40

Вредни

преди 9 години

Партиите в сегашния си вид са вредни за България. ГЕРБ , ДПС , Атака и др. са лидерски. ГЕРБ ламтят само за власт с цената на всичко. Само БСП може да ги спре, но й трябва нов лидер, с нова визия за възстановяване на идеите й.Противопоставянето, нарцисизма и алчността на партиите разрушават държавността. Плащаме данъци и ни ограбват. Безработица , мизерия и липса на здравеопазване. Но , не за всички. За тези , които са политици , роднините и приятелите им не е така - те живеят в отделен свят.

39

Крадците искат власт

преди 9 години

Време е БСП да бъде заменена с истинска лява партия. Сегашната е една демагогия на лявото. Разбра се, че социялдемократизма няма място в държавата. При един много обеднял народ, нито социялдемокрация, нито дясно е привлекателно, то е в противовес на въжделенията на обикновенните хорица.Истината е много страшна - Орешарски на два пъти прави Фискалния резерв на 8 милиарда`, първия път ГЕРБ опоска над 4 милиарда, плъс 1,5 Здравната каса и Втората пенсия. Сега се готви пак да опоска 8-те милиарда.

38

АНОНИМНА

преди 9 години

МОЛЯ! НЕ ВСЯВАЙТЕ ПАНИКА СРЕД НАСЕЛЕНИЕТО. ВАШЕТО МНЕНИЕ НА АНАЛИЗАТОРИ НЕ Е МИРОДАВНО И НЕ ГО НАЛАГАЙТЕ НА ХОРАТА. И МОЛЯ ДА НЕ СЕ ИЗТРИВАТ МНЕНИЯТА НА НЯКОЙ ХОРА. ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ГЛАС И МНЕНИЕ.

37

Дичо

преди 9 години

До до 35 - 39Аха той Борисов може и да се откаже ама какво правим като се стигне с избори до дупка и трябва да се решават проблеми? Мислиш ли че интелигентните хора ще гласуват за Борисов за да събере достатъчно проценти за да управлява сам?Няма да стане! А след изцепките на РБ с КТБ се съмнявам да минат дори 3%-вата бариера камо ли 5%.Кебапа Бареков наистина е свършен както и Атака /освен ако заради мълчанието си Волен не е успял да посъбере отново симпатизантите/ и то не остана много май а?

36

до 24

преди 9 години

Забрави ефективно осъдения на 4 години в панделата Цветанов за вътрешен министър.

35

до 35

преди 9 години

Опорна точка 5ГЕРБ ще управлява с ДПС...Абе Борисов да не е *** като Съсела да си затрие партията бе *** тролов. Каза ти го 100 пъти че само РБ ще се коалира. Ако ГЕРБ и РБ нямат 55 процента ще има нови избори. *** то няма начин ДПС са с 20 Бсп 5 до 10. Други нанай ББц загина без пари АБв е под 5.

34

до 36

преди 9 години

Искаш да кажеш да гласуваме за хипер чуждопоклонницитее от БСП ли? Да не си болен или луд?

33

Анонимен

преди 9 години

Bulgariq shte specheli ssmo ako Sretan Yosich doide I utepa doktora na naukite ot selo Bankq,

32

анонимен

преди 9 години

КАК ДА НЯМА НАДЕЖДА? ИМА НАДЕЖДА НО ТРЯБВА ДА ГО ПРОУМЕЕМ И ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ И ДПС.ЩЕ ДОЙДАТ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ И ЩЕ ПОТЪРСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ГРАБЕЖА НАД БЪЛГАРИЯ.САМО БЪЛГАРИНА ДА НЕ СЕ ОТЧАЯ ,А ДА ВЯРВА И МИСЛИ С ГЛАВАТА СИ.ТРЯБВА ДА ИЗГОНИМ ЧУЖДОПОКЛОНИЦИТЕ КАТО ГЕРБ,ДПС И ТОГАВА ЩЕ Е ПО-ЛЕКО.АКО ТРЯБВА И НАРОДЕН СЪД ДА ИМА,НО БЪЛГАРИЯ ДА ЖИВЕЕ.

