22

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен20и не само това ами е надробил и нови проблеми след като казва, че ги очаква!!!! А това, че сме най-бедни г-н Адемов твоята партия от агенти на ДС са с особенни заслуги за дереджето ни!! Проста аритметика Адемоооф за 24год. демокрация 18 от тях вие сте в управлението!!!

21

Швабен

преди 9 години

И след десет години това заглавие пак ще излезе. А след 20 също. Единственият начин да се оправи България е като се оправи населението и мисленето му, и се извиси в ценностно отношение. Сега в по-голямата си част българите са кратуни и затова са на нивото на техният избранник-тиквата. Няма друг начин господа.Колкото и да не сте съгласни и да роптаете и да обиждате и да плюете и клеветите докато не изберете Волен Сидеров на власт ще останете в това положение, като бавно и трайно ще става по-зле.

20

men

преди 9 години

трябват само около 10 000 обесени. да видите след това ще излетим като ракета нагоре. само сирене, агнсешко, зърно и зеленчуци на арабеските и ктайците да продаваме като няма крадци ще станем като люксембург.

19

Анонимен

преди 9 години

Това си го знаем без да ни го казва някой от мафиотската клика ДПС.Въпреки че, като цяло, Адемов е може би единствения експерт от ДПС.

18

Анонимен

преди 9 години

Защо да сме най-бедните бе г-н докторе? Скоро прочетох някъде че Бг. домакинствата са спестили нови 800 млн. лв. през тази година, пък и пенсионерите получиха "значително" увеличение на пенсиите. Това не ми говори за бедност а за нещо друго.

17

Анонимен

преди 9 години

"Оставката ме завари със старите проблеми" - демек за 1 годни ти не си свършил НИЩО, каквото проблеми е имало, пак ги има...

16

Единственият

преди 9 години

свестен политик от ДПС

15

XXX

преди 9 години

Най-бедни и най-прости :) 2 в 1 . Най-бедни сме защото сами си го правим като избираме 3-те партии дето сринаха България .....поради тази причина сме и най-прости .....да не можем да се намажем на пръста на гърците ............

14

Анонимен

преди 9 години

НЕ САМО В ЕС В ЦЕЛИЯТ СВЯТ НЯМА ПО БЕДНИ ОТ ТИКВОЛАНДЦИТЕ. ЩОМ В АФРИКА СА С ПО ВИСОКИ МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КЪДЕ СА ТИКВОЛАНДЦИТЕ. НО ПЪК НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ СИ ИЗБЕРАТ ЕДНА ГОЛЯМА ТИКВА ОТ БАНКЯНСКИЯТ БОСТАН И ТЯ ЩЕ ГИ ОПРАВИ ДА СТАНАТ БОГАТИ. ЕТО ПО ТОЗИ НАЧИН. ЩЕ ВДИГНЕ ТИКВАТА ОТ БОСТАНЯ ТОКА ПаОРНОТО ВОДАТА ХРАНАТА ГОРИВАТА ЩЕ ЗАМРАЗИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ И ЩЕ ЗАЖИВЕЕМЕ ЩАСТЛИВО И БОГАТО НАЧЕЛО С ТИКВАТА ОТ БАНКЯ. НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ЧЕСТИТО.

13

Мартин

преди 9 години

След изборите се почва "няма париии , предишните управляващи така и така направилииии, сега пари нямааааа" след това пак протести пак избори и пак същото ...е как няма да е същото като само ГЕРБ БСП И ДПС се въртят ..........оставаме най бедни и винаги ще бъдем ........докато постоянно ни натякват от всякъде че нямало пари ...............и хората вярват в тия глупости .....техните заплати си ги вдигат ...колите им са за милиони , хотели вили басейни сарай ....

12

vesko02

преди 9 години

До АСАМБЛЕЯ НА ЛЪЖАТА Позволявам си да довърша мисълта ти ,че всеки опит за откъсване от руската орбита води след себе си украинските събития.

11

Рали1

преди 9 години

Корнелия Нинова вчера отчете 13 млрд.лв. в социалната сфера!Как така сме все бедни?!Кой ги е получавал тези пари и за какво са раздадени ?

10

АСАМБЛЕЯ НА ЛЪЖАТА

преди 9 години

Д-р Адемов беше използван за мръсните цели на някои хора и в момента съм убеден че съжалява..разбирайки че не му позволиха да помогне..Не може руски сателит в Европа визирайки бананова РБългария да се отърси от впилата се в нас мащеха в лицето на узурпатора Путлик..цените за промишлен ГАЗ са най-високите в Европа..унищожавайки бавно но сигурно и без това задъханата ни икономика..Заплатите,пенсийте, всички останали сфери са по руски стандарт разделяйки хората на крайно бедни

9

Анонимен

преди 9 години

До уплашенВъв Белене мой човек бяха само политически затворници,не забравяте лошите години на диктатура и не изопачавайте нещата за "онова"време.....Тогава добре бяха само партизаните и техните ятаци.......а ние честните и работливите пак си бяхме с 150/200лв заплата....айде гадни комунисти чао........

8

vesko02

преди 9 години

След толкова завлечени пари ,стегни се бе Адемов Твоите съпартиици не се оплакват.Даже Местан си призна ,маалко предозирал с властта ама ще се поправи.

7

уплашен

преди 9 години

До 7При бай Тошо за крадците имаше години в Белене или затвора!Сега големите крадци са по улиците!

6

До 1

преди 9 години

При Тошо са крали и повече, просто не е било известно на народа

5

Анонимен

преди 9 години

1. Mnogo se krade2. Problema s ***. - Zdravi pravi. ne rabotiat a vseki den se mnojat i iskat da iadat3. komunisticheska sistema ne se podrejda s demokratichni zakoni4. Nauchete se da pravite promeni v zakonite bez da se se podceniavate pred drugite strani

4

Анонимен

преди 9 години

"БЛАГОДАРИНИЕ" НА ТАКИВА КАТО ТЕБ

3

Илко

преди 9 години

ГЕРБ ще ни направи богати и успешни , чаками ги с нетърпение