12

L

преди 9 години

Разбира се, че ревнуват. На вилата имам един пинчер и един уличен барак, вързани на 2-3 метра едно от друго. Ако отида и се заиграя с едното, другото направо побеснява.

11

До Драго

преди 9 години

Не знам за другите хора, но със сигурност са по-умни от теб.

10

Простолюд

преди 9 години

Ех, тези "учени"!... Какви "философски" изводи!? Да бяха измислили лек за притъпяване на тази убийствена ревност или интелектуалното и осъзнаване и впоследствие трансформирането му при чавека.

9

_

преди 9 години

"едно от тестваните животни се опитало да нарани книгата или кофата, станали обект на интереса на стопанина им"Това е най-интересният резултат от изследването.Имайте едно наум като обръщате внимание на децата си пред кучето си...

8

Анонимен

преди 9 години

Всеки, който е имал куче, го знае :) :) Открихме топлата вода.

7

Сега разбирам

преди 9 години

Преди време, в интервю /не помня с кого/, интервюираният се оплака, че неговото куче ненавижда джиесема му и, ако го докопа, започва да го хапе и дъвче. Един от шоумените ни пък се сподели, че неговото куче мрази компютъра му.Всеки знае, че домашният любимец ревнува от други животни, но досега не обръщах внимание дали ревнува от предмети.От хора ревнуват. Мой познат, който е ерген, има котка, която е враждебна към гостенките му, но към мъжете не е враждебна /сигурно защото той не ги гушка/ :)

6

Анонимен

преди 9 години

Ха, откриха топлата вода! Това ще ви го каже всеки, който има или е имал куче. На моето дори му правехме номера, майка ми нарочно обръщаше внимание на мен или на сестра ми и тя почваше да гледа жално и да прави бели за да привлече внимание. :))

5

Тотка Пилотка

преди 9 години

Баси тези учени за какви тъпотии получават пари ! както е тръгнало ще измислят и топлата вода!

4

:)

преди 9 години

Учените най-накрая откриха нещо, което всички останали хора отдавна знаят. Евала!

3

тихомир

преди 9 години

всички домашни ,,животни,,изпитват ревност,но при кравите е най-видно,биволиците са ревностни защитници на сигурността!

2

И без експерименти

преди 9 години

знае това всеки, който е имал домашен любимец.Не само кучетата ревнуват. Ако имате котка, а после доведете у дома още една, само гледайте какво ще й се случи. Това не е само борба за "собствено" пространство. Дори когато втората котка бъде "приета" от първата като равностоен съжител, опитайте се да гушкате и галите само едната и после преценете последствията.Същата ревност проявява куче, ако заедно със стопанина си гостува някъде, където има друго животинче и то бъде погалено от "неговия"човек

1

Стив

преди 9 години

Това че кучетата ревнуват е известно от отдавна