5

муспи

преди 9 години

Такива са целите на *та окупация, това е храната на яхве.

4

Petronius

преди 9 години

Мария се казва може би дъщеря й, която я е извела някъде извън София и я е изоставила, като ненужно вече куче.Мисля си, че не само обирджиите на мандри са виновни, ами и нещо друго, наследено в колективния ни архетип...

3

Анонимен

преди 9 години

А не мислите ли ,че не могат да се грижат за нея и са я изоставили като невръстно пеленаче..............Колкото и грозно да звучи .Нищо добро не ни очаква в една държава ,чиито управляващи са наследници на обирджиите на мандри преди 9.09.И продължават бащиният си завет да крадат колкото могат.

2

Анонимен

преди 9 години

Който има неадекватен близък човек, не бива да го оставя без надзор. Но ако знае, че неадекватният успява да се изплъзне и да тръгне сам по улиците, трябва да се погрижи в джобовете на неадекватния да има листчета с името и адреса му.

1

Анонимен

преди 9 години

Баща ми живя дълго и до последния си ден беше напълно с ума си. Но след като навърши 80 г., не излизаше от вкъщи без визитни картички в джобовете си. Казваше, че ако на човек му стане лошо, когато е сам извън дома си или пък почине внезапно, не се знае кой пръв ще се притече и дали няма да си присвои портфейла на пострадалия заедно с личната му карта - затова трябвало да има визитки в джоба.Близките на тази неадекватна жена би трябвало да сложат във всеки неин джоб листче с името и адреса й.