202

ukrainec

преди 9 години

До Анонимен За да защитява някои дома си,то трябва някои друг да го е нападнал-Никой никога не е нападал руското население в Украина.Това са просто престъпници.

201

hjg

преди 9 години

ДО ГУРБЕТЧИЯКЪРДЖАЛИЙСКА ОБЛАСТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТДЕЛИ И ДА ПРЕМИНЕ В ТУРЦИЯ ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА, ЧЕ ТЯ НЯМА СУХОПЪТНА ГРАНИЦА С НЕЯ. ИМАТ ЯМБОЛСКА И ХАСКОВСКА И БУРГАСКА ОБЛАСТИ И ВЪОБЩЕ В БЛИЗОСТ ДО ТУРЦИЯ У НАС НЯМА ЕТНИЧЕСКИ ТУРЦИ. ПЪРВИЯТ ГРАД ОТ ЗАПАД НА ИЗТОК СЛЕД КЪРДЖАЛИЙСКА ОБЛАСТ Е ИВАЙЛОВГРАД, В КОЯТО ОБЩИНА НЯМА И СПОМЕН ОТ ТУРЦИ.

200

Анонимен

преди 9 години

До Шахтаробикновени хора,които защитават домовете и семействата си-------------От какво и от кого?

199

Анонимен

преди 9 години

До РумбоИма доста опции,бъдете спокойни!А при последната нито пропаганда,нито санкции,ще имат някакво значение!От Русия доста нещо ще остане,от САЩ-малко,а от Европа-нищо!------------------браво бе *** добре ти е промит мозъка :)

198

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Напоследък нашите "медии" съвсем се наведоха. Имам усещането, че имат назначени западни политкомисари, които да им контролират писанията и тв предаванията. Истината е, че в Украйна войната си продължава. Заблудените укри имат досега над 7500 убити, 11000 ранени и 6000 безследно изчезнали и дезертирали. Потенциалните възможности на тази слаба държава са пред изчерпване. Затова западните гадове се принудиха вече и войници да им дават. Вчера са убити няколко US *** близо до Донецк! А вие вярвайтe

197

Шахтар

преди 9 години

До do ShahtarТова кой ти го каза?Това са мои приятели и колеги,с които съм работил,повечето от тях са служили в украинската армия,родени са и са израснали в Украйна.яко са ви промили мозъците тук..Там умират обикновени хора,които защитават домовете и семействата си.това е ситината,всичко останало са измислици..Идете и вижте,само че там стрелят,а тук е лесно да се правите на герои,нали?

196

do Shahtar

преди 9 години

Ave , ti si poburkan otxsqkude , za kakuv ezik se borqt , kakvi gi drunkash .90% ot "opul4encite " sa ot Ruska teritoriq .

195

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯЗащото ***,Крим беше автонимен окръг в състава на Украйна...И референдума си е напълно законен..ти си по *** от патката Псаки,бе..лягай да спиш и не ръси повече простотии,хаха

194

Кънчо

преди 9 години

До хахаСигурно имаш нещо руско. Баба ти 1944 се е веселила с красноармейци, затова поддържаш *** ***.

193

Анонимен

преди 9 години

В Крим имаше референдум както в Косово.

192

Анонимен

преди 9 години

До 240 Ти ако си мислиш че един ден албанците в Косово,Албания и Македония няма да се обединят в една държава значи си сляп.Тепърва и нас ни чака това с българите в македония.

191

Той е

преди 9 години

До Маймунио Дори и да "падне" Донецк,че и Луганск,нищо в Украйна няма да е същото!Съпротивата ще се трансформира в по-скрити форми,но няма да изчезне,и винаги,ще е трън в *** на Киев,който и да дойде на власт там!По всяко време,тая съпротива може да бъде подновена,и да е още по-силна!Колкото до Крим,там вече наистина ще ги гази мечката,ако Украйна се реши на силов сценарий!Тогава вече, може и Киев да падне!

190

vanko84

преди 9 години

как се опитват да ни манипулират,хора защо вярвате на ес и терористите от хамстерикански афганистан

189

ЖОРО

преди 9 години

До Анонимен: МОЖЕ ,НО СВЕТОВНОТО ОБЩЕСТВЕНО МНЕНИЕ Е НА ДРУГА ДАЛАВЕРА ! А , ТЯ Е ,ЧЕ СВЕТОВНИЯ УБИЕЦ И ЖАНДАРМ ,САЩ , СА ВЕЧЕ В ИЗОЛАЦИЯ И Е ВРЕМЕ ДА СИ РЪФАТ ДОЛАРА ,КОЙТО ЗА НИЩО НЕ СТАВА !

188

хаха

преди 9 години

По скоро търпението на Путин кум Украина,ЕС и САЩ се изчерпва...И като свърши....ще ядете бой като прасе в чужда градина...Не че сега украинците не ги млатят,де...Успехите им в понеделник се изчерпват с това че сепаратистите са убили само един батальон пехота,гръмнали са 5-6 танка,15 бтр и само два СУ-25...

187

33333

преди 9 години

ДО ГУРБЕТЧИЯЕЙ, ТОЛКОВА ВРЕМЕ ВСЕ НЕ ПИШЕШ КОЛКО ТИ Е ХОНОРАРА ОТ ТУРСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ МИТ ЗА ДРАСКАНИЦИТЕ ТИ ТУК...

186

ъъъъъъ

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯСам се сети защо е по- евтино за Турция. Всеки има свой отговор на този въпрос, но истината ще е някъде по средата.

185

ъъъъъъ

преди 9 години

:)По- скоро запада подцени Путин, като по време на Олипиадата реши да направи държавен преврат в Украйна и в отчаянието си свали самолет с 300 души на борда. Руснаците ще намерят на кого да продават газ и петрол, въпроса ние от кого ще ги купуваме и на каква цена?

184

Анонимен

преди 9 години

Истината е доста по-различна, а тя е че колкото и да се обединяват срещу Русия не може да се скача....

183

Анонимен

преди 9 години

*** ционистката пропаганда. Това е то да губиш и пак да се биеш в гърдите. Като гладни мръсни хиени са се обединили да лаят срещу Русия. ЗА всички са очевидни аматьорските им провокации и смешната им пропаганда. ЗА късмет 90% от хората са на страната на Русия.Дори и в САЩ никой не подкрепя милитаристичната политика на Обама. Обикновените хора и в северна америка знаят, че руснаците са прави да защитят страната си. От 90 година до днес НАТО се разширява в посока Русия.Толкова са нахални!!!