18

сова

преди 9 години

1600 са убитите и над 4000 са ранените в украинската армия.Това го призна тяхното правителство.

17

СТАР КОКЪЛ

преди 9 години

Защо се нарича "ОПЕРАЦИЯ"действията на украинските военни?Това си е чисто нападение над Донецк ,Луганск и др.Е, кой е сепаратиста???

16

Анонимен

преди 9 години

Да добавят една цифра 2/3 от пред и ще уцелят

15

Шоп

преди 9 години

До Боби ОК, разбрах, терористите нарочно си правят блокпостове близо до населените места, за да страдат мирните жители. Ми така кажи де, ние значи еднакво мислим.

14

mihail

преди 9 години

dano Rusia se spravi s predizvikatelstvata na koito e podlaga amerika

13

Шоп

преди 9 години

До БобиПитах те дали пишеш от Русия, а не колко милиона е населението в Донецк...

12

Анонимен

преди 9 години

До Боби Не разбрах, после опълченците изоставят ли блокпоста? Нали селото така или иначе е "покосено", за кво да си изоставят позицията?

11

Анонимен

преди 9 години

130хил бежанци325 убитиУкраински самолет не е ималоНе са свалили боинга...... правителството си наби шортите.Яйцето избяга... Само *** може да ви се вържат вече

10

Шоп

преди 9 години

До Бобибежанците бяха 500хиляди и продължават да идват--------------Ама ти от Москва ли пишеш, бе пиленце... Ми така кажи, какво го усукваш! Тука за усукване НЕМА!

9

Анонимен

преди 9 години

Гурбетчия, веднага да се прибираш, че си се сдухал тотално. То ясно, че нямаш застраховка и не можеш да посетиш специалист, няма и как да постъпиш за лечение, че и работата ще си загубиш.*** парите, здравето е най важно.

8

youtube

преди 9 години

Дали са триста - четристотин загубите а?

7

Червонец

преди 9 години

Много правилно мислиш, СПАС.

6

Анонимен

преди 9 години

Скоро ще научим истинските числа.Тогава ще има осъдени надявам се!

5

СПАС

преди 9 години

До Икар Свършиха паричките за това начинание!:))) Скоро армията ще тръгне към Киев, за да им търси сметка!!!! Веч бягат плъховете!:))))

4

СПАС

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ 3ИНТЕРЕСНО МИ Е, защо наричат опълченците, ОБЕДИНИТЕЛИ, БОРЦИ ЗА ВЕЛИКА РУСЬ, сепаратисти??? Сепаратисти са предателите, тези които се отказват от корените си, завзели са насилствено властта и са *** на хамериканците!!! Това е фашизираната власт в Украйна, избиваща собствения си народ! Целта на тези предатели е откъсване от великата Русь, тоест СЕПАРАТИЗЪМ!!!! Те са истинските СЕПАРАТИСТИ!!!

3

Икар

преди 9 години

До ОЗ ти що мислиш се правят мобилизации бре? Само като ти намалее / умре личния състав, само тогава ли се правят? ОЗ - въобще нямаш нищо общо с военен, че да си слагаш ОЗ! Освен, ако не си магьосникът от Оз. Накратко - след премахването на "опълченците" следва драконовски контрол по цялата граница с Русия, а тя не е малка. Контрола се налага с оглед да не се повтаря подобно външно бунтарене. Затова ще има и пета вълна, тъй като са необходими хора.

2

ОЗ

преди 9 години

Киев: 325 украински военни са загинали в операцията в Източна УкрайнаГлупости! Те за това вече трети път обявяват частична мобилизация. Не вярвам на Киев.

1

Анонимен

преди 9 години

Хайде западняци говорете за правото на човека за демокрация хайде