10

Анонимен

преди 9 години

Винаги ще повтарям, че вместо да копае и гледа към земята, човечеството трябва да се обърне към звездите. Енергията е навсякъде около нас. Мечтая за деня в който всичко работещо с гориво ще застине призрачно по улиците!

9

KABULI

преди 9 години

САЩ от самото си създаване са страната на бруталността, във всичките й форми - икономическа, политическа и духовна. Тази страна на явния ужас, скрит под дълбоките ледове на показната външност е пред своя разпад, който ще се превърне в ужас за милиони американци, които ще залеят Европа и света. Може да звучи фантастично сега, но и това ще стане.

8

Анонимен

преди 9 години

В целия арабски свят сега започва страшното (кървави междуетнически конфликти, войни, бедност, религиозни прочиствания и т.н.). Причината е, че за последните 50 години населението там се увеличи 5 пъти, а сега петрола е на изчерпване и просто няма как в пустинята да се издържа тоя необразован и мързелив народ. Не виждам откъде ще дойдат пари. Засега само богатите монархии на Арабския полуостров оцеляват, но и техния ред наближава.

7

Ф.С.В

преди 9 години

Да ) там е демокрация) както в Ирак Египет Ливан само Сирия малко се опъва ама и там ще има демокрация )) и в Украйна вече е Демокрация )

6

Прост

преди 9 години

Абе, там не беше ли демокрация? Какви са тези сблъсъци?

5

Ф.С.В

преди 9 години

До 4 Недей учи батко си какво е взрив- по инициалите ми ще разбереш) и това не е газ във въпросната цистерна - а гориво-

4

НФБ

преди 9 години

До БългаринАМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ И СИГУРНОСТ НАГЛЕДНО В ЛИБИЯ ..ИРАК..АФГАНИСТАН..СИРИЯ..

3

do ФСБ

преди 9 години

Историята помни взрив на кораб превозващ 2100 тона амониева селитра в пристанище.... последвалия взрив е с еквивалент от 21 кило-тона динамит, това е само с 3-4 кило-тона по-малко от Хирошима. Знаеш ли как гърмят 6000т природен газ = като атомна бомба!!!

2

х

преди 9 години

да бее напълно случайно резервоар с някви си мизерни 6 милиона литра се подпалил ...на мен ми мирише на американци.

1

Ф.С.В

преди 9 години

И какво толкова-? 6 мил литра- стига сте писали в литри- 6000 т е това - един кораб може да превозва 500 000 тона - някаква си цистерничка 6000 т - голяма работа )))