126

Анонимен

преди 9 години

Мамицата гладна...опскахте държавата...че и си пляскате...

125

xp

преди 9 години

В човката *** : ) Кото и да приказвате се толкова нелепи, че сълзи не ми останаха да се смея на простотията ви 1 година .. :d Особено 10 точки за Миков... мислех, че истинския комунизъм е умрял..но тоя направо къртише с глупоста си :))) hahahah Дано да не влезете в следващия парламент ! Глупаците да гласуват за вас намалят всяка година

124

АХХЪЪ

преди 9 години

нееее в историята ...а направо на оная дрена риба цацаа дето сама си прави РОВ

123

Хе-хе

преди 9 години

До Ура Ура Ура Победа."след 421 дни на непрестанни протести".Какви протести бе,какви 5 лева?Народ,който работи за 200 евро може ли да протестира?Народа се е предал няма време да протестира.Народа умира без време,няма кой да протестира.421 дни народа гледа как около 200 келемета пият кафе и цъкат с телефончета.Това ли е народа?Народа бутна правителството казваш,този същият народ,който няма пари да си плати тока,да се храни нормално и да отглежда децата си добре.Стига бе,верно?

122

Голям смях

преди 9 години

До 76."да спасим България от ЧЕРВЕНАТА ЧУМА - КОМУНИЗЪМ."Жалко,че 70% от българите са заблудени оФце като теб.ГЕРБ,ББЦ,РБ,НДСВ не са комунисти,само бащите,майките,бабите и дядовците им са комунисти.Властта с кръв е взета и само с кръв се дава другото са празни приказки за необразовани *** като теб, на които се обещава светло бъдеще.Чакай си,чакай.Всяко правителство е враг на народа,много малко ум се иска за да го проумееш.Българите за съжаление нямат акъл за 2 стотинки.Нека цирка продължи...

121

Анонимен

преди 9 години

Лека поправка на заглавието: Решено: Депутатите пратиха кабинета "Пеевски" в историята.

120

Анонимен

преди 9 години

Мдаа, това правителство наистина се справяше много добре - за една година отмъкна над 7 милиарда и опустоши напълно енергетиката, здравеопазването, пътната инфраструктура, европроектите, и прочее и прочее. Спря всички големи строежи и съсипа напълно връзките ни с Русия, подкрепяйки санкциите срещу тях. Няма кой скоро да бие подобен рекорд.

119

гамена

преди 9 години

следва въпроса - ся ко ши праим ???

118

Фифи

преди 9 години

Това правителство се справяше много по-добре от това на ГЕРБ и постигна много повече от тях

117

Стефан

преди 9 години

Време е да видим какво ще направи поредния марионетен кабинет на Бойко назначен от слугата му Плевнелиев. Ама да не очакваме много....

116

Иван

преди 9 години

Правителството спази обещанието си и ще даде възможност на народа отново да избира. Дано народа избира мъдро и си спомни как във време на криза когато управляваше Бойко той си подаде оставката и остави другите да решават проблемите, които самия той създаде. За разлика от Борисов това правителство се справи с възникналата криза и чак тогава даде възможност на народа да избира кого иска да продължи да го управлява

115

Ренета

преди 9 години

Бъдеще няма ако псевдопартията ГЕРБ започне да управлява държавата. Цялата икономика ще сринат тези некадърници

114

Емил

преди 9 години

Саботъорите от ГЕРБ постигнаха своето, не виждам обаче хубавото в цялата тая работа

113

Мая

преди 9 години

Жалко, че правителството подаде оставка вършеше си работата добре

112

Yakov

преди 9 години

Ами тя, държавата никога не е имала правителство. Тя винаги е била на автопилот. Имало е само политици-бандити мислещи само за пари!Българският парламент не е сбор на мъдреци, на най големите умове на България, а сборище на болните амбиции на най злощастните и зловредни хора, влюбени само в себе си, в кесиите си, в славата си, но не и в България!Атанас Буров.

111

Анонимен

преди 9 години

Който дойде на власт - пълна ревизия за изтеглените милиарди, спрените европари и др. золуми. Иначе да си ходи на село.

110

художника

преди 9 години

...пратиха кабинета "Орешарски" в историята...-----------------------------------Добре, иначе те щяха да ни пратят в историята !

109

локи

преди 9 години

Времето е срещу Тиквата, с всяка секунда става все по-стар, тлъст, ***, отвратителен пед***л. Власт няма да види никога това нищожество надуто.

108

ityn

преди 9 години

Хайде в историята и никога повече БСП и ДПС на власт!!!Очаквам ГЕРБ отново с мин. 122 депутати и Бойко мин. председател :)

107

posledno sbogom

преди 9 години

ами хайде момчета...СЪС ЗДРАВЕ! :)