6

Анонимен

преди 9 години

Дървото си е дърво,животните са си животни хората са си хора.Едно дърво и клоните му режат и кълвач го дълбае и мравки го лазят и червейчета всякакви си похапват от него и нищо му няма.А с хората е различно.Природата няма разум и съзнание тя е един *** бот на автопилот създаден за да се развиваме ние хората.Нищо повече.Друг е въпросът,че някой хора се правят по-долни и от най-гадните животни..

5

Az sum

преди 9 години

Явно не ти е ясно че не е имало никакви ръчкания със спринцовки . Просто представи си че отиваш на село , там виждаш че комшията ти има по-красива от твоята Ябълка . Ти го помолваш да ти отреже малко клонче и веднага го носиш при твоята Ябълка . С дезинфекциран нож режеш клонче на 45 градуса , същото и с новото клонче , нахлузваш парче маркуч за подкрепа и Магията е свършена .

4

до от ЮАР №2

преди 9 години

Какво полезно за света в дърво-мутант, африканецо. Освен, че се е изгаврил с природата на самото дърво нищо друго не е направил. Ръчкал там със спринцовка семена от едно дърво във друго и ти наричаш това постижение.

3

Az sum

преди 9 години

Това което човека е направил , ние в България сме го правили от стотици години . Принципа при Резниците е да се съчетават Семка със Семка и Костилка с Костилка . Семейството ми има една Череша с ранни , късни , бели и Вишня на едно стъбло , също и Праскова с Кайсия и Ябълка с поне 5 вида на едно стъбло . Нищо нeредно , просто мерак да създадеш нещо ново . Успокой топката .

2

от ЮАР

преди 9 години

Човекът е създал нещо полезно за света. Какъв си ти, че правиш негативен коментар? Ти какво създаде за света? Именно такива хора през вековете са създали сортовете плодове и зеленчуци, които са днес на нашата трапеза. За твое сведение, повечето неща, които ядем са създадени от католически монаси в манастирите, а в 20-ти век - от американски учени. Ако тия неща бяха в разрез с природата, тя нямаше да ги търпи. И не ги търпи в дивата природа, но в комбинация с човешка грижа, тия неща са ОК.

1

Анонимен

преди 9 години

"Той облагородява съществуващи дървета, като присажда към тях пъпки или резници от различни овошки."Никой няма правото да създава такова дърво-мутант. В разрез със природата на самото дърво е. Присаждал бил пъпки от едно дърво на друго, за да има много плодове. Гавра с природата.