези извън конституционни правомощия на служебно правителство, което се назначава, а не се избира? До кога ще мълчим и ще разрешаваме на глутница самозабравили се ***, наричащи се политически елит да живеят на наш гръб, да ни мачкат и унижават? Хора да се събудим! Време е! Утре ще е късно!!! Няма леви, няма десни, няма националисти... Има един народ докаран до ръба на мизерията от уродливите и без морал управници от всички цветове на дъгата...

54

възмутен

преди 9 години

Продължавам:" Към началото на 2014 г. влоговете в следните банки са гарантирани от ФГВБ:................8.Корпоративна търговска банка АД.... Е, господинът нещо да каже! Или ГЕРБ искат да плащат и на приятелчетата си като Веждито, дето щял да получи удар, че ще загуби милионите си? И всичко това на наш гръб?

53

възмутен

преди 9 години

Но този господин да не ни мисли за балъци, защото съществува Фонд за гарантиране на тези вземания на вложителите, който гарантира до 200 000".Фондът за гарантиране на влоговете в банките (с абревиатура ФГВБ) е юридическо лице, създадено със Закона за гарантиране на влоговете в банките (ЗГВБ), приет от 38-то НС през април 1998 г. ФГВБ е на адрес: п.к. 1606, гр. София, ул. Владайска 27.Фондът гарантира пълно изплащане на влоговете в левове и в чуждестранна валута в 24 български банки..."

52

възмутен

преди 9 години

Поредните лъжи на ГЕРБ продължават в опитите да оправдаят исканите милиони: "Не се знае какво е състоянието на Корпоративна и търговска банка и трябва да имаме пари, за да платим задължителните по закон влогове до 200 000 лева. Това каза в студиото на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Светослав Иванов."

51

иво

преди 9 години

,,Актуализацията на бюджета не е жест към служебния кабинет." а към ПРЕЦЕДЕНТА !

50

реалист

преди 9 години

Погледнете и това, мили хора: ГЕРБ иска увеличаване на дълга ни с 3.4 милиарда леваОсвен милиардите актуализация на републиканския бюджета, ГЕРБ иска и това! И тези милиарди още преди да са на власт? Или са на власт? Сами си правете изводите!

49

se

преди 9 години

На мало о големо му е ясно че се краде! Герберу и депесару че пълнат гуши а комунару шъ стяга партизан за бой! Да съ стягаме у коланъ че с голи дъта ша нъ е срам! А забравих и ония вагабонтин президеншъ и он е мушморок!

48

възмутен

преди 9 години

Абе, народе, спиш ли? Този индивид ме е гнус даже да го гледам! Срам за държавата и нас като нация! До вчера едно плюеше за актуализация на бюджет, а сега приветствал бил! Е...и гнусната фигура! Ще ни окрадат наедро едни индивиди, дори още преди да са дошли на власт и то чрез висша фигура в политическия живот - т.н. президент! И ние седим и гледаме! А някои дори се прехласват по това, текат им лигите!