81

аз

преди 9 години

ПАК ЛЪЖЕ, ДЪРТИЯТ БРАДАТ!!!

80

асд

преди 9 години

Всъщност от 1396 г насам България не се управлява от Българи.

79

Yakov

преди 9 години

Ами тя, държавата никога не е имала правителство. Тя винаги е била на автопилот. Имало е само политици-бандити мислещи само за пари!Българският парламент не е сбор на мъдреци, на най големите умове на България, а сборище на болните амбиции на най злощастните и зловредни хора, влюбени само в себе си, в кесиите си, в славата си, но не и в България! Атанас Буров.

78

българин

преди 9 години

Като обобщя станалото в последните 20 години стигам до извода,че ДПС е като сиренето в капана.Който е напрвил коалиция с нея е споделил съдбата на мишката.Спомнете си за СДС,НДСВ...БСП!

77

Цеко

преди 9 години

На тоз белобрад пискюл такъв --- ша му тегля , че Анадола тесен ша му са види !!!!

76

да

преди 9 години

Наглостта на крадците от ДПС край няма. БСП обаче ги подкрепя докрай, само и само да крадат. Корпоративната партия ДПС трябва да се изолира от всички, само това ще ни спаси.

75

банкя-бояна

преди 9 години

Господи! Колко нагъл и колко циничен е този мазен догановски измекярин! Никога вече, а доноснико Павел! Никога вече твоят престъпнен башибозук няма да види участие във властта! Отсега нататък, мазна мутро башибозушка, отсега нататъ само ще повръщате заграбеното! И ти, и агент Сава, но най-много вашите кирякстефчовци - Данчо ментата и Бисеров! Единият вече е клиент на Прокуратурата! И всички останали сте на опашката!

74

Анонимен

преди 9 години

какъв жест , лишил се от власт човека ...

73

Лилина

преди 9 години

Лютви, защо лъжеш ? ДПС е на власт 20 г. вече, освен при Костов,и се уядохте, та чак и преядохте с комондване и пари. Българите негодуват от вашите апетити ,но кой ли го интересува. Продажниците не са малко.

72

Хасан

преди 9 години

Как не ви е срам от такова лицемерие,господин Местан! Ако ДПС държеше на ценности никога не трябваше да прави коалиция с БСП.Защото те се оппитаха да ви затрият като етническа група! Очевидно ,че става въпрос за власт и за пари,за много пари! Така че тези басни ги разправяйте на вашия наивен електорат!А сега,мутрата Бойко,ви е обещал още по-голям гювеч!

71

Вярва ли му някой

преди 9 години

Леле, смешника, само да видите в смесените райони, колко са се лишили от власт! Нагли , крадливи, необразовани , не говорещи български , но подредени в общините и властват ли властват!

70

мм

преди 9 години

Местан и ДПС нямат ценности. Тяхнота основна цел е да дестабилизират България.

69

марти

преди 9 години

Местане,Местане,не ти си за е.ане,ами ние,защото толкова години наред,все такива като теб си избираме!!!

68

сълзи и сополи

преди 9 години

Боже,Аллахо,разплака ме

67

АБВ

преди 9 години

Хора, помогнете ми. Много съм глупав и трудно хващам смисъла на казаното от Местан. За какви ценности говори той? За обръчите от фирми или за разпределението на баницата? Моля помогнете ми.

66

Анонимен

преди 9 години

Да бе!Лишихте се от власт, защото се скарахте за КТБ- Доган и БСП.Лишихте се, защото се договорихте вече с Бойко да управлявате без БСП.Тези глупости, Местане, ги говори на вашия неграмотен електорат.При нас не минават.

65

:)

преди 9 години

Тоя заприличва на Сидеров :)

64

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен77Скоро ходил ли си на доктор бе??? Кво сега пак Боко ли ви е виновен??? Това ли ви спусна Кутев?? Кви посолства, кви президенти ви мъчат бе нещастни ***???

63

men

преди 9 години

ценностите ви ги знаем: бижута, парички, колички, вилички, заменчици, басейнчета, пипирудки, инициалчета по ръкавите, бонусчета, сметчици в швейцарски банчици, постчета в европейските структучици и корпорацийки и най вече обгрижване слугинаж и надупване на лошите батковци. ***...

62

джингиби

преди 9 години

лишихте се привидно в името на великата османска империя ама няма да стане