37

MGS

преди 9 години

До морскиВ рубли ли ти плащат или в природен газ.Че не сме за гледане е ясно, ама пък чак толкоз...

36

mgs

преди 9 години

Като бивш кадър на Строителните Войски изключително много се радвам, че се възвръщат - поне *** ще има къде да се научат на занаят и да свикнат да се трудят.Би било добра новина, да ама не...Иначе това журналистите сте голяма работа - не знам дали са ви учили в школото, ама като напишеш нещо, па вземи и го прочети и чак тогава си развявай ограничените знания.

35

ммааллеейй

преди 9 години

"Командирът на Строителни войски беше категоричен, че новите униформи няма да натовари допълнително финансово МО." - какво си написала бе Верче?

34

Анонимен

преди 9 години

Въобще не ме интересува как ще обличат тюфлеците. Вижте ги по улиците - раздърпани, без щапки, с ръцете в джобовете, говорещи силно, нямат дисциплина. Прахосват парите на данъкоплатците.

33

ШибиРиби

преди 9 години

До Анонимен 46Това няма нищо общо с армията драги, а с пиянските навици на цивилната част от населението. Не че войската не пие... поне по мое време пиехме като смоци, но в гората няма нито паметници нито герои. какво да ти говоря къде ме буташ? Сега това какво е? Един самолет не лети, единствено оня с Тигрите от Банкя.

32

армията

преди 9 години

до 2025 година у нас ще бъде съставена от един войник, облечен в новата униформа. Нали така генерал Боцев? Този войник ще бъде оборудван само от внос и може би няма да е чист българин... И това ще се получи, защото ходейки с едни куфарчета напред, назад променихте пейзажа основно, пренесохте къде каквото може и е останало, а висшият състав приема комисион от всякъде. Срам ме е и се ядосвам да го виждам всеки ден

31

ШибиРиби

преди 9 години

Прав е колегата че папмерсите трябва да се въведат в съвремената БА. За бойците папмерси а за началството ранички така по големи да побират комисионните.

30

Чукундур

преди 9 години

Че ние имаме ли армия?

29

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Тук пак се появи стадо телета! Ей, ***, защо не се лютите на онези предатели, които превърнаха гордата ни армия в една карловска бригада? Защо пишете глупости? Иде реч за нашата армия, българската!!!

28

ХАКАН ШУКУР

преди 9 години

НАПРАДЕЕЕЕЕД, ВЕЛИКА ТУРСКА АРМИЯ...ДА *** БУГАРИСТАНЦИТЕ, И ДА СИ ПИЕМ КАХВЕТО В СОФИИЕМ САМО СЛЕД 3 ЧАСА ОТ КАПАКУЛЕ.

27

Анонимен

преди 9 години

Строителни войски - защото строиха оградата!!!!!

26

Анонимен

преди 9 години

Строителни войски откъде се появиха?

25

от обръча

преди 9 години

Уф, какви парички ще се усвояват пак, сърцето ми пее.

24

Анонимен

преди 9 години

Ха-ха-ха поредния голям неграмотен джууурналист. Строителни войски отдавна няма и от всичката тая джууурналистическа *** чакате "обективна" информация, а това е новина от България, а колко "обективна" информация ни дават за света, като коментари, анализи и факти. Вярвай само в себе си.

23

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 9камуфлаж, с най-различни по форма фигури, отделени с малки вълнисти линии. Излъчваше много по-голяма мощ и сила от американския woodland който приехме след като се присъединихме към НАТО----------------Според мене работата на камуфклажа е да не излъчва нищо, па не знам.

22

Анонимен

преди 9 години

Да се съобрази, че около 7% от състава на сухопътните войски са бременни. А доста повече проценти са в отпуск по майчинство. Да се съобрази също, с оглед практиката на украинските ни партньори, че при първи изстрел, униформата мени цвета и характеристиките си отзад и бойците не могат спокойно и удобно да седнат да хапнат.

21

Анонимен

преди 9 години

Абе в нашия блок има 4 -5 рамбовци, такива разплути същества как могат да бъдат войници не ми е ясно.Талията им е по-голяма от гръдната обиколка а за гъзо.ете нямам думи .над 100 кила са при ръст около 175 см.Направо да ги закриват!

20

Съвет

преди 9 години

За сегашната армия най-добре ще е долнището да е кафяво.

19

Българин

преди 9 години

Предлагам да назначат дрогаря Станигей за консултант, т.к. е защитил на тема Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия! Да му дадат като на Доанчо 1-2 милиона за консултантски и заедно с мъжа си Моник да си харчат парите в Брюксел... а вие, роби, продължавайте да гласувате за БСП+ДПС (Завинаги заедно)!

18

ШибиРиби

преди 9 години

На българския войник му трябва един генерал като оня Гано Иванов от 80те дето беше началник на Плевенската школа за запасни офицери където забрани кубинките и върна цинтарите като официален чипик ведно с партенките. Самия той беше един ниско обръснат *** чийто кубинки докосваха бръснатия врат. Ей това се казва армия и войска, не сегашната лигльовщина. Велиииик е нашиат войнииииик велииик велиииик велииииииииииииик :) хаха