33

В Москва

преди 9 години

5 джамии за 11 млн. население.Значи на нас ни трябват 3 най-много 4 джамии за цялата държава.

32

Анонимен

преди 9 години

Само Франция си има 8 милиона ислямаджии

31

Алекс

преди 9 години

До До Алексприятелю, не мисля, че има в някоя религия насилие. Това което става както го описваш ти е сектантство и ненормална работа. такива хора не са за земята :) . Прочети Тора(стария завет), Библията(новия завет), Корана (последния завет, до момента за утре незнам :) ). и виж някъде там пише ли за насилие, за различни раси, за дрехи. Всичко което се говори е спекулация с религийте. Аз лично вярвъм в Бог, както и по долу писах в друг свой коментар просто всеки избира своя път към него

30

До Алекс

преди 9 години

покажи ми христянска страна от който си свят поискаш в който това се случва.Ако не разбираш английски ще ти разкажа историята накратко.Некво момиче ползва Фейсбук.По тоя повод тълпа обхваната от религиозен гняв и подпалва жилището като преди тва го обира а после я убиват.Полицията просто присъства на сцената.Това добро ли е според теб?В коя друга религия се практикува свободно?

29

Анонимен

преди 9 години

До supernovav BG. ima pove4e turci otkolkoto arabi zatova

28

supernova®

преди 9 години

Редакция, коригирайте си заглавието! РамаЗан се нарича празника само на турски език, на арабски е РамаДан!

27

Алекс

преди 9 години

До Анонимен ако говорим за страните от 3-я свят, то там има крайности и във всички религиозни общности. Моята цел не е да създавам полемики или да защитавам някого, а просто ми се иска хората да разберат, че ако се делим, то само си вредим и така политиците ни управляват по лесно. РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАСТВАЙ ;) Ако в България не говорихме ей този е турчин или еди какъв си дали, щеше да има ДПС :D

26

онбашията

преди 9 години

е нали путин щеше да ни спасява от шериата, май първо него трябва да спасят.

25

Анонимен

преди 9 години

Ужас е че в някой страни дори носенето на малко кръстче се счита за подигравка и гавра с мюсюлманската религия.Но пък за сметка на това е напълно нормално 2 милиона души да седнат и да почнат да се кланят на земята.

24

Алекс

преди 9 години

стига бе господа, какво лошо лично сте видяли от хората с друга религия. всичко е индивидуално, всяко стадо си има ***. Защо се делим изобщо. Не разбирам коментатора който е написал "ужас!". Ужас е в твоята глава приятелю, ако отделяш някого и ти ще бъдеш отделян. На нас българите се някой ни е виновен, Препоръчвам на всички да бъдем преди всичко хора. Бог е един и той има 99 имена и всеки човек избира своя път по който да стигне към, някой избира юдеизма, друг християнството, трети исляма.

23

...

преди 9 години

УЖАС!

22

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До 16Neni4aТи ме обвини че лъжа, и ме амбицира. Нарочно се поразрових само по руските сайтове, да не кажете , че чета западна информация . Та това предлагам:В России свыше 23.000.000 человек исповедуют ислам и официально считают себя мусульманами. За последние 15 лет число мусульман в России увеличилось на 40%.В Москве живет азербайджанцев больше, чем в Баку, а татар больше, чем в Казани.К середине века мусульманином будет, как минимум, каждый четвертый россиянин.Мусульманские лидеры призывают убрать с герба России православную символику. Если число мусульман будет расти сегодняшни

21

някой

преди 9 години

Почти всички мюсюлмани по ония земи са наследници на Волжка България,която е произлязла от Велика България на Хан Кубрат. Там са останали двамата му най-големи сина с хората си, като към края на първото хилядолетие приемат исляма за официална религия, а столицата град Болгар все още е свято място за поклонение, почти равносилно с Мека. Трябва да се отбележи, че тяхната религиозна версия е много по-човечна и цивилизована от останалите , като жените например не се задължават да носят бурки.

20

Анонимен

преди 9 години

По-голям фанатик от православния руснак е само руснака мюсюлманин... Това ще е най-големият виц - казак с *** :)))

19

Шоп

преди 9 години

Волен Сидеров би се наср*л от кеф при тая гледка...

18

USA

преди 9 години

До Анонименdo 6 nikade ne pi6e 4e sa imigranti.pro4eti vnimatelno bez da se razseyva6 po drugi raboti.te sa si jiteli na Moskva i Rusiq. ne nislq 4e Rusiq e mnogo dobro mqsto za jiveene.miri6e mi malko na diktatura.napravo si voni.

17

Gruio

преди 9 години

Грешка, до 10 не 11

16

Gruio

преди 9 години

До 11 (Анонимен) що ти да не си джихадист, нещо а? Исляма е религия възникнака около 600 г след христянството, значе в момента те са в средновековието (или инквизицията). Съсщите методи, убийства, насилствено спазване на някакви религиозни порядки и т.н. Накратко - страх и ужас. Проблема е, че няма кой да ги светне, че това води само до упадък. Не напраздно казват за времето след средновековната инквизиция - ренесанс, подем в всяко едно отношение. Морала и ценностите не се дават от религията.

15

Анонимен

преди 9 години

neni4a, едни трима са бе - асан, хасан и хаасаня. Всичко друго е западна пропаганда :D

14

neni4a

преди 9 години

До Mr.STARBUCKS Айде стига с тия лъжи а ? Не са 23 млн. а 10 млн. Ама стига сте разпространявали лъжи А до 1 години мсюсюманите в ЕС ще са десетки милиони и то предимни джихадисти Инак Русия ,мнозинството от мюсюлмани са татари(не като кримските) и нямат признаци да правят мръсно. Дори и чеченците се усетиха и те вече предпочитат да са с руснаците,отколкото с арабите Но пак казвам,мюсюлманите в Русия са 10 млн.,а не 23