12

Анонимен

преди 9 години

при Герб беше пълната разруха за бедния и ограбен българин от 25 годишния криминален преход където хората който искат да ни управляват станаха милардери на гърба на бедния българин то не бяха Калинки Банки Симеон Дянков и хиляди знайни и незнайни

11

Анонимен

преди 9 години

Тъжната хронология на един тотално сбъркан преход, изпълнен с милиони разбити съдби и съсипани животи и с призраците на хиляди хора отишли си преждевременно, защото им се е наложило да живеят в преход!Ако имах машина на времето, бих направил всичко възможно този преод да не се беше състоял

10

vanko84

преди 9 години

До Ренити в ред ли си костов трябва да вллезе в затвора

9

vanko84

преди 9 години

и защо гласувате пак за същите след като се вижда че затъваме още и още, и всичко си даваме на концесии на чужди фирми да ни грабят,само волен ще ги спре,па троловете като не им харесва да си продават задниците за 20 лв.нали са евро *** траверсови

8

Бойковист

преди 9 години

като чета за какво са били вотовете на недоверие ... нищо не се е промениловсички за едни и същи крадци

7

Рени

преди 9 години

От тия всичките само Костов ставаше за нещо. И тои усра някои неща и тои пооткрадна, но хем разбираше хем от катастрофирала държава докара нещата да сме по нормална държава. А Луканов усра най много държавата под командата на Руснаците.

6

ne triite

преди 9 години

I kakav e izvoda .......VSICHKI SA KRADCI !!!!!

5

ХХХ

преди 9 години

Та българино,видя ли сега ,що комунистическа пасмина те е управлявал,в новото демократично време. УМИРАНЕ ИМА......НО ОТТЪРВАНЕ ОТ ТАЗ *** НЕМА, НЕМА И ДА ИМА.

4

Анонимен

преди 9 години

Икономически най-зле бяхме при Жан и ако не беше валутният борд сега да сме по-бедни от Сомалия.Но но-много се краде при Беров.И при Костов се краде и при Симеон и при тройната коалиция..... Абе май не е спирало да се разграбва държавата.След 10 10 1989едни хора взеха нещата в свои ръце.Пирамиди,фалити на банки,масова и касова приватизация,разграбване на предприятия,БГА Балкан,Кремиковци,Химко и всички печеливши заводи и предприятия бяха опоскани.Сега техните наследници продължават да ни лъжат.

3

Сашо

преди 9 години

От тази статия разбрах че ДПС са управлявали най МНОГО години, а УМНИЯ и ИНТЕЛИГЕНТНИЯ матрял е всъщност *** и ЧАЛГАДЖИЙСКИ *** щом е оставил партия от ДОНОСНИЦИ да я управлява, а до анонимкото 2 - ти си ОГЛЕДАЛЕН образ на тоя матрял, както ви вика Винету.

2

Анонимен

преди 9 години

За Костов можеше да допълните, че обрече българските медицински сестри с думите: "Не се бъркайте, може и да са виновни!". А също така и скандалния договор за концесия от 1.4% даден на "Дънди прешъс" да добиват злато и сребро в Бг, чрез обработка с цианид!!! И факта, че е първия копанарски индиец станал министър-председател на чужда държава!

1

Hiter

преди 9 години

Аз като червен *** съм в потрес, защото ми спират договора за защитаване на БСП тук в сайта. Приятели сбогом. Сега чакам от г-н Бареков заявка ако ли не отивам при Хелзинския комитет да защитавам ромите пламенно.Добри пари взех, но можеше още.