31

анонимен

преди 9 години

30,стига със твоите глупости,че нямат измерения българската простотия.На всички им е ясно,защо толкова ГЕРБ настояваха да се даде оставка.Защото ГЕРБ и ДПС пак идват на власт.Милиони пъти да го пишем ,това е известно.Неизвестното е колко българи знаят за този план.Защо българските журналисти ,не дадат отпор и просвета в медиите,а като чуят че някои почва да говори истината бързо му запушват устата,че уж не е по темата.ИЗТЪРВЕМ ЛИ БЪЛГАРИЯ -ОТИВАМЕ СИ И НИЕ!!Н.ХАЙТОВ

30

Путев

преди 9 години

да напомня че "Галъп", който се подвизава в България няма нищо общо с известната международна Галъп.родния "Галъп" е собственост на червен Андрейчо и е поръчкова агенция.

29

anonymos

преди 9 години

така ли не разбрахте че всичко е игра, имитираща действие. Реално нито ГЕРБ, нито БСП и др. партии са някакво решение на проблемите ни. Напротив те да си самия проблем

28

Анонимен

преди 9 години

Овцете пак ще си гласуват за ДПС. Кой за БСП, кой за тиквата, кой за ***, кой директно за ДПС. Но в крайна сметка - всичките за ДПС. И после пак ще псуват. И после пак ще си гласуват за тях

27

Анонимен

преди 9 години

Тъз Галъп не беше ли на тиквата агенция ?

26

Анонимен

преди 9 години

До 27.Как Бойко ще си разчисти сметките с поръчителите му да бъде член на БКП,как ще си разчисти сметките с партийния секретар ЦецкаЦачева и т.н.На 10.11.1989г.Бкп има 1 милион члена,от тях 300 000 в Бсп,още толкова в Герб,другите в Реф.блок,Атака,Бареков и т.н....

25

Анонимен

преди 9 години

Ако след изборите Бойко Борисов не си разчисти сметките с червената *** повече за тази партия няма да гласувам. Те просто трябва да бъдат смазани и закрити

24

Анонимен

преди 9 години

Това ли са новите опорни точки на престъпника Станишев. Става дума за съветския мармот- син на шумкар завлякъл държавата още преди десетилетия с милиони долари.

23

Анонимен

преди 9 години

Това е плана на ГЕРБ и ДПС за таен съюз с цел да ликвидират БСП и да си разчистят пътя към властта.

22

Анонимен

преди 9 години

СЛЕД ИЗБОРИТЕ-кабинет на Герб.Б.Борисив-министър председател,Калина Илиева с дипломата фалшива от Германия-мин.на земеделието.Лъчо Мозъка на здравеопазването,Румяна Желева-външен министър,АндрейИванов с имотите,министър на промишлеността.За икономия на ток и вода Министрите ще заседават в Турция,при големия приятел на Б.Б.Ердоган.

21

анонимен

преди 9 години

СЛУШАЙ ,*** ПОДМОЛНА ПРЕСТАНИ ДА МЪТИШ НА БЪЛГАРИНА ВОДАТА.***.АКО ЩЕ ДА МЕ ИЗКАРАТ ЗА ЛУД И КАКЪВТО ТАМ СЕ СЕТИШ,АКО ИСКАТ И ДА МЕ УБИЯТ АЗ ЩЕ ВРЕЩЯ ЗА ЗАПАЗВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ОТ ЗАРОБВАНЕ И ТО НЕ ОТ КОЙ ,А ОТ НАЙ-ГОЛЕМИЯ *** НА СВЕТА,ДОШЪЛ ДА СЕ ПРАВИ НА ПОЛИТИК,ИКОНОМИСТ,ФИНАСИСТ.НЕ СЕ ПОДАВАЙТЕ МИЛИ БЪЛГАРИ