398

Анонимен

преди 9 години

До АнонименHei,anonmniq,mnogo,ama mnogo si glupav.Za jalti stotinki dupe dava6.

397

Пешо

преди 9 години

Всичко започва да излиза наяве...и Путин ще излезе като герой от таза *** битка, в която се опитаха да го въвлекат. Ето първите доказателства от украинска страна."Украинските спецслужби са разпитвали командир на батарея, която уцелила Боинга погрешка" статията е в блиц

396

123

преди 9 години

До АнонименТИ СТЯХ ЛИ СПИШ ТА ДА ЗНАЕШ КОЙ КЪДЕ Е ИЗБЯГАЛ ???

395

noi

преди 9 години

ЕЙ ХОРА ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ....КОЙ ДАВА ПАРИ НА УКРАИНСКАТА АРМИЯ ДА ВОЮВА....НАЛИ НЯМАТ ПАРИ ?

394

26438

преди 9 години

В гугъл търсете: Четете: Boeing сбили на ученияхЧаст от това е преведено вече от mediapool и може да се намери с търсене в гугъл на фразата:малайзийският Боинг е свален при украинско учениеСега се чудят как, по повод "разследването на катастрофата", да вкарат въоръжени лица от австралия, холандия и т.н., че да пробват пък с тях, пак "по погрешка", да стане някой сакатлък, че да обвинят вече "наистина" Путин от втори опит.

393

Анонимен

преди 9 години

каква репутация,те дъщерите му са избягали от него

392

НФБ

преди 9 години

До РайнаИЕПУТАЦИЯТА НА ОБАМА ПАДА И ОНАЯ МУРАБОТАПАДА КАЗА МИШЕЛ ОБАМА И НЕ СЕ ВДИГА..ДОЛАРА ПАДА..АМЕРИКАНСКИТЕ АКЦИИ ПАДАТ..ИНВЕСТИТОРИТЕ БЯГАТ..ВИЖ КАКВО СТАВА В КИТАЙ..РЪСТ ОТ 20% НА ФОНДОВАТА БОРСАКАКВО ПРОИЗВОДСТВО..КУПУВАТ И КРАДАТ ТЕХНОЛОГИИ НО ВЕЧЕ СЪЗДАВАТ ОЩЕ ПО-УСПЕШНИ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ..БРИКС ИДВА С ГОРДО ВДИГНАТА ГЛАВА..ОТ ТУЙ СЕ СТРАХУВАТ АМЕРИКАНЦИТЕДНИТЕ НА ДОЛАРА СА ПРЕБРОЕНИ..ДОЛАРОВАТА ЕРА СВЪРШВА ПО-РАНО ОТ ПРЕДВИДЕНОТО

391

Анонимен

преди 9 години

Путин ,путин хубаво че се разведе но защо не се ожени за една българка да ти дава акъл виж като тези в сайта колко са умни.

390

Анонимен

преди 9 години

До АНТИМУТРА - Ако ФАЩ предвиждат 3 до 5 хода напред световното Бъдеще, то и Г-н Путин прави същото, че и 1 ход още по-напред. Как да пострада стратегията Му, като след някой ден ще се потвърди американската версия с която и Русия е съгласна, че по време на учение на украинската армия, някой укр" се е престарал и е натиснал бутона, мислейки си, че е заключен. Как да пострада стратегията Му, като Русия изрови трапища да склони Пор-още-нко да не подновява бойните действия.

389

Hoy

преди 9 години

г-Да преписващи за-паднали статии, Ако ФАЩ предвиждат 3 до 5 хода напред световното Бъдеще, то и Г-н Путин прави същото, че и 1 ход още по-напред. Как да пострада стратегията Му, като след някой ден ще се потвърди американската версия с която и Русия е съгласна, че по време на учение на украинската армия, някой укр" се е престарал и е натиснал бутона, мислейки си, че е заключен. Как да пострада стратегията Му, като Русия изрови трапища да склони Пор-още-нко да не подновява бойните действия.

388

Анонимен

преди 9 години

каква репутация,те и дъщерите му са избягали от него

387

Анонимен

преди 9 години

само Чък Норис има по-висока репутация от ***

Много закъснял въпрос. Репутацията на Путин вече е срината. Докато нападаше съседни страни и по фашистки начин крадеше територии, все някак го уважаваха. Но щом уби 300 души само и само заради своята алчност, невинни хора, вече е приравнен към Хитлер. Фюрерът не е отречен заради започването на войната, Наполеон също е почнал война, но е обичан. Хитлер е отричан заради невинните жертви в камерите. Путин обаче също жертва 300 невинни хора. И сега се нареди рамо до рамо с Хитлер. Честито.

385

Инж+

преди 9 години

С такива манипулативни материали БиБиСи се "излага". Няма ги фактите!? А моя милост и до днес не разбрах защо украинските военни изкараха от складовете тези ПВО установки.По кого ще стрелят с тях? "Отцепниците" нямат авиация, Русия няма да си сложи "главата в торбата" да пусне свои самолети на украинска територия....!?

384

Анонимен

преди 9 години

НЕ ! Репутацията на Владимир Путин няма да пострада !

383

жоро

преди 9 години

вижте какво дайте да мислим трезво жалко за жертвиите от самолета ужасно е но то не е в резултат на действията на русия по следните причини- украинците избиват руското население и разрушават до основи градовете им това се нарича геноцит и този геноцит се върши под мълчаливото съгласие на европейските страни така че европа е еднакво виновна за катастрофата заедно с русия руснаците са отчаяни и в отчаянието си може да са извършили това близките на загиналите защо не протестират против избиването

382

Анонимен

преди 9 години

Репутацията на Обама пострада вече, тази на Путин ще продължава да расте!Истината ще излезе всеки момент и даже е по-страшна отколкото предполагате!Тя обаче ще изобличи колко долни и брутални могат да бъдат САЩ!

381

Репутацията на Обама

преди 9 години

Според силови структури на Украйна има версия, че боингът е свален "при учение на украинските военни за пускането на системите БУК". След като през 2001 г. украинските военни свалят граждански самолет при такова "учение", им е била наложена тотална забрана за подобни учения с БУКове. Та сега са си го позволили. Американците отдавна обявиха, че ги "консултират" и "учат". Източниците от украинските ведомства смятат, че е станала "неволна грешка" при учението. Четете: Boeing сбили на учениях

380

до 457

преди 9 години

Путин е велик държавник и политик. Светът го разбира, само нашия анонимен гербер нищо не разбира.

379

Разни мисли

преди 9 години

До един българинДали му е останала?! Рейтингът му е 85% и това го казва Американската агенция за изследване на общественото мнение Галъп Инт. Рейтингът на Обама преди 40 дни беше 33%. А сега помисли пак и си задай въпроса отново!