18

akud

преди 9 години

дпс чрез бсп и атака съсипват Българската държава

17

СЕРИОЗНО

преди 9 години

Няма да се уморя да питам избирателите МУ : Абе хора , ако толкова мразите *** , защо благовеете пред един *** станал антикомунист по интереси заедно с шайката интересчии около него ???? Този болен за власт *** ли е антипода на комуниизма ? Не падайте на нивото му ! Имайте малко хигиена на избора си. Прогледнете ! Смее ни се цяла Европа.

16

Анонимен

преди 9 години

герберския служебен кабинет не го мислете, те ще се самоназначат за посланици след 3 месеца

15

bobo

преди 9 години

- Бойко,какъв акъл бе!!?? Орешарски и акъл!!! Едно ***,какъвто е Орешарски може ли да има акъл!!?? Не ме разсмивай!!!

14

Анонимен

преди 9 години

Кой го направи политик тоя бе?КОЙ?Бял ден да не види тоя дето го лансира и му даде власт да тормози народа!ГЕРБ-БЪЛГАРОУБИЙЦИ!

13

НИКОГА ПОВЕЧЕ

преди 9 години

ТИКВОЧИ НА ВЛАСТ. В ЗАТВОРА му е мястото на дебелогъзеца

12

Анонимен

преди 9 години

"Относно готовността на Иван Искров да подаде оставка като управител на БНБ, която той анонсира вчера в съобщение до медиите, Борисов коментира, че не е свикнал да работи с писма."Така е, той е свикнал да работи с тефтерчета. Абе не беше ли Тиквата този, който избра Искров за поста, с мотивите, че бил опитен и му имал пълно доверие?

11

Никой

преди 9 години

От От 6 месеца не се интересувам от политика. МОже да хвърля поглед на една статия в седмицата и това е. И от тогава хем съм също толкова информиран, хем ми е по-добре :).

10

Анонимен

преди 9 години

А ЕДНО ВРЕМЕ ИМАХМЕ ДИСПАНСЕРИ,ТОЯ СЛЯП ЛИ Е ЧЕ ПО ВСИЧКИ ФОРУМИ И ФЕЙСБУЦИ ХОРАТА ГО НЕНАВИЖДАТ И МРАЗЯТ ? НАМРАЗИХА ГО ЗАРАДИ САЩ,НАМРАЗИХА ГО ЗАРАДИ ПОЗИЦИЯТА МУ СРЕЩУ РУСИЯ,ВЕЛИКИЯ ДЕМОКРАТ И БОРЕЦ ЗА ПРАВА,СТРАХ ГО Е ДА НАСРОЧИ РЕФЕРЕНДУМ ,ЗА ИЛИ ПРОТИВ ЕС И НАТО,ДЕМОКРАТИТЕ СЕ ДЪРЖАТ КАТО ФАШИСТИ,НЕ ЗАЧИТАТ ИСКАНИЯТА НА НАРОДА

9

Анонимен

преди 9 години

Бойко в Биг брадър. Какъв уникален филм ще гледаме. Голям артист. Само затова си заслужава да го гледаме и слушаме. От него друго нищо не става.

8

maketo

преди 9 години

до 3 едно си баба знае едно си бае

7

затова

преди 9 години

БСП са се съюзили с *** - братя по обиране.

6

Анонимен

преди 9 години

"Служебният кабинет ще е само на вода, няма и хляб да има"Така беше и народа през твоето управление.

5

545

преди 9 години

Колкото повече го давате по телевизиите, толкова повече му виждаме изпраните червени *** на истински болшевик.

4

Бат Мичката налазва

преди 9 години

Е Бойка ти какво се правиш на ударен с мокър ***? Не ги ли знаеш че докато не окрадат за последно власт не дават? Как беше в годината на управление на Луканов - 1990-та? Докато не обра държавния резерв възлизащ на над 2млрд. лева не подаде оставка, а с цялата си наглост и второ правителство състави. Същия беше филма и с Виденов, когато с 300 зора сдадоха мандата но при условия че няма да ги закачат за поразиите които направиха. Така че въобще не се учудвай

3

Анонимен

преди 9 години

Айдеее пак се почна.При Борисов бяхме на постна пица,а ако се върне само на вода!Хляб нямало да има!

2

политолог

преди 9 години

Драги ми червени тролчета, каквото и да говорите само Б. Борисов може да измъкне Държавата от калта в , която е навряха БСП-ДПС-Атака. Помислете си ако ГЕРБ няма пълно мнозинство и откаже да управлява в коалиция какво ще стане в Държавата. Отново вихрушка на кражби и престъпност и край на България. А така както върви може и да стане.

1

М да

преди 9 години

Тикво проста Помня какво каза ако нямаш 121 депутата ще си в опозиция. Ами свиквай тогава