16

Анонимен

преди 9 години

До apostolАпостоле, ами като не ти "оттърва", направи си фирма, бе човек! Направи си един бизнес план, подпиши си споразумения за предаване на продукция с партньорите си... давай си отпуски на работниците на кой когато му "оттърва", купи си и един голям катинар, щото точно след 3 месеца ще се наложи да го щракнеш!

15

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 14Що къде ще отидеш? Сядаш на компа и отваряш Google Earth, кеф ти Бахамските острови, кеф ти Канарските, остров Ибиса, може Париж и Прага, или Средиземноморието... Нали много специалисти казват, че за да си починеш пълноценно, трябва да смениш обстановката!Еееееее, да, може да смениш обстановката, като единия ден ходиш за хляб до близкия магазин, а на следващия отиваш в малко по-далечен квартал!Приятни разходки на нас, хората с ниско заплащане!

14

Анонимен

преди 9 години

И да идем кифтейта и вино да са лей-като не работите по дефолт за къф *** ви е и отпуска бе парапитеци?

13

Анонимен

преди 9 години

Без пари си седиш в къщи или на село през т.нар.отпуск. Къде ще отидеш със заплата 500лв. освен за хляб?

12

дедо Ташунко

преди 9 години

Оптимално е 10 пъти по 10 дни в годината. През останалото време работа по 14 часа на ден. И отлично заплащане, за да пътува човек там, където си пожелае. За да се почувствува човек!

11

Пенсионер

преди 9 години

Аз също съм в постоянен отпуск и съм щастлива!

10

шоп-1

преди 9 години

аз от 10 години съм в постоянна отпуска и мие гот

9

М ДАА

преди 9 години

С 16 ЧАСОВИЯ ДЕН НА ШИВАЧКИТЕ НЕ МОЖА ДА СЕ СПРАВИ НИТО ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ 25 ГОДИНИ НАСАМ.

8

istinata

преди 9 години

Az imam 25 i gi razpredelih pette topli mesrca pochovam po 9 dena v meseca i rabota tam 15

7

Анонимен

преди 9 години

По тази схема ми остават още 5 дни отпуск.

6

:-)

преди 9 години

За мен пък е нормален 2 х 20 дни. Трудовите медици могат да почиват 2 х 10 като искат :-)

5

Анонимен

преди 9 години

изобщо като преписвате някакви информации , които са в сила за бели държави, сте много смешни. Не знам какво искате да втълпите на хората и дали като журналисти сте запознати с манталитета на българския работодател - всичко по всяко време да правиш и пари да не искаш, защото "100 като тебе чакат за мястото ти и не се отваряй"

4

Анонимен

преди 9 години

Ха-ха-ха! Десет дни са малко, трябва по два пъти в годината по над десет дни да почиваме. Ами и на мен и на всеки 100% му е кеф да има дългичка отпуска да си отмаря, да ходи по гореспоменатите "екзотични дестинации" само че нещо се забравихте в коя държава се намирате и че тука се молим да ни пуснат 5 дни лятото и да не работим по празници като Коледа и Великден. Освен това сигурно са доста малък процент тези които ходят по далечните дестинации и имат по 2-3 седмици да "навлизат в ритъма"

3

Анонимен

преди 9 години

Е как само в годината два пъти по 10 дни.Ами ако реша да пътувам с самолет за три седмици няма да стане.Тези хора мислят само как да ни тормозят няма такова нещо в другите страни.

2

Анонимен

преди 9 години

Ник'ва работа. Само почивка.

1

apostol

преди 9 години

Смятам че отпуската е дадена за да може човек да си я ползва по собствено усмотрение и когато си иска а не разни работодатели да си решават производствените проблеми Например напоследък се наложи практиката цялата фирма да излиза в отпуск.......Ама на мен не ми оттърва..