62

iv

преди 9 години

Ey..kakva si stanala! Buzesta i mazna....s parichkite na bednite bulgari! Emi..lesno li se puska kokala be Yotova...ne se nalapa ey!

61

ихъ

преди 9 години

Тази сутринта ме разби - каза, че БСП и ДСП не са правили коалиция. Представяте ли си колко *** са им избирателите!? Тези много добре го знаят и го използват, защото естествено, че това беше насочено към петнайските. Как искате да сме добре, като 3/4 от прехода ни управляват престъпниците от БС-ДПС избрани от гламав и *** електорат.

60

naco

преди 9 години

ПРИЧИНАТА не е в лидера Ви г-жо Йотова,а в такива "КАЛИНКИ" като Вас! Дори и Маркс да се роди отново,пак няма да се оправите ,защото Ви има Вас!

59

мишо

преди 9 години

Йотова де беше подала ама не ще. Сладко е да си по върховете и да взимаш многото пари. Приказки, приказки... А колкото да Стефан данаилов, човекът е вече стар и има достатъчно проблеми и е грехота да се злоупотребява с името ми. За лидер трябва да се избере млад, енергичен, твърд и със собствено мнение а не подлизурко и ***. До бре е да си помислят добре БСП искат ли да оцелеят или ще ги стъпчат и турците.

58

Сергей Станишев

преди 9 години

Гласувам за себе си.

57

Призив към БКП!

преди 9 години

Другари и другарки! Чуйте сега внимателно! Време е! Да се качим задружно! На Бузлуджа в чинията! И да отлетим завинаги!

56

Мая Манолова

преди 9 години

Търся някой голям БКП член, да начеша червената ми катеричка.

55

HU

преди 9 години

Абе диктатора Боко с колко процента го избраха на техния конгрес,а забравих,че те са диктаторска партия без реален избор на председател :D

54

ха-ха-ха

преди 9 години

Не след евроизборите, а след полягването на олиГРУХа трябваше да подадете оставка.СерГея излъга хората, че ще прави експертен кабинет, а сътвори турско-розов на точки от пишман партиици и всякакви калинки.

53

№15/петнадесет/

преди 9 години

На конгреса на БСП се говори на дрОгарки и дрОгари.

52

пилота

преди 9 години

Карам 100 тона бомби.Дайте точните координати на фашистките гадове от конграса на ретроградната партия БСП-ДС?

51

Тихомир Томов

преди 9 години

Най-добре да изберете Волен за лидер на вашата шайка и тогава ще стане съвсем интересно !

50

Анонимен

преди 9 години

ZNA4I KAKVO SE POLU4AVA...KOMUNJGITE ISKALI NAI MNOGO SVALJNETO NA PRAVITELSTVOTO, I NE SA V KOALICIA S DPS....VARHA NA NAGLOSTTA.....SIGURNO DOGAN I STANI6EV NE SA SE CELUVALI PO MITINGI, A 4ERVENA MAIMUNO,,,MRASNA GAD.

49

П.

преди 9 години

Кой ще е лидера на БСП?Кой, кой кой е истинския лидер на БСП?За кой да гласувам 15/15

48

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 58Десетки хиляди са бръмбарите в главата ти!

47

Българин

преди 9 години

/Вслушах се в аргументите им, това е демокрацията, мнозинството побеждава./Това са глупости, проверявайте в тълковен речник, ако не знаете значението на думите!

46

Баба Гицка

преди 9 години

До МуцитоДа бе, а останалите - за ***! хахахаха верно е*ти народа - да си напарвиш труд да отидеш до урната и да писнеш бюлетина за човек като бареков! Това верно звучи като виц, ама и българите вече живеят у един виц!

45

Муцито

преди 9 години

До маймунаТо па *ати народа, щом ходи да гласува за хуманоуд като Боце!

44

Анонимен

преди 9 години

Не сме били в коалиция с ДПС, ние нямахме коалиционно споразумение, имаше отделни общи позиции . . . . . А защо нямахте ясно изписани и приети правила.... Това още веднъж показва, че нямате понятие от политика, а само от грабеж за лично облагодетелствуване !!!! Бах ви у тупунгерите..... Докарахте цървулите от къра да управляват държавата и .... поредният трети провал......

43

маймуна

преди 9 години

Ти искаш,но Народът не те иска,там е работата......