104

!!!

преди 9 години

"Ще ни оцените, но по-късно,..."Вярно, по- късно ще стане. На този етап не сме наясно още с всичките ви изстъпления и престъпления, за да знаем колко ниско сте паднали и до къде сте ни довели, крадци пладнешки!

103

ПФУ

преди 9 години

Пфу-у

102

13ОИД

преди 9 години

ДА , ЩЕ ВИ ОЦЕНИМ ... ОСОБЕНО ТОГАВА , КОГАТО БИХТЕ ХОРАТА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА , КОИТО ВИ ИСКАХА ОСТАВКАТА ... И ЩЕ ВИ ТЪРСИМ СМЕТКА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ...

101

Анонимен

преди 9 години

Това леко почва да ме плаши.

100

Буржоа

преди 9 години

Най-добрият министър на вътрешните работи, евала Йовчев, че нае*а Цвъцко на изповодяк!

99

Добре

преди 9 години

Хубаво де, тия се махнаха. Са да не си изберете пак *** :)

98

Константинов

преди 9 години

Най "кадърният" МВР министър и вицепремиер. Ще го запомним с барикадите около НС, с белия автобус, с битите демонстранти в 3 часа през нощта, с подслушването на депутати и политици, с варненската история с ЕГН-та и данни за привърженици на ГЕРБ, с "адекватната" реакция на бежанския поток от Сирия, със "защитата" на селата от ромските кражби, с "брилянтната акция в Лясковец", да продължавам ли още. Накрая с арогантното си държане с журналистите на един излъскан, хлъзгав като змиорка "манекен" .

97

Анонимен

преди 9 години

Г-н Йовчев,вие сте роден за някоя от белите страни.В ориенталски ***,където най-слушаната музика е чалгата,където национални телевизии се надпреварват коя повече турски сериали да показва,където една мутра ежедневно ни се кара,а друга до нея е осъдена,вие не сте за тази държава.Тук няма кой да ви оцени.Тъжно и жалко.

96

Константинов

преди 9 години

От CV-то на Цв. Йовчев е видно, че той се е изплъзвал от отговорност като змиорка. Плевнелиев пък си подбра Ст.Стоименов за съветник, Цв.Йовчев - н-к на кабинета на президента. Предполагам, че от Боянските сараи е подсказано кой да бъде вътрешен министър, вероятно Цв.Йовчев е искал да си отмъсти на Б.Борисов. Като най-подходящ за целта. Доган е настанил и Пеевски за шеф на ДАНС с цел да унищпжи политически Б.Борисов и ГЕРБ като партия. Звучи много логично. За щастие тези сметки излязоха криви.

95

Анонимен

преди 9 години

*** герберски ***.Явно си искате осъдения престъпник и крадец Цв.Цв. пак да ви е министър.*** народ,слаба държава.

94

Цеко

преди 9 години

Ако има съд и прокуратура , ще те оценят с доживотна оценка !!!

93

Анонимен

преди 9 години

Явно народа си иска мутри и крадци пак да го управляват.Чалгаризацията и опростачването на народа доведе мутрите на власт и пак ще си ги избере.Простака е свикнал да му крещят и да го налагат с бича,да го държат като куче на къса каишка(както сполучливо се изрази Боко) за своя електорат,затова да са ви честити отново.А аз ще ви гледам сеира.

92

yokozuna

преди 9 години

най слабият министър на Орешарски. назначен от ДПС да разбие МВР. Дансаджия, не е виждал жив бандит, а се прави на разбирач , унищожи кадърни служители и ги прати по районните след дълги години оперативна работа. Закри и малкото останала социална политика на министерството- Но така е в закона за МВР, новият трябва да е записно никога ПЕНСИОНЕР за министър. по другите служби да си ги назначават то читави кадри не остнаха вече.

91

марти

преди 9 години

Овчев,точно защото ви...оценихме,затова си и...отивате,драги мой...Овчев!!!

90

Анонимен

преди 9 години

Мале страната е пълна с неинформирани *** овце и пак ГЕРП ще вземат власта. Така като гледам най много за две години и пак ще се върнем на зад.

89

Алекс

преди 9 години

"България не ме обича а аз съм егати и пича!" *** до последно.

88

овче самохвалство

преди 9 години

Овчев, вземи си под ръчичка недоразумението Светлозар Лазаров и се скрийте някъде, защото сте пълни некадърници!

87

3

преди 9 години

До Daaaще ликвидира изменниците и предателите на националните интереси,ще ги прати там където е местото на родоотстъпниците и безродниците ето това ще стане!

86

No comment

преди 9 години

Много отдавна ви оценихме. Сега мaрш

85

Анонимен

преди 9 години

По-големи *** от червените са единствено американо-еврейско-псевдодемократичноте ГОВ*ДА.