17

1

преди 9 години

Е пък за бурсенският плаж да не говорим :пясък - като бетон с въглища и същите фашкии вътре !!? Биби им замаза пътищата и те се мислят за град

16

Харалампито

преди 9 години

Повече от 10 години не ходя на градските плажове. Водата винаги има един мътен и мазен отенък и ме е гнус да влизам в морето. За другите не знам. Съвсем различно е положението по плажовете далеч от населените места.

15

Ачо

преди 9 години

Поздрави от Халкидики

14

градски

преди 9 години

Плажа си е супер, който е ходил знае. Има си експерти които редовно проверяват водата. А тези които само мрънкат и повтарят че било мръсно, сигурно не са доближавали плажа през последните десет години, щото чули навремето от комшийката че било зле. :)

13

Анонимен

преди 9 години

Е-е-е ,че аз редовно си пълня от там дестилирана вода бре :))

12

мм

преди 9 години

не само, че не заразна, не само, че става за къпане, ами става направо за пиене

11

az tam

преди 9 години

Като гледам снимката или ни е върха морето или плажовете ни са бетонирани. Каква почивка в тая тълпа ...

10

az tam

преди 9 години

Ако ще от бира да е морето не стъпвам на плаж дето чадъра е 30 лева, водата 6, паркинги няма но има частни паяци, *** плуват до мен в морето, а хората са налягали един връз друг като в японско метро.

9

Моля

преди 9 години

Варненски централен плаж е невероятно мръсен...за неподдържаната първа алея да не говорим...дупки, мръсотия, на тротоара паркирали автомобили на алеята движещи се. Това че туризмът се изтегли на юг не е случайно! Варна е един много занемарен град, а варненци са селяни от класа. Вместо да си оправят ***, гледат в паничките на София и Бургас!

8

Дария

преди 9 години

Много е хубава водата, плажът е в отлично състояние, доста по-добре от предходни години, а и има и нови атракции. Проблемът е гадното време, което напоследък не ни оставя да се радваме на лятото. Хубавото е, че август се очертава слънчев и топъл и без валежи. Имаме да наваксваме.

7

h

преди 9 години

Някои ходи ли на почивка на черно море още?

6

Ели

преди 9 години

Е,то остава да кажат че е негодна,да не са луди,никой няма да стъпи там;)

5

Анонимен

преди 9 години

Скрита сред растителноста над централния плаж във Варна има една огромна тръба,от която по естествен начин се излива познайте какво и познайте къде

4

:)

преди 9 години

Уауу, какъв е този девствен, екзотичен и романтичен плаж на снимката? Подходящ както за усамотение на влюбена двойка, така и за конна езда или спийдминтон.

3

Ало редакцията

преди 9 години

Значи сега ви го обясним, с уточнението, че статията ви не сме я чели предвид заглавието.Морската вода, морската пичове, не е за къпане. Никъде по света. Тя е за плуване. Ние хората "от морето" както обичате да ни наричате, не се къпем със солена вода. Сега ви обясня и друго. На море не се ходи. Исус е ходил на море и са го разпнали за твърденията му. Ходи се на плаж. И една бележка. Басейните, които вие наричате "плаж" са басейни. Плажа е песок, у лево море, у десно гора или път.

2

АНТИМУТРА

преди 9 години

Мале мале мале била почти годна мале мале мале мале!

1

до б.и

преди 9 години

Оня смръдльо спеца по ПТП ако влезне ще видите