87

Bubbles

преди 9 години

Тия клоуни от ЕС не разбраха ли че пред Русия не вАжат?

86

Анонимен

преди 9 години

До КрасаУкраинците са целели самолета на Путин, който е прелетял по същото трасе няколко минути по-късно, но са го объркали с гражданския самолет, защото и двата самолета си приличат по външен вид и контури.--------а какво прави неговия самолет във военна зона ?

85

преди 9 години

много слаби опорни точки в тоя форум...

84

АН

преди 9 години

ТО РУСИЯ МНОГО ТЪРПИ ТАЯ УКРАЙНА ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА НАПРАВИ ТАМ РЕД И ДИСЦИПЛИНА И НЯМА ДА ИМА ВОЙНА

83

АН

преди 9 години

НА ОПАШКА НА РУСИЯ СОЛ СЛОЖЕТЕ НИКАКВИ САНКЦИИ НЯМА ДА ПОМОГНАТ НА УКРАЙНА А ЕС ИМА ЗА КАКВО ГОВОРИ ДРУГА РАБОТА НЯМА ВСИЧКО Е НАРЕД МАФИЯ ТЕЗИ ОТ ЕС

82

Тервел 1

преди 9 години

Ей платени *** АНТИМУТРО. Ти от огледалото ли си измисли псевдонима,бе ***????

81

Анонимен

преди 9 години

Nai- to4noto izre4enie v statiqta : "ako Rusia ne se otkaje ot destabiliziraneto na Ukraina" .

80

Анонимен

преди 9 години

Няна спиране тозимногостего ядосали

79

detelina

преди 9 години

ЕВРОПА, МАЙ ЩЕ СЕ ТОПЛИ С ДЪРВА ТАЗИ ЗИМА!? ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА, РУСИЯ Е ПРЕЖИВЯЛА 3 МЕСЕЦА ПЪЛНА БЛОКАДА, ГЛАД , СТУД ГОРИЛИ СА СИ МЕБЕЛИТЕ ЗА ДА СЕ ТОПЛЯТ! И СА УДЪРЖАЛИ, ТА СЕГА ЛИ!?СВЕТА НЕ Е САМО ЕВРОПА, ИМА И ДРУГИ КОНТИНЕНТИ! ДА МУ МИСЛИ МЕРКЕЛ!?

78

Анонимен

преди 9 години

На товали викат сибер война тези двамата едно и също повтарят

77

Тундж

преди 9 години

До Спонги Абе ! Още ли не си разбрал ,че в Русия работят над 15 милиона чужденци ,вкл. и от Латвия ,Литва, Естония,Украйна и целият пост съветски район,и над 500 хиляди турци . Русия търси около 1,6 милиона високо квалифицирани специалисти. Чети бе Кито ,чети преди да пишеш простотии. Китоооо!!!!

76

Аттилакиссе

преди 9 години

До АНТИМУТРА Само да питам ! Тая от кой комунисти е -От БСП или от ГЕРБ ? Щото нали произлизат от БКП и партиината секретарка на др. Р Петков,др. Ц. Цачева ,да не говорим за др. Борисов ,др.Цветанов ,Главчев,Велчев и мн. други и от ГЕРБ и БСП.

75

Диагноза

преди 9 години

Какво са заснели американските разузнавателни сателити над Украйна?...Информацията, която аз получих от източник, снабдявал ме с коректна информация при подобни случаи в миналото, е, че американското разузнаване разполага с подробни сателитни снимки за ракетната батария, която вероятно е възпроизвела съдбоносния изстрел. Тази батария обаче се оказва, че е била под контрола на украинските правител

74

FMC

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯВсъщност, всички западни фирми и не само, имат поне по един голям автомобилен завод в РУСИЯ. Форд дори бяха пред санкции от американското правителство, защото продължаваха и продължават да инвестират сериозно в РУСИЯ. В РУСИЯ годишно се продават над 3 млн нови леки автомобила, като дела на Лада е под 20%По-точно около 15% и продължава да спада. Затова и се намесиха французи там, а Путин и даде пълна свобода. Виж, в Европа постоянно фалират автомобилни заводи и се заменят с НОВ ВНОС

73

Мляскащ

преди 9 години

До АНТИМУТРА:Я се скрий бе *** !

72

Анонимен

преди 9 години

Модераторе този щети стопи буксера

71

Анонимен

преди 9 години

Западните политици само *** гнусни теми по медиите и западняците им ги слушат по медиите. После политиците им налагат санкции на Русия под предлога, че са прави и казват истината. А това не е така.

70

Анонимен

преди 9 години

Бай Станошко,явно никак не си наясно с темата.При нас не идват богати руснаци.

69

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен76 Да бе ! А нещо за от Америка, дето си,, мечтаеха ЕС и Русия да се сближа,, Едва ли не *** щели да пляскат с ръце от ,,радост,,на сближаването им.Много обичате,, маран,, -ите да пишете ни в клин,, ни в ръкав дивотии, Ама мноого!

68

FMC

преди 9 години

До СпонгиИзвинявай, но ти си типичния пример за "българския демократ". какво иска демократа? Зелена карта за Щаттите. това е истината. Ако зависеше от "демократа", щеше да въведе и латиницата в България. Той би си дал *** на , турци и всякакви типове по нашите земи, а след това спокойно би си продал земята, къщата и би се изнесъл отвъд голямата вода с парцаливата си зелена карта.