9

Анонимен

преди 9 години

Когато тя ви прави *ка и дори тогава не ви става, значи краят на любовта е дошъл.

8

Лошото е дно ...

преди 9 години

Че няма статии писани от мъже за мъже за да ги поучат как той да прецени че е дошъл краят на връзката им . Виждам само статии и съвети от жени за жени . Това какво е ?

7

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 4Ако тя изкарва в пъти повече пари от теб, и ти плаща сметките и те командва какво да правиш и не правиш, и ти поомачка мъжкарското самочувствие какво ще направиш? Ще се фуукаш пред приятели,че си ударил десятката, а в къщи ще си по-нисък от тревата.Ако финансовият интерес е водещ вече не става дума за връзка, а за договор.

6

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 1Ами купи пръстен и моментално ще разбереш...

5

Анонимен

преди 9 години

Когато парите говорят - любоФта мълчи :)))

4

Анонимен

преди 9 години

Ако тя сама си плаща, пича е циция. Нищо кавалерско няма в него. Когато купуваш кола и когато се жениш всичко е късмет. Няма рецепта.

3

Анонимен

преди 9 години

До #1"как той да прецени, дали тя има сериозни намерения спрямо него."Много лесно: Ако тя сама си плаща сметките, значи има сериозни намерения.

2

Относно втория "

преди 9 години

Точно тези мъже най-лесно се женят, без да се усетят. Той е категоричен, още в началото дава да се разбере, че и дума не може да става за брак. Някое по-наивно момиче ще се чуди дали причината не е в нея самата, ще се влюби в него, ще размишлява как да го накара да промени намеренията си. С две думи, ще му прави кефа, ще страда и ще си губи времето.Майка му на катила ще реши да го жени и ще уреди всичко, а той ще рече да се прави на интересен и ще се съгласи.Изведнъж - хоп, женен и после олеле!

1

Анонимен

преди 9 години

Пак нещата са представени от гледна точка на жената - как ТЯ да прецени връзката, какво да предприеме ТЯ, за да се изяснят отношенията и т н.Времето на мъжа да не би да е по-малко ценно? Никъде не споменавате как той да прецени, дали тя има сериозни намерения спрямо него.