79

а

преди 9 години

Ами Аляска, а руското злато внесено за основаването на ФЕД от Николай II, по-късно разстрелян от революционерите спонсорирани от ФЕД(познайте защо).И Русия има какво да поиска и има с какво да поиска.

78

Анонимен

преди 9 години

Това е само началото. Москва ще трябва да плати и разрушената инфраструктура на Източна Украйна и разходите по войната. И за това ще ги осъдят и мужиците псувайки през зъби ще плащат. И няма да има кой да свали Путин, защото всичките им буйни глави ги истрепват в момента.

77

1925

преди 9 години

МОСКВА ЕДВА ЛИ ЩЕ ПРИЕМЕ ТОВА РЕШЕНИЕДНЕВНИК ГОРИ В РУИНИ

76

Анонимен

преди 9 години

За 50 млрд могат само да го побарат на Путин! Русия няма никакви намерения да изпълнява решения на някакъв си съд в хага.

75

Анонимен

преди 9 години

Изпълнителния лист дебне Русия.-----------------Изпълнителен лист :DРуските активи извън граница никой не ги пипа, ако Шел иска да добива в Русия, примерно, ще трябва да внимава.А да конфискуваш стоки излизащи от Русия пък е още по нелепо, защото основния губещ ще е купувача.

74

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНещо си се объркал. Арбитражните съдилища не издават присъди и изпълнителни листове. Страните сами решават дали да го изпълнят. Никой не може да стопира стоки или пари на базата на арбитражни решения, само на граждански или наказателен съд. А дори и да беша граждански - нали се сещаш, че никой няма да посмее да запорира пари или стоки на Русия, това означава да си подпише смъртанат присъда.

73

Dublin

преди 9 години

В Москве на Пушкинской площади задержаны шестеро участников акции "Мы с тобой, Украина".нужно провести акцию и снять ролик.за счет газпрома как спонсора довезти их до границы и дать подсрачник от всей души в сторону столь любимого ими государства.и подпись синим по белому: газпром. мечты сбываются.

72

Боил

преди 9 години

До всички пишещи:тази страна Русия ми е безразлична,но четейки присъдата си представям как Путин и всички останали по обща команда си го преместват от единят крачол в другият и си правят общоруско сех..о,а Хага го д...!

71

Тео

преди 9 години

Интересно е как ще накарат Русия да плати такава сума. Отговор - никак! Някак нещата са несъразмерни. При все че 70% от компанията се е продала за 9.8 милиарда долара исканата и присъдена сума са, меко казано, надути. На всички им е ясно каква е целта на занятието но някак си всичко е несъразмерно. Когато Дийпуотър Хорайзън замърси цялото источно крайбрежие и предизвика най-голямата екокатастрофа от този род САЩ глобиха Ексон мобил с 5 милиарда и казаха, че уж направили нещо. Сега това какво е?

70

Анонимен

преди 9 години

Поредното политическо дело срещу Русия. Ходоркрадовски ще получи куршум от Москва, а не и 50 милиарда...

69

Анонимен

преди 9 години

Руснаците няма да платят нищо.

68

Анонимен

преди 9 години

ЧЕСТИТО ...

67

7

преди 9 години

До СчетоводителПоне на теория никой не може да налага решения и запори на суверенна държава - . Този пример дето си дал е без грам реално инфо - друга глоба, друг случай... в една далечна галактика. Решенията на така наречения арбитраж в Хага важат само ако страните по делата сами са се поставили под юрисдикцията му, а изпълнението на решенията му зависи единствено от добрата им воля. Ако руснаците преценят, че ги ощетяват прекалено много Хага ке го духа, а никоя няма право да им пипа нищо

66

БКП

преди 9 години

До Анонимен--121;Абе *** ти от Луната ли си паднал?

65

Шоп

преди 9 години

До Боби Нали се сещаш, че продължителността на обжалването зависи от съда. Този, когото са търпели да обжалва вече 10 години, си позволи да свали самолет с 300 човека. Така че може и да не обжалва още много.

64

до 131

преди 9 години

Боби, вчерашното решение е окончателно. Повече обжалвания няма да има.

63

Шоп

преди 9 години

До Анонименкакъв е правния интерес н САЩ, че да се замесва в този спор?------------ Ами такъв - защита на справедливостта. Лошият трябва да бъде тормозен. А лошият е Путин.

62

7

преди 9 години

Който си има идея за международно право знае, че едно такова решение може да влезе в сила само ако се одобри от съда на засегнатат страна - някак си не виждам как руския съд ще го санкционира това.А иначе разни *** "инвеститори" още си чакат милиарди от Турция на база арбитражни решения, които турския съд е отказал да приведе в изпълнение с аргументи от сорта, че противоречат на турския обществен ред.Тъй, Хага ке го духа

61

Анонимен

преди 9 години

До ШопГоляма простотия си писал - ако УСА откаже да изплати и 1$ от облигациите си на когото и да е, никой няма да ги приема повече, а те пробутват трилиони хартийки на целия свят. Ке фалират за 60 секунди. Дреме им за 50-те милиарда на Русия.А и да може - какъв е правния интерес н САЩ, че да се замесва в този спор?

60

третополов мазник

преди 9 години

Няма начин Русия да не плати "глобата", дори се знае точната дата когато ще се случи това-на 32-ри в шестък.