47

vanko84

преди 9 години

До Анонименпотрошенко терорист

46

Анонимен

преди 9 години

На Западе подозревают, что к трагедии могут быть причастны сепаратисты, которые сообщили о падении в то же время и в том же месте украинского военного самолета АН-26, заявив, что они сбили "вражеского летуна" с помощью зенитной установки "Бук". Соответствующие сообщения были размещены в соцсетях Twitter и "ВКонтакте" и были проиллюстрированы фотографиями комплекса (в настоящее время сообщения удалены, а якобы сбитый АН-26 не был найден). На западе подозревают Россию в помощи сепаратистам, в том числе, предполагают, что Москва могла поставлять им оружие.

45

морски

преди 9 години

Киевските фашисти не могат да си вържат сами връзките на краката без разрешение от САЩ,но имали доказателства.Смешници!Армията им няма хляб да ядат те се ребчат на Русия.

44

Румбо

преди 9 години

Първо си мислех,че украинците са насочили самолета над военната зона заедно с 1-2 изтребителя за примамка и опълченците са го свалили по погрешка(както твърдят американците),тоест пратен е на сигурна смърт!Обаче май ще излезе още по-лошо,че е пратен на ПОДСИГУРЕНА смърт,дори опълченците да не го обстрелват,пак да падне!САЩ са го правили и преди,защо да не го направят пак сега,когато отчаяно се нуждаят от такова нещо?

43

Анонимен

преди 9 години

До цезарЕ, то остава да скрият и кутиите и тогава истината щеше да лъсне.

42

чел

преди 9 години

До АнонименИначе дъра - бъра, два чадъра, срало куче на къра!ама в западната преса се пише само това,там няма позицията на Москва оборваща лъжите и там вярват на лъжите и се настройват срещу Русия.

41

Анонимен

преди 9 години

И кога ще ги видим тези "НЕОБОРИМИ" доказателства??? Или сега ги изфабрикувате като всички досега, да не изброявам кои, че са много. И, да знаете, че ви вЕрваме ;)

40

екс

преди 9 години

всеки ден пишат се невероятни глупости по вестниците. За катастрофата пиши се и се пиши а още нито има експертизи, нито някакви окончателни констатации. за това стига сте ни правили на будали.

39

Анонимен

преди 9 години

Дайте спътниковите снимки! Дайте доказателствата! Дайте записите на въздушния контрол със самолета!Дайте полетните планове на Украинските ВВС за деня! Иначе дъра - бъра, два чадъра, срало куче на къра!

38

Сандо

преди 9 години

американците нищо не извадиха като доказателства само дърдорят, англичаните продължават да инасят оръжие за Рисия въпреки че външният им минисър заяви преди месеци, че това е прекратено, Франция има милярдна сделка с Русия за няколко самолетоносача, Германия си трае и изчаква резултатите на разследванетокучетата си лаят (или на съвременен език - журналята си пишат) и кервана си продължава

37

ах

преди 9 години

До Анонименглупако, бегом в психото! и ДА ПИЕШ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ МАЛКИ ХАПЧЕНЦА -ЗА успокоение ги дават

36

ДО 48

преди 9 години

Преведи какво си написал.

35

сами

преди 9 години

Днес много ясно си личи кои са си взели премиите от американското посолство.Много са активни.

34

XXX

преди 9 години

Te pak kato ne kazaha,4e Raketata e istrelyana ot Israel pak e Dobre !!!!

33

тд

преди 9 години

Ужас тука само ционисти

32

цезар

преди 9 години

Ако бойците от източна Украйна имаха и най малката вина за свалянето на самолета, биха ли предали черните кутии на разследващите органи.

31

dzb

преди 9 години

Руските изродясали алкохолици преди 80 години "признаха" , че БЪЛГАРСКОТО население в БЪЛГАРСКАТА област Македония е сръбско, измислиха им и специален език-"македонски", което е едно от най-наглите посегателства върху историческата правда в човешката история! Сега подобни на онези ***, се опитват да докажат, че Украйна и нейнич народа не са нищо друго освен руснаци! Историята ще накаже тези руски *** и техния народ със забрава и завладяване с последващо поделяне на територията и!

30

от 32

преди 9 години

До Анонимен37така е,*** се прегладай и си пий хапчетата редовно,ще ти олекне.То ти не си виновен че си ***,то ти е от Бога дадено!

29

Спонги

преди 9 години

Ха хахахахахаха. През границата тече река от "помощи" за руските терористи окупирали Източна Украйна. Всичко е заснето. Руските банди тормозят населението, а сега в некадърността си свалиха граждански самолет. Нищо не може да оправдае имперските амбиции на Диктаторът Путин.

28

ОБАМА Е ОТГОВОРЕН

преди 9 години

лично за смъртта на 300 души. Те - фашизоидните *** в КИЕВ вършат всичко под пряка американска диктовка. Даже във всички министверства и Службата за сигурност на Украйна е пълно с американски "СЪВЕТНИЦИ"