4

Срамота

преди 9 години

Това на снимката изобщо не е шоколад. Това че има леко какаово покритие не го прави шоколад, както и писането на статии в днес.бг не те прави журналист.

3

Коментар

преди 9 години

Има си едно официално изискване в журналистиката - термините се поясняват. Пише го във всеки учебник. Изобщо не искам да коментирам употребата на "рандомизирано" , но задължението да се даде обяснение на термина /ако въобще е коректен, нямам представа какво означава, а и не искам да имам - и така си живея/ никой не го е отменил.

2

педро

преди 9 години

От шоколада не се дебелее, но от многото захар съчетана с други мазнини - да. Мазнините са основния източник на енергия. Въглехидратите (захарите) се превръщат в мазнини преди да се усвоят. За това, ако ядете по много от двете и не изразходвате достатъчно енергия, излишното се трупа. В почти всички шоколади е пълно с мазнини, захари и малко от другото, но на практика няма как да качиш тегло повече от количеството, което си изял.

1

Анонимен

преди 9 години

До TulskiНяма да ги пишат на английски, понеже в твойто село едва ли сте го изучавали този език и най-вероятно ще изгубят теб, с недоразвития ти мозък, като потенциален читател...