339

росен пресен

преди 9 години

всъщност новината вече е стара защото днес бат боц извъртя *** и се отказа от тези си мераци защото се уплаши,че ще го изкарат любовница на местан...и сигурно хората щеше да са прави:)

338

xa

преди 9 години

Da ni e chestita novata koaliciq Bostan -Boko+Mestan.

337

fire

преди 9 години

Никога повече ГЕРБ!

336

анонимен

преди 9 години

на калпави комунисти,турците им са виновни,налице беше едно кадърно правителство което те провалиха с простотийте си и глупостите си.

335

Анонимен

преди 9 години

ДПС нямат равни просто... Вината за провала на това правителство беше почти изцяло тяхна, защото Пеевски беше тяхно назначение, а оттам се започна с протестите и общественото недоверие. После доста сполучливо изнудиха БСП и получиха половината министерски места, а асега забиха нож в гърба на правителството като се коалираха с основния му опонент. По-голяма безпринципност рядко се среща. Жалко за трудолюбивите, честни турци, които гласуват за тях...

334

платен трол

преди 9 години

Този форум заприлича на семинар, на най-големите финансови експерти в България. Всеки втори дава акъл, как да се управляват финансите на България. Интересно само, колко от вас имат и най-малка представа за реалното състояние на републиканския бюджет? Дали актуализацията не е наложителна? Аз не знам, откъде вие сте наясно?

333

Анонимен

преди 9 години

До DreamTheater Коалиция между началник (Доган) и подчинен (Тиквата) няма как да има. Тиквучно слуша и изпълнява, а послушните медии пускат по малко пушилка...

332

Анонимен

преди 9 години

Какво стана с коалицията между Гея, Бея и Злодея. Май я сменихме с нова Герб Бея и Капута. Пак ще има секс но безопасен.

331

DreamTheater

преди 9 години

Коалиция между ГЕРБ и ДПС няма да има.Ще си "говорим" пак след изборите.Кутевите тролчета нека да си пишат.Те и без това са некадърни за друго- като "началника" си.

330

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 405 Тъпан, нали приеха бюджета на НЗОК....

329

Анонимен

преди 9 години

Баси и комунистическия сайт..някви платени и неплатени, ама объркани люде пишат тук...Нали ако не бяха приели промените в бюджета, нямаше да има пари за болниците бе, да не говорим за банковата криза. Какво сте се разревали такива?!дай ви само да плюете по форумите...като видите нещо добро, кажете, че е добро. Като е лошо, кажете - лошо е. Ама толко сте се наточили един срещу друг, че който каквото и да направи все змии и гущери бълвате. Как ви търпят у вас ум не ми побира...

328

66

преди 9 години

кой е с ДПС винаги е с забит нож в гърба

327

ПАК БОЙКО

преди 9 години

Нали Доган беше поръчал Бойко, а сега са по задружни от всякога. НА Бойко не може да му се вярва за нищо, днес казва едно, утре друго, важното да му е изгодно.А пък тая " протестна мрежа" трабва да се разследва, че май ГЕРБ имат пръст там.

326

Помощ

преди 9 години

Хайде Атака влез при второто четене и защити Народа от новото ограбване .Ако направите това ще спечелите и вие и целия Български Народ.Да спрем с общи усилия ограбването и от този дето разпределя порциите на Българите.

325

Анонимен

преди 9 години

398 - А ти къде беше, ***, когато актуализираха бюджета МИНАЛАТА година?

324

ха ха

преди 9 години

До zzz - ха ха ха, днес по една медия казаха, че се събирали на седянка и май умували партия да правят! Ха ха ха! Пък и смеят ли сега да изпълзят, когато ГЕРБ ще ги крадат!

323

шахматист

преди 9 години

Баце, ще има ли горчиво, и кога ще бъде, преди или след изборите ? А кой ще бъде булката ?

322

Гошо Тимбърлейн

преди 9 години

И Борисов ще *** на Доган. Местан вече му е вкарал *** отзад.

321

Анонимен

преди 9 години

До АнонименTAKA E

320

уууу

преди 9 години

срам срам срам господа "политици"