63

Асен

преди 9 години

Ах *** мръсен! ВМРО ще се бори с ДПС, а те напускаме, защото се ориентираш в посока Пеевски! Отдавна изповядваме идеята за обединение на патриотите и националистите, затова смятаме да приемем протегнатата ръка от НФСБ!

62

Анонимен

преди 9 години

Така е дами и господа. Свършиха парите и веднага плъховете се разбягаха. Докато вземаха пачките Ангел Славчев и "ВОЕВОДИТЕ" всичко беше ок. Един месец останаха без парички, защото банката фалира и хайде чао. Бареков е ясен от самото начало, но тези другите *** миришат най-много.

61

Винету

преди 9 години

До 69 анонимник. А бе, не ви ли омръзна всичко да сравнявате с Борисов. Ами защото не е същото. Защото Бойко печели непрекъснато и това не може да е случайно, а капутът се издъни още на старта. Бойко често говори глупости, но е добронамерен и наистина иска да направи нещо за страната, а и направи доста. За разлика от другите, които само лъжат и крадат.

60

Гост

преди 9 години

Тоя няма ли пак да се пробва с трик а ла Костинброд? ВЕрвайте му.

59

Анонимен

преди 9 години

До Константинов А защо вярват на комуниста Борисов? - Добър ПР и тумба ***

58

Божо

преди 9 години

Всяка истина, казана от изпечен лъжец , става полуистина !!! Кукловодите на кебапчията бюреков използват това и му набутват в устата истини, които искат да не придобият значение !!! Това нищо бареков е нагло и безскрупулно, и ще продължи да омърсява всяка идея, която може да допринесе за отвоюването на БЪЛГАРИЯ от мафията !!! кебапчев, върви си в нищото !!!

57

не син

преди 9 години

В новините съобщиха за ОСТАВКА на скапаняците от тройната коалиция ! Честито на всички нормални хора !

56

Анонимен

преди 9 години

Ужасен , нагъл лъжец !

55

Х

преди 9 години

Какви воеводи бе?Щом се съюзиха с едно от крилата на ДПС,значи са главатари на енчарския сънджак.Седна дума килепирджии.

54

Анонимен

преди 9 години

Скараха се за депутатските места за изборите.

53

Yakov

преди 9 години

"Бареков се заканва в началото на другата седмица да изнесе документи от архива на МВР за престъпните връзки на Бойко Борисов с ключови дейци на прехода, Държавна сигурност и ДПС.Хайде да те видим! Стиска ли ти?

52

Константинов

преди 9 години

Не ме интересува кой финансира Бареков, а защо хората му се връзват, защо въобще могат да си помислят да му вярват за каквото и да било. Много жалко за България, ако народът български не може да проумее, че Сидеровци, Барековци, Каракачановци лъжат безспир. Не че другите партии не лъжат, но ако допуснем, че другите лъжат 50%, то гореспоменатите лъжат 150%!

51

хлъц

преди 9 години

Не обиждайте мишоците ! Дудуков е *** !

50

Анонимен

преди 9 години

Г-н Бареков, Вие сте мишок.

49

не син

преди 9 години

Точният израз е : Всички объркали се вече късат с "Употребената тоалетна хартия" ББЦ ! А развонялята се фекалия Дудуков скоро ще бъде отмит в клоаката при следващите избори ! И ще си отдъхнем без тази смрад !

48

зевзек

преди 9 години

ДО ТУКА СИ ДУДУК СМЕШЕН,СУБЕКТ КОЙТО ВЕЧЕ Е НА БУНИЩЕТО ТОВА Е ББЦ

47

Анонимен

преди 9 години

Тези които гласуваха за бараката кръчмарския дисководещ сега да пият по една студена вода. Онзи без н.. забравих му името също.

46

Анонимен

преди 9 години

Или воеводите са разбрали какво е да си съюзник с ТИКВА !!!

45

Анонимен

преди 9 години

Бариков много бързо се подголеми и си повярва, че е велик.Това ще му коства много ядове и може и да съжалява накрая.

44

П.Петров

преди 9 години

Аз съм любопитен Роско Безноско къде ще иде, като се записа при Бюреков уж защото симпатизирал на ВМРО, а всъщност си знаем, че отиде за пари ...