11

re

преди 9 години

Треньорът сигурно има своята вина?! Питам се обаче, докога без вратар???!!! Може би вече 3 или 4та година в отбора няма един читав вратар?!! Так нареченият Пацо Тигъра е за Видима. Блажевич - средна хубост. Стефано - освободен отвсякъде. Македончето - гол от центъра. Толкова ли беше трудно да се даде шанс на Мишо, поне класа над всички изброени дотук. Докога?!!!!!!!

10

Анонимен

преди 9 години

СЪБЛИЧАЙ И ДАВАЙ СЛЕДВАЩИЯ

9

Бай Кольо

преди 9 години

А на Гонзо кой ще бие шута?!На всички е ясно, че от години на Герена решенията не се взимат от треньора.И да вземат да изгонят псевдозвездите и т.нар лидери и титуляри - аман от продажници.

8

фен

преди 9 години

Не мисля , че езика е бариера.Само в Левски и ЦСКА от всеки кофти мач , се прави трагедияДа сте чули нещо от Лудогорец или Литекс?.

7

Анонимен

преди 9 години

Искам да изкажа мнение и да питам друг мисли ли така?1.Чужд треньор е кофти избор - езикова бариера, не може да влезне в духа на играта /да нахъсва/ на всичко отгоре нашите мърди нямат и физическа подготовка и изискванията на треньор чужденец им се струват нечовешки,затова и жънем успехи на всички футболни форуми и като клуб и като държава.2.Аман от вечно готовите ново-стари треньори:Херо,Гонзо,Балъков,Вуцов,Кокала,Ероносян и т.н.3.Искренно ме яд за Петев.4.Стига селекция на парче!

6

Анонимен

преди 9 години

мурсия няма вина, с такива футболисти - толкова, намерет един свесетн реализатор и закответе божинов на скамейката, също ви и трябва поне един човек в средата на терена, Прохазка не върши работа, а Гаджев е на години и е дефанз.халф. нека батков се изръси един-два милиона и резултатите ще дойдат. в противен случай нека гоноз обяви, нулева година и да налагат младежите, лошо няма

5

Анонимен

преди 9 години

Не само тренера има вина за случващото се. В ръковоството и в отбора на Левски има много хора, които не им е там мястото. Като се почне от издънките на Иво Тонев (които са често срещани в цялата му кариета като ръководител), та се стигне до разни футболисти, които изобщо нямам нищо левскарско в себе си. Просто много хора трябва да си отидат от този отбор, за да започнат да се получават нещата.

4

Тихомир Томов

преди 9 години

До vlady Така е ! И в " Б " група се играе добре и се печелят купи .

3

фен на Левски

преди 9 години

Пишете глупости.От месец треньор,играчи от няколко дни и два мача , само футболен лаик може да пише и мисли така.И оставете играчите и треньора на мира.*** разбиращата от футбол ДРАСКАЧИ.

2

No comment

преди 9 години

Гонзо разбирача

1

Homer

преди 9 години

Той Мурсия е виновен, да ти имам и бг футбола