57

Анонимен

преди 9 години

До Анониментъп ***

56

БКП

преди 9 години

До дедо Мано--67;Комунистите законо ли дойдоха на власт? С избори ли? Кажи ми къде са дошли на власт без преврат.

55

БКП

преди 9 години

Нещата ще се уредят лесно ако Русия спре да се намесва и да помага на отцепниците

54

Анонимен

преди 9 години

Съдът в Хага осъди Путинова Русия да заплати 50 000 000 000 долара на потърпевшите от одържествявянето на ЮКОС.На Императора не му пука,де.Иначе присъдата си е СУПЕР.

53

Анонимен

преди 9 години

"Крим е част от Руската федерация и по този въпрос не може да има никакви преговори с когото и да било, подчерта Лавров."Аз пък казвам, че Москва принадлежи на България и по-точно на Стара Загора и по този въпрос не може да има никакви преговори с когото и да било... подчертава Атанасов!!!Баси наглите руснаци! Не стига, че референдума им се оказа фарс, доказаха че е бил нагласен и фалшив и под натиска на военните, ами и на интересни се правят сега!!! Наглеци!!!

52

Bernadot

преди 9 години

F-16 по всички показатели превъзхождат Mig-29 калпава електроника ,французите доставяха авио-системи , и бронетанкова електроника-тепловизори но се оляха с нападението на Украйна , сега вече санкции . Ф-35 е супер но е скъпа засега. Ако ще купувате самолети електроника от САЩ , коли и танкове от Германия ,ако сте бедни и обичате казък техника в стил 2 световна война СССР

51

Анонимен

преди 9 години

много нагъл този смрадливец!Нека отцепят от русия 10 % територия, и да ви кажат : ХАЙДЕ ДА УРЕДИМ ВЪПРОСА ПО МИРЕН НАЧИН"Русия трябва да изтегли главорезите си -веднага, а след това ООН да определи стойността на репарации, които да обещетат Украйна за нанесените щети.

50

Анонимен

преди 9 години

нагорния, ето ти един линк да видиш какво го очаква твойте любими агресориyoutube/watch?v=zvt0-htR5us

49

жалко

преди 9 години

за убитите деца и жени,подложени на огън от редовната украинска армия.Гледам руските канали,нашите телевизии са много пристрастни.Дайте две,три гледни точки,ние ще си преценим.

48

Калоян

преди 9 години

до: НагоренПопокатепетълГовориш глупости никой няма доказателства, че Русия или Революционерите са го свалили, но има доказатества, че подкрепяния и платен режим от Сащ го е направил. Поради тази причина Руснаците толкова силно настояват за независимо разследване.Пак ще стане като в Сирия, когато обвиняваха, че сирийците са ползвали газово оръжие, а се оказа че са терористите въоражавани от Сащ.Защо няма санкции срещу злодейте срещу човечеството САЩ?

47

Бай Вълчо

преди 9 години

То бива наглист, ама като тази на рашънските комуноиди НЯМА! Призовават за мирно решаване на проблема, а в същото време окупират части от съседна суверенна държава и въоръжават сепаратисти да се бият срещу законната власт!

Сергей Лавров да вземе да вразуми малко своя началник - фашиста Путин, а не да говори за запада или за ООН. Руските войски свалиха Боинга, а не западът. Ако Путин си мисли, че със своя лакей Лавров ще отклони приближаващата буря към русия, много се лъже. Светът вече видя кой е фашиста Путин и ще го изрине, както стори и с Хитлер.

45

АНТИМУТРА

преди 9 години

НА ВРЕМЕТО САЩ ПОМОГНАХА НА КОСОВО ДА СЕ ОТДЕЛИ!!!!! И ТОВА БЕШЕ ОГРОМНА ГРЕШКА!!!!СЕГА ТРЯБВА ДА Я ПОПРАВЯТ КАТО ПОМОГНАТ НА УКРАЙНА ДА ИЗБИЕ ТЕРОРИСТИТЕ В ДОНЕЦК!!!

44

АНТИМУТРА

преди 9 години

До БобиТОВА НЕ Е ВЯРНО!!!САЩ НЕ КРАДАТ ЗЕМЯТА А САМО ВЗИМАТ ЦЕННОТО ОТ НЕЯ !!!!ЗА СМЕТКА НА ТОВА РУСИЯ ОСВЕН ЦЕННОТО КРАДЕ И САМАТА ЗЕМЯ!!!Е КОЙ Е ПО-ГОЛЯМ ТЕРОРИСТ!!!ДА БЪДАТ ИЗБИТИ ВСИЧКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ТЕРОРИСТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА УКРАЙНА БЕЗ АВТОНОМНАТА ОБЛАСТ КРИМ!!!*** ДА СЕ ГОТВИ ЗА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!!!!

43

АНТИМУТРА

преди 9 години

ПЪРВО КРАДАТ ЗЕМЯТА И ИЗБИВАТ ВСИЧКИ НЕСЪГЛАСНИ ПОСЛЕ КАЗВАТ НЕ НИ УБИВАЙТЕ И НЕ НИ СЪДЕТЕ!!!1СМЪРТ!!!!!!!!!!!

42

На Лавров

преди 9 години

ли Путин е казвал Гоьбелсчо,или руските сайтове лъжат.Гьобелсчо.Интересно защо?

41

rusnak

преди 9 години

***, днес ООН официално потвърди за 1200 убити цивилни от фашистката укро армия, не официално сигурно са 2000.

40

Анонимен

преди 9 години

Сделката с Китай е за 50 години, а не за 30- тайна е защото има клауза за износа на дървесина от Сибир, военни разработки и споделяне на космически изследвания- няма как да е оповестена изцяло, заради съмнителното естество на договора, факт е че китайците са обмисляли договора всичко на всичко 2 часа. Тва което е изпълзяло е достатъчно, за да се сметне, че Русия и Китай ще имат тясно сътрудничество следващия половин век. Индия ще се включи също като спонсор на космическа програма, уж за Луната.

39

до 48

преди 9 години

Че то затова носят маски,за да не ги познаеш от кой Кавказки регион са и какви са им мутрите.За какви руснаци става въпрос,като в белоруската преса пише,че са БОЕВИКИ-ИСЛЯМИСТИ.

38

Анонимен

преди 9 години

Все още очакваме официално от САЩ доказателствата за свалянето на самолета.В последно време САЩ създават нов сценарий,който да се върже с техните геополитически интереси.Според тях самолета бил свален от "някои в украински униформи"и сами си приемат предположението,че тези украинци били дезертьори.Това не е ли някак странно!? Това ми прилича по скоро на "информационна война".Нима по този начин не нападнаха Ирак!?Все още чакаме доказателствата им и за оръжията за масово поразяване.