62

Анонимен

преди 9 години

А дали са се *** от шубе никой не казва мама им американска

61

vanko84

преди 9 години

До *** Балканскинякой са по големи, други са по малки

60

vanko84

преди 9 години

разбирам че самолета паднал директно надолу,странно аз мисля че лети и така падаа той директно паднал ,какви сте промити мозъцикато дадеш отрицателен палец опровергай се

59

Ганю Балкански

преди 9 години

Всички са маскари!

58

vanko84

преди 9 години

разбирам че самолета паднал директно надолу,странно аз мисля че лети и така падаа той директно паднал ,какви сте промити мозъци

57

Анонимен

преди 9 години

ПТН ПШНХ !

56

dim

преди 9 години

абе големи разбирачи се извъдихте, големи капацитети,коѝ от вас е виждал установка бук, четете в гугъл и драскате,жалко за невинно загиналите хора.независимо от това коѝ ги уби.

55

ангел

преди 9 години

e нали уж пътниците са обгорели тва показват фактите а сега шрапнели, при шрапнелите няма как да са обгорели а те са обгорели, значи е свален самолета с ракета въздух-въздух понеже там се използва взрива и огъня за разрушаване на самолета а не само шрапнели. при земя-въздух има коничен сноп от шрапнели и няма "огън" и получаването на снопа става на около 30метра от целта. фактите показват че е свален с въздух-въздух а не земя-въздухе а нека се изкажат експертите по ПВО че да разберем истината

54

Пуйло Хутин ла-ла-ла

преди 9 години

Какво са правили в последните секунди преди смъртта си? Ами благодарили са на Путин, че толкова безболезнено ги изпраща на оня свят.

53

Анонимен

преди 9 години

ами пуснали са си чалга и почнали да танцуват

52

Анонимен

преди 9 години

За съжаление,каквото и да се установи,то ще покаже факта за трагичен малшанс за пътниците и екипажа на самолета.Попаднали са на неподходящо място в неподходящо време.Друг е въпроса кой е виновен.За мен е почти без съмнение че това е грешка и че не Боинга е бил целта,която е трябвало да бъде унищожена,а боен изтребител на Украйна.Стрелбата е била от зенитен комплекс на опълченците,а целта-Су 25 на Укр.ВВС.За да избегне захват и унищожаване,т.е за да се спаси,набира височина и се сближава с пътническия самолет и то не без знанието на ръководството на полетите,а точно с тяхното знание и разрешени

51

as

преди 9 години

Украйна да отговори на въпроса имало ли е военни действия и системи БУК в района на разбиването.НЕ означава че не трябва да обвиняват опълченците.отговор ДА имало е.Ами тогава да отговорят защо промениха безопасният маршрут и изпратиха Боинга над Буковете без значение дали са Украински или на опълченците.

50

Д-р Секир Касапски

преди 9 години

Какво са изпитали в последния момент? Въздействието на експлозията и скоростта на самолета от близо 900 км/ч - това е като да се блъснеш в бетонна стена. От рязкото намаляване на скоростта хората в самолета са изпаднали в безсъзнание или са били убити на място. Ако някой все пак е оцелял при последвалата експлозивна декомпресия и недостатъчен кислород, е загубил съзнание до 30 сек. Бърз и безболезнен край.

49

СПАС

преди 9 години

Имаше и такива обвинения!!!! Заловили двама руски шпиони "насочващи огъня"!!!:)))))))))))) Взеха ни за мезе!:)))))) Насочвали огъня??????????? на 10 000м. височина и 900км/ч:)))))))))) Хаааааааа докато кажат дай малко по- наляво и самолета е изминал 2 километра!!!

48

СПАС

преди 9 години

Аз лично, не приемам извинения от украинска страна от типа: "Командира на на Бук, дал заповед "пуск" или пилота на изтребителя свалил Боинга, Е ЗЪЛВИН ДЕВЕР НА РУСНАК ИЛИ РУСКИ ШПИОНИН!!!!

47

СПАС

преди 9 години

"Знаем също, че повечето американски експерти твърдят, че самолетът е бил свален от ракета земя-въздух в район, контролиран от проруските сепаратисти." ТОВА ТОЧНО Е НАЙ-НЕСИГУРНОТО НЕЩО!!!! Знаем, че самолета е свален над Украйна и за сега те и ЕДИНСТВЕНО УКРАЙНА ОТГОВАРЯ ЗА ИНЦИДЕНТА!!... До доказване на друго!!!!

46

Анонимен

преди 9 години

Що за *** е изобщо да пишеш такива изказвания?!?!?!?!?!?!?! Почти 300 души умряха, което е достатъчно болезнено, а някой си тръгнал да рови в мръсотията и да пише какво били изпитали тези 300 души, докато умират. Идиотщина! Имайте поне малко уважение към мъртвите.

45

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 41 "Състраданието е човешка емоция, емпатия, предизвикана от чуждата болка или страдание"в твоя коментар се усеща само злоба и желание за отмъщение...

44

Анонимен

преди 9 години

До ПЕНТИУМАТи какво очакваш,да те поканят на разследването?

43

АЛ

преди 9 години

До АнонименЕдиният самолет е само улучен и се е прибрал в базата. Брях, таз руска система БУК колко слаба била.