40

мравка

преди 9 години

страхотен избор кеф ти милиардер кеф ти от братя галеви от цветан василев кандидатури голям избор на богаташи честни крадци пролетариат от екстра качество

39

p.s.

преди 9 години

хаххахаах много ми хареса поправката... "ти кво"...;)...тенкс:)

38

колхида

преди 9 години

До Руменбе баце стига с тия въшливи параноични забележки бе...ми тъмни са щото вота е таен...ти кво...?!

37

Румен

преди 9 години

Какво ли дебне в тъмните стайчки. И защо са тъмни... за да не видят за кой гласуват ли?15/15

36

митко благоев

преди 9 години

Мая Манолова е човекът,който ще разбие класациите...10 * за поразяващата уста на социалистите

35

Анонимен

преди 9 години

Днес левицата не избира лидер, днес Уевицата избира Уидер. Желая на новия Уидер дъУгоУетие и бУагоденствие.

34

petyo9

преди 9 години

Много кандидати, много нещо брей! Явно се борят за титлата: "ПОСЛЕДНИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА 120-ГОДИШНАТА БКП/БСП"

33

кур.иоз

преди 9 години

"Гласуването ще бъде тайно в тъмни стаички."а там в тъмното .....де късмет.

32

Анонимен

преди 9 години

Избирателите ви казаха кой искат за шеф на БСП - Любимец 15, който разгроми Станишев и стана шампион. Ако е грешка, значи трябва да има наказани за грешката, ако не е грешка, трябва да се съобразите с избирателите и да изберете Момчил Неков за шеф.

31

Анонимен

преди 9 години

За да избегнат субективния фактор, социалистите решили при избора си за нов лидер да подходят модерно, като вкарат в компютър необходимите качества, които трябва да притежава кандидата, за да бъде избран. Когото покаже програмата - той ще е! Задали:1. Да бъде модерно ляв;2. Да е известен в България и по света;3. Да има силна воля за победа;4. Да умее да работи в екип;5. Да е напсувал най-малко три пъти Бойко Борисов в последните години.След кратък размисъл компютърът показал името на най-достойния кандидат - Христо Стоичков.

30

Крезимор - До 37

преди 9 години

По времето на БКП (до 1989) не сме били на последни, защото българите са работели за жълти стотинки, а онези мръсни комунисти са лапали на поразия (нещо като Китай сега). И аз мога да направя БГ просперираща, ако народа се откаже от правата си, яде ориз и хляб, а произвежданата продукция се продава на занижени цени в света.п.с. Не че сега сме много по-различни , но за това пак са виновни комунистите-работодатели, които нарочно занижават заплатите на бедния българин, за да живеят на гърба му.

29

хaхa

преди 9 години

30Бкп мислело зa хорaтa. Ти чувaш ли се. Зaд лъжите зa рaвенство и други тaкивa простотии едни хорa тогaвa ползвaхa всички привилегии и бяхa по рaвни от остaнaлите и в университетa, и при кaндидaтствaне зa рaботa, зa жилище, зa един куп дефуцитни стоки, които се продaвaхa под мaсaтa или зaписвaне.Aко тaя пaртия се грижеше зa хорaтa щеше дa кaже исринaтa зa чернобил и нямaше дa кaрa децaтa дa мaнифестирaт под рaдиоaктивния дъжд кaто ***.бсп изобщо не е социaлдемокрaтическa,a олигaрхическa

28

Анонимен

преди 9 години

БСП не е партия, с която да се занимаваме. Тя е в нокдаун!Друго е важно сега - Ще има ли коалиция БОСТАН (Бойко+Местан)?

27

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

Най-добре ще е да се избере някоя кифла та да има да защо да псувам.

26

бългрия ще се оправи

преди 9 години

най-сетне българия ще се оправи = разпад на БСП мухахаххаха . *** комунисти

25

Анонимен

преди 9 години

егати и съна сънувах;цяла вечер *** ми викаше дай ми го дай,а мая я дръпаше за ногата и крещеше мани се *** мой си е мой си е,та си викам какво ли ще излезе от тоя сън,а оно ей го на избора на вожд в столетницата

24

Христо Зашев

преди 9 години

И избора на главния Другар ,като всички решения взимани в тази партия,на тъмно в тъмни стаички,непрозрачно и плахо.Това е най демократичната партия.Сигурно другаря СтаниШеф е номер 15 вреда от двадесетината претенденти.Ха да ви е честито.!!!

23

Черен Петър

преди 9 години

БСП нищо не избира.Избират номенклатурчиците от Апарата.То вече е решено Кой да бъди Той.Новия Тодор Живков ще управлява и работи по-старому за светлото си бъдеще и това на децата му.А баба Гицка, стрина Пена и бай Киро бурно ще ръкопляскат и скандират: БеКаПе.Това е, което ще се случи.Така е било 100 години. Имитира се промяна, а се прави само една замяна.

22

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Бесепето е...млада партия,Франкенщайн на...прехода,не е столетница.Бе зачената в зората на...демокрацията от...далновидните Лилофф и Луканофф.Бе създадена да...обслужва тези на които горните двама раздадоха куфарчетата с...държавните пари;тоест една клиентелистка, дясна партия.Хитрото е,че си наметнаха...наметалото на...социална партия и присвоиха народният електорат по села,паланки и...градчета.Този електорат,храни вече 25 години върхушката на този...клонинг,като ги...върти във...власта.

21

Анонимен

преди 9 години

новият лидер има да предприеме едно правилно решение - да закрие партията и всички комунисти - в северна корея