4

Анонимен

преди 9 години

Проблема е, че българина не може да се отърве от манталитета си, или поне да се опита да го промени поне малко. Е, не може да има очаквания в общество, което е издигнало в култ шуробаджанащината. Не може все да те питат - кой те праща, не може все да виждаш нездравомислие. е, сори. После, всеки иска от държавата. Държавата е силна, когато стопаните и се грижат за нея.

3

Анонимен

преди 9 години

Всеки народ сизаслужава управниците!Не са виновни политиците,те са такива каквито ниеги направим!Кой се зазяпва в телевизоритес умиление по ***-ние!Кой *** като мухи празнитенесвързани приказки на пишманводачите-ние!Кой допуска да се трупатмилиарди с незаконни хваткиот народните пари-ние!Кой не търси отговорност отдоказаните престъпници-ние!СКой вечно чака да дойде"спасителя" на ни оправибакиите-ние!Кой....кой?!Е,....пакНИЕ,народа?

2

Tyty

преди 9 години

Да,наистина ,провалът не е повод за радост.Бъдещите избори -още по-малко.От един кош непрани *** кои да изберем?Сините,червените,жълтите или най-малко мръсните.А повече от един ден дали ще ги носим?

1

Непротестиращ

преди 9 години

Ей сегинка ,всички що протестирахте ще дуете "вувузелите" щото ви секнаха изворчето на извънредните доходи...