16

Анонимен

преди 9 години

Мъже под 1,60м не трябва да се допускат до държавни постове - избиването на комплекси върху народа е неприемливо!

15

Анонимен

преди 9 години

До да бе даКолега, такъв тип планери, се засичат много трудно, пък било то и от най - добрите радари.Това германче му се стъжни живота после.

14

СПАС

преди 9 години

Не казват дума, ЧЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПОЛЕТА ИМА УКРАЙНА, независимо кой го е свалил!!!! Уникални смешници!!!!!! Опълченци, Русия, ала бала а не споменават УКРАЙНА!!!!!!!!!!! СТРАШНА НАГЛОСТ!!!!

13

Анонимен

преди 9 години

Това хлапе защо се обажда?

12

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 11Ами не казват, ама 2 милиона българи в чужбина четат и чуждата преса.

11

да бе да

преди 9 години

И като всички имат толкова радари,спътници и неясно каква друга техника защо не намериха малайзийският самолет изчезнал преди няколко месеца?То и руснаците през студената война се правеха на голямата работа докато един германец най елегантно си паркира самолета до едни "Волги" на Червеният площад.Това беше през 1987-та и немецът се казваше Матиас Руст.

10

Анонимен

преди 9 години

Просто САЩ си отиват в историята и хапят като гърмяща змия в предсмъртна агония.

9

теляк

преди 9 години

кристино мари по добре си мълчи мари говориш само глупостти

8

Анонимен

преди 9 години

"...може да се превърне в повратна точка за развитието на ситуацията там".Направо нямам думи.Мълчи бе будала.Не ,че каза нещо Ами и никой не те пита.

7

Анонимен

преди 9 години

Защо лицимерят американците ? Американците имат спътници за детайлно оптико-електронно разузнаване, такива като "Кихоул-11", "Кихоул-12", които провеждат детайлен контрол и постоянен мониторинг над районите, където се водят военните действия .

6

FMC

преди 9 години

А кой ще прекрати трафика на оръжие от Европа и Щатите към Украйна? Според мен за да се иска подобно нещо, трябва и реципрочност в действията. Европа си слага таралеж в гащите с асоциирането на Украйна, Молдова и Грузия. В тия държави има огромни руски малцинства, които на места са и мнозинства. Как мислят да я карат така? Вечно в конфликт и партизански войни? Нека първо оправят отношенията с Русия, а след това да приемат руско население в границите на ЕС. Иначе файда йок.

5

ognyanz

преди 9 години

Продължавам да се учудвам на късогледството на някои европейски политици. Как не им е ясно, че за САЩ е важно да се изолира Русия от Европейския съюз, а за европейците е важно точно обратното. Какви санкции ще налагат? Та Русия има в Азия търговски партньори като Китай и Индия (и колко други още), които могат да поемат по-голям стокооборот от целия Европейски съюз. Какво ще спечелят европейците от това?

4

Анонимен

преди 9 години

За МОНГОЛОИДА :Диспечерите на летището в Днепропетровск, които се подчиняват на евреина олигарх Коломойски, са пренасочили малайзийския Боин-777 в определения район, където вече са го очаквали военните на Киевската хунта !

3

Анонимен

преди 9 години

ruski experthttps://youtube/watch?v=L13uJ9nhTdEПрочети още на: dnes.bg/iztochna-evropa/2014/07/22/lesno-moje-da-se-ustanovi-s-kakva-raketa-e-svalen-boingyt.233106#comment-newest

2

Анонимен

преди 9 години

Няма да го бъде тоя ЕС щом готвят такива като Винегин да го управляват. Май пак се набутахме на грешното място.

1

Нано

преди 9 години

Русия да влиза с танковете в Украйна. Да я превзема и насели с руснаци. Украинските фашисти на бесилото . Ще избиват мирно население с ракети, ФАШИСТИ .