11

AVRAAM

преди 9 години

106kg hvanali garantiram 1006 kg sa minali.Tova e stara taktika.

10

Анонимен

преди 9 години

Абе, кой смее да пренася хероин бе?! Само ЦРУ имат разрешително от властите в България! Някой не си е платил където трябва!

9

до 6

преди 9 години

Имало един поп ,който на библията стигал все до едно и също място, чешел се по главата и мърморел: "И бе Йоан в река Йордан". Ама кого ибе? И защо в реката?

8

до 6

преди 9 години

Това че са хванали хероина не значи, че той е бягал. Човек може да си хване и носа.Лошото е че не пише да са го пуснали.Вероятно още го държат. Първото и третото и аз не го разбрах. Вероятно човек може да загине тежко и леко... Знам ли...

7

Анонимен

преди 9 години

Питайте Боко.

6

читател

преди 9 години

Моля, разтълкувайте ми заглавията от последния час в този сайт:1. Четирима младежи загинаха тежка в катастрофа в Бургаско - пълна попара в словореда!2. Хванаха 106 кг хероин на "Капитан Андреево - Откога хероинът може да бяга, че са го хванали?3. Баня с въображение и сте пак в настроение! - Да си поиграем в банята или какво?Какви са вашите версии?

5

A100

преди 9 години

До HIterКакво вари контрабандата

4

Хера за всички

преди 9 години

Хероин само собствено производство може, каква е тази конкуренция, поне политиците не биха позволили да губят спонсори у може да сме сигурни, че хероин няма да се внася

3

ЕЖКОБЕЖКОТИРИЛЕЖКО

преди 9 години

И СЕГА СА ГО ПУСНАЛИ И *** ГОНИ МИАЛЯ...

2

Анонимен

преди 9 години

Очакваме скоро траурна новина...

1

HIter

преди 9 години

Герб додоха на власт и митничарите почнаха да се предлагат. Знаем,че това е 1/5 която я хващат ,а 4/5 ги пускат. Митничарите се издигат, а контрабандата си вари.