8

Svetli Pu

преди 9 години

Тази статия е написана от жител на нормална държава и просто дава нормални примери.А вие я приемате и коментирате като българи,на които битието определя съзнанието.Жалко....

7

Анонимен

преди 9 години

Ако се чувствате добре с тази жена, мъж до вас, какво го мислите изобщо?

6

Анонимен

преди 9 години

Само точка 3 от статията показва непреодолим проблем. Уважението показва, че приемаш и цениш човека до теб дори когато го превъзхождаш в повечето неща. Ако този човек отделя от ценното си време да се грижи за твоя комфорт заслужава уважение - толкова е просто. Ценим хората не за това, колко ни дават, а за това, че ни дават точно това, от което имаме нужда. Чиста глупост е да искаш всичко, защото а накрая си оставаш с нищо.

5

До 1,2,3,4

преди 9 години

4,Ако единият тормози и унижава другия, за каква любов може да се говори? Никой не дължи толерантност на негодник.3,Не си криви душата! Колко мъже дезертираха от семействата си, защото са намерили гъска с имоти или с богат баща, та да живеят на неин гръб и да не търпят лишения, отглеждайки децата си?2,Откъде можеш да знаеш, че са 25%? И нищо не казваш за онези мъже, които създават деца, а после не се интересуват от тях, нито от съдбата на момичето, чийто живот са опропастили!

4

Анонимен

преди 9 години

Простащини. Любовта иска жертви, ако няма страдание, няма любов.

3

Анонимен

преди 9 години

Тъй като сключването на брак при капитализма,също е търговска сделка, промяна в социалния статус на съпрузите води до промяна в условията, при които бракът е бил сключен - clausula rebus sic stantibus. Характерен пример за това е началото на прехода към пазарна икономика през 1990-те, когато българките масово се развеждат, поради загуба на социалния статус на повечето български мъже и поради отваряне на границите, а с това и откриване на нови възможности за "Upgrade" в брака.

2

доверие

преди 9 години

25% от децата нямат родствена връзка с бащите си. Ако се приеме, че средно жените раждат по 2 деца, то всеки втори мъж отглежда поне едно чуждо дете, без да подозира. От това следва, че рискът от измама във всички други човешки дейности е по-малък, от колкото риска да ти пробутат чуждо дете. А доверие относно изневяра, не може да се има дори и на собствените родители.

1

читател

преди 9 години

Сладникавите статийки, обясняващи лековато необходимостта от прекъсване на връзка по-скоро имат съмнителни цели и мотиви, отколкото чисти намерения!Събитията в живота на хората са многообразни и комплексни и никога не могат да се впишат в простоват шаблон!Питам се дали въобще има съвест автора на такава статия? как ще се чувства, ако след прочитането и някой лабилен към момента читател посегне към крайно решение под една или друга форма???Преди десетилетия такова писане нямаше място никъде!Ех