39

Анонимен

преди 9 години

ЗАРАДИ КРЪГОВРАТА НА ЖИВОТА, ЧЛЕНОВЕТЕ И СИМПАТИЗАНТИТЕ НА БСП НАМАЛЯВАТ! ТАКА ЧЕ СЛЕД НЕ ДЪЛГО ЩЕ ОБЕДИНИТЕ ЦЪРВУЛИТЕ И НАЛЪМИТЕ НА БАБИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ В СЕЛАТА!

38

неравенство

преди 9 години

Партия на парадокса.Всички в управлението на БСП-то станаха милионери,всички редови членове-супер обеднели и задлъжнели.Да живее БСП и баламите по край нея.

37

Еди Койси

преди 9 години

мечтай си *** мечтите са безплатни

36

честито

преди 9 години

Честито на всички пияници в България.Човек от техните среди бе издигнат за вожд на БСП.Няма начин да не последва обединение на къркачите.След безпаметните запои,обаче ще дойде и изтрезвяването.Що стана бе другарки и другари?Е все,пак наздраве и на екс до дъно.Айде бързо на масата,да не изветрее ракията.

35

Анонимен

преди 9 години

Вижте ги Йотова и Нинова-тия две тарикатки-цял преход си живуркат

34

Спонги

преди 9 години

Избраха си безхарактерен човек за да могат да го манипулират. По-интелигентните като Кадиев или Янаки Стоилов нямат шанс в тази партия. Както натириха Таня Дончева, така ще изгонят и Кадиев.И все пак Наздраве господин Миков!

33

Анонимен

преди 9 години

До ДуховниковА ти мене уважаваш ли мЪ? НаздУаве Духовников! Пий не му мисли.

32

дфг

преди 9 години

Ей незнам драги сънародници досега как допускахте да се подигравата с вас и преди избори да няма лидерски дебат, дори един!Незнам защо са ви толкова ниски критериите към процеса на представяне на идеи и програм, а иначе много разбирате!Но ТОЗИ ПЪТ, трябва да имаме дебат, защото изправят ли се Миков и Борисов ще бъде голямо шоу !

31

Духовников

преди 9 години

Българинът не е склонен да уважава кротки и интелигентни хора. На него му трябва ***, нахален и по възможност мутра! В този смисъл Миков едва ли е най-подходящия......

30

ИСТ

преди 9 години

И БСП вече си има Доган - казва се Сергей Станишев. Той е шеф на коалицията и той ще реди листите. Миков е лидер само на БСП. Тарикат излезе съсела. Достоен ученик на Учителя Доган.БСП тръгва нагоре към пропастта.

29

Суека

преди 9 години

*** пародията се случва всяка година в България ... докога питам аз !? Айде комсомола под ръка един за друг и да отворим лагерите в Белене и Ловеч има хиляди гладни прасчоци за хранене ! Кажете ми зъл , но тия *** съсипаха и вашите семейства и държава пък вие си им се радвайте и продавайте гъзо си за някоя стотинка *** сънародници ! Гробищата са тесни за всички от ДС и БКП ей !

28

изнервен

преди 9 години

Миков???? Че то май по-добре да беше останал Съселът. Агонията щеше да е по-дълга.

27

алих

преди 9 години

Ако тези от БСп имаха разум , щяха да изберат Янаки Стоилов.Той изглежда почтен и умен мъж.на тях не им трябват почтенни хора. Щом Корнелия се гласи да влезе в управлението на БСП, ще има агресия , противопоставяне с другите партии, а не съгласуване.Нищо няма да се променив тази партия. вече е сигурно!

26

Анонимен

преди 9 години

Това не е социалистическа партия ,а център-дясно хайде малко завой в ляво-център,а г-н Миков,че наглата мутра като нищо ще заеме свободната ниша!

25

Release the trolls

преди 9 години

След кратко затишие троловете пак сe завърнали, коментират си коментарите спорят със себе си. Пожелавам им лека и спорна работа. Все пак трябва да се яде:)

24

Анонимен

преди 9 години

Аз не виждам промяна - виждам същата олигархична мутренска организация, разграбила българското национално богатство (заводи, предприятия, армия, материални ресурси) през последните 25 години. Това се нарича разместване на пешките. Тази партия трябва да се самозатрие, ако не се намери достатъчно смел човек да я забрани със закон!

23

бб

преди 9 години

Айде тези дето твърдят, че Михов е пияница да се аргументират. Къде има снимки, клипове или други факти, които доказват, че въпросния е "видимо пиян". Осен, че се е майтапел с някаква гербаджийка, с какво се доказва, че Миков е бил пиян?

22

sp

преди 9 години

Много се радвам че стана така, защото по този начин ще продължи да живее и екранния му образ и митиран от краси радков в господари на ефира ... супеер :)

21

Ментета на БКП

преди 9 години

Драги ми "наследници" на БКП, ако имате още смелост да твърдите, че сте някакви наследници на Живков и БКП, засрамете се, БКП и Тодор Живков никога не са управлявали в коалиция, още повече с турци, а да не говорим, че тогава не е имало турски партии. Как имате още смелост да се наричате столетница? Вие знаете ли политиката на БКП, драги ми деца на демокрацията? Нищо не знаете, а се самонаричате другари, столетница и наследница на една велика партия, която вече не съществува. Ментета сте вие БСП.

20

Анонимен

преди 9 години

ВСЕ ОЩЕ БСП ИМА СИЛЕН ЕЛЕКТОРАТ,НЯМА КАК ДА Е КРАЯТ ЗА БСП,СЛЕД ГЕРБ ПАК ИДВА БСП,ДС ГЕНЕРАЛИТЕ ОТ МОНТЕРЕЙ НЕ СА ТОЛКОВА ГЛУПАВИ,КРАЙ НЯМА ДА ИМА СКОРО,ВИЕ СТЕ В МАТРИЦАТА