64

Анонимен

преди 9 години

Деси от Дулуво си я бива в занаята пробвал съм я в Дулуво

63

гошоко

преди 9 години

ухааа каква згодна какааа настръхвам

62

Анонимен

преди 9 години

Махнете това кекало от телевизията че сме за кашмер

61

Анонимен

преди 9 години

Бойко това ли са ти министрите като тази таз като я видя и вдигам температура е затова няма да гласувам за Герб

60

Еди Койси

преди 9 години

Допълнителни 225 млн. лв. влизат в джоба на алчни търговци на съдби човешки. Но така е в България таз божествена ария болен здрав носи.

59

50 годишен

преди 9 години

От 25години не помня аз и моето семейство да отидем на доктор и да не ни олекне джоба.Винаги сме се осигурявали,а отгоре на всичко осигуряваме и 15 човека в нашата изстрадала семейна фирма

58

до 69-ти

преди 9 години

Има,има-червената министърка е номер едно по противност.Атанасова даде 10 % увеличение на заплатите на спешна помощ и едни 6-8 % плаващи.И така общо към 18 %.Т.Андреева тези плаващите ги включи към основната заплата и ги нарече увеличение.Отделно от това БСП се сцепи да тръби за това.Истината обаче е,че като ни се вдигна данъка и имаме намаление!Така,че драги мой добрият комунист е оня с партийна книжка отпреди 9.9.1944-та.Другите народът ги е кръстил коматисти!И с право!

57

Анонимен

преди 9 години

Няма толкова противен политик, колкото врякащото дуловско кокошле.

56

Анонимен

преди 9 години

Кой им позволява да вземат от нашите пари и да ги дават за ЗДРАВЕ

55

nexussss

преди 9 години

На тая лично искам да и се изцвъкам на перверзната физиономия и да го размажа... :D

54

ШибиРиби

преди 9 години

Това министерката на здравето дето пушеше ли беше. Набарала е някоя хаванска пура под масата и сега се пени, сигурно се готви пак да яхне власта, пожелавам и да яхне *** патлак на Местан.

53

Бат'Сали

преди 9 години

убаф жина са напраило на ламя !

52

еврогейвизия

преди 9 години

Това е Кончита Вурст в новата си песен'' Интелект''

51

Анонимен

преди 9 години

Повръща ми се вече от мутрите с които всеки ден ни облъчват.Да идват тия избори и да гласуваме за АТАКА иначе умираме.

50

загрижен родител

преди 9 години

Махнете снимката, че децата ще сънуват кошмари довечера...

49

Анонимен

преди 9 години

Тази *** ни беше м-р на здравеопазването,без хал-хабер да си няма от здравеопазване.Е то затова е на това дередже.От нейните уста само глупости се чуват.Най-добре е и за нея и за ГЕРБ по-малко да приказва.

48

Тихомир Томов

преди 9 години

Най - сетне единогласие между фракциите на БКП ! Но не е за добро . Всички те служат на юдомасоните и Синедриона . Тези дни , когато гинат деца в Газа и православни християни в Украйна никой от тези партии не заклеймиха тези , които ги убиват - евреите ! Ей това са псевдо българските политици - готови на всичко за пари и облаги . Срамна демокрация основана на убийства !

47

Анонимен

преди 9 години

Гърбавите мислят само за богатите, бедните да го духат! Вдигане на тока по два пъти годишно, парно, вода, газ, замразени заплати, вдигане на пенсионната възраст, уволнения сред 50 годишните, за да се назначат млади на тяхното място и фиктивно да отчетем спад на безработицата при тях, а уволнените намират само нископлатена или никаква работа, трудности и спънки за регистрация на трудовата борса, стъкмистика на данни и ГОЛЯМОТО ПЛЮСКАНЕ до нас.ране!

46

Анонимен

преди 9 години

Това Ламята Спаска ли е?

45

до Анонимен по-долу

преди 9 години

айде да не обиждаме извънземните, моля. Краставите руснаци още не са видели такива и за това се сополявят с някакви названия като "зельоные человечки", за сметка на това удърът и крахът им ще бъде зашеметяващ. няма по-големи *** от тея в световната история