9

До Апостол Апостолов

преди 9 години

Обясни ми тогава това-баба ми която е на 82 г цял живот е пила по малка чашка ракийка всеки ден-жива и здрава е с ума си-готви чисти оправя двора животните! Майка която е на 58 г -пълен въздържател пие 1 чанта лекарства...Извод-пийте но с мярка!

8

Джони

преди 9 години

Ето до това води философията на злото да прецакаш другия за своя изгода - превръщаш се в зъл *** който прецаква другите и не го е еня за тяхното страдание като същевременно той самия е прецакван от 100 други места и в крайна сметка всички страдат вместо да си помагат. Замислете се и се поправете, не правете на другите това което не искате да правят на вас и на близките ви.

7

Джони

преди 9 години

Консумирането на храни богати на холестерол - каквито са меса, сирена, яйца изгражда силен организъм със силна имунна система и оптимален хормонален профил. Голямата част от хормоните в тялото се образуват от холестерол - половите хормони, витамин Д и др.Защо при тези добре известни факти се препоръчва да се избягват храни багати на холестерол? Защото фармацефтичната мафия в щатите не желае да имате силна имунна система и да сте здрави защото тогава няма да им купувате лекарствата.

6

Джони

преди 9 години

Холестерола няма нищо общо със сърдечните проблеми - стига с тия глупости на Ансел Кейс те вече са причинили огромни щети и проблеми сред хората. Консумацията на животински мазнини които са богати на мастно-ратворими витамини, особено витамин А който жизненоважен за имунната система и общото състояние на организма и на холестерол - холестерола е абсолютно необходим за тялото и присъства във всяка клетка, всъщност организма произвежда няколко грама всеки ден е много важна.

5

Анонимен

преди 9 години

ВСИЧКО ОТ СЕЛО, НАТУРАЛНО Е ПОЛЕЗНО НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО ВРЕДНО МАСЛО ОТ ДОМАШНО МЛЯКО, МАС И ЛОЙ ОТ ХАЙВАНИ ПАСЛИ ПО ПОЛЯНИ, СЛЪНЧЕВИ ДОМАТИ, КРАСТАВИЦИ, ТИКВИЧКИ, *** И Т.Н. ВРЕДНО, СМЪРТОНОСНО ДОРИ Е ТОВА, КОЕТО НИ СЕ ПРЕДЛАГА КАТО БЪРЗИ ХРАНИ, ЛЪСКАВИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ БЪКАНИ С ПЕСТИЦИДИ И ХЕРБИЦИДИ, ПСЕВДОХРАНИ С УНИКАЛЕН ВИД И ВКУС, НО В СЪЩОТО ВРЕМЕ, ЧИСТИ МЕНТЕТА НА ИСТИНСКАТА ХРАНА

4

bolka

преди 9 години

Да, всички знаем, че плодовете и зеленчуците са полезни, нищо ново под слънцето.Само дето не пише доколко са вредни, когато са пълни с нитрати и химикали, защото у нас почти всички плодове и зеленчуци са такива с изключение само на произведените за собствена консумация.И дали в такъв случай не са повече вредни, отколкото полезни?Това обаче се премълчава, ясно защо.

3

Kaizer do Apostol

преди 9 години

Е нали все се хвалиш че пиеш бържан и шампанско моет бе дядка :) Или си изкукал и не знаеш кога как лъжеш?

2

Апостол Апостолов

преди 9 години

Чашата вино не помага. Алкохолът е вреден винаги и навсякъде, независимо от дозировката. Алкохолът е узаконен силен наркотик, а производителите на алкохол, които печелят милиарди, платиха на продажни доктори и драскачи да пуснат слуха, че алкохолът в малки дози е полезен. Не може един наркотик да е полезен! Точка. Толкоз.

1

Пълнозърнеста закуск

преди 9 години

"полезна пълнозърнеста закуска"? Такова нещо няма. А мюслито става само за кокошките.