7

Всички умират

преди 9 години

Всеки ден умират хора.До края на годината в световен мащаб ще умрат няколко милиона.За всички ли трябва да скърбя?*** повечето българи са ползвали самолет един път в живота си.Тия бръмчат сякаш им е селският рейс.Е,нормално е в един момент рейсът да се повреди.( DC9) e на 50 години.Дядовците на повечето от вас са имали по-нови автомобили..

6

Дядо Петър

преди 9 години

Пожелавам на тези, на които не им дреме за тези 10 души (пък и за останалите, очевидно) да им се случи същото или нещо подобно.На тях лично или на техни близки.Защото само мърсят земята с присъствието си.

5

неудобната истина

преди 9 години

По принцип тея, които свалят пътнически самолети трябва да бъдат набити на кол и държани живи възможно най-дълго! Но от друга страна, тези в самолета са от онази порода, която са хора и французи само по документи.

4

Анонимен

преди 9 години

До Герги ЕВРОТОТая ракета как не се е насочила в на жена ти ( *** , сестра ти ) в пу....а се чудя аз.Или те си ги дават на американските ***.я сега обади истината ***.

3

Анонимен

преди 9 години

еми представете си, щом са 10 - какви са тези души

2

Анонимен

преди 9 години

PUTIN E VINOVEN DE KVO PADNE OT NEBETO PUTIN E VINOVEN AMERIKANSKA DOKTRINA AAXAAX

1

Герги ЕВРОТО

преди 9 години

Руснаците са виновни. САЩ има снимки, как руска ракета сваля самолета . Била с червен цвят и криволичила, явно оператора насочващ ракетата е пил водка .