7

Наблюдател

преди 9 години

Taя Касидова никой не я знае,както и въпросната банка.Та сега е модерно Сулю и Пулю да дават мнение. ..Истината е институциите ,част от медиите и правителството са виновни за кризата на КТБ. Сега се очакват съдебни дела ..и познайте кой ще плати

6

кеш

преди 9 години

Държавата даде 1,200 млн на *** да не затвори. Нямаше спасение за КТБ защото има един мустакат дявол и млад бизнесмен, които са много лоши. Много по-лоши обаче се оказаха Веждито и куп хора които са дали стотици хиляди за данъци за да може хората, които живеят благодарение на тези данъци да им кажат "ние не си даваме парите". КТБ е около 10% размера на БВП. Има и 1 млрд инвестиции които автоматично горят при фалит. Загуби ли се 5% от БВП и външни инвестиции ще търсите законни милионери с лупа.

5

КТБ

преди 9 години

Човекът с последния коментар-когато имаш семейство и да кажеш -нека ви сега и да се смееш, че някои губят или им бавят парите е повече от ***.*** ***,не всички са били с големи лихви и са взимали страхотни дивиденти.Ако поне малко беше прочел как се дават парите в КТБ и как работят нямаше да говориш така.Да аз имам пари там,лично пострадах и имам да взимам пари и аз едва не се разболях,но човек, гледаш много телевизия....ама много.Разлика от 0.5 до 1.5 % на годишна база са дребни пари

4

do Alov

преди 9 години

Gospodine, "Vie ne sakate da ste dobre, a Vute da e zle".Ne zabravjaite, che goljamoto mnozinstvo ot vnositeli s > 100K? sa i NAI-GOLEMITE danakolatci v Bulgaria, i tezi spestjavania sa napraveni sled PLATENI korporativni i lichni DANACI.Taka, che ako ne si poluchat parite, tova si chist GRABEZ.Ne zavizdaite na tezi kadarni hora, posle njama koi da plashta danaci.

3

Анонимен

преди 9 години

Аааа,голяма симпатяга тази Делянка )

2

Ами от бюджета

преди 9 години

Към 1. Абе, ще осъвременят бюджета и ще теглят от него няколко стотици милиона за да оздравят КТБ. Всичко е на гърба на хората. За Крадците с милиони, няма зякане. Нли това искат ГЕРБ и ДПС - да се тегли външен заем. Гласувайте за тях, за да ви ограбят.

1

Алов

преди 9 години

Какво стана с паричките на будалите? Кога ще ги прежалят шараните и ще пият една водичка от чучура на Пеевски и Василев? Веждито и Костов как се чувстват ,а и впрочем всички алчни *** дето си държаха там парите. Оххх ,такова удоволствие е по-силно и от оргазъм. ))