22

Стамат

преди 9 години

Мислим, дека назрева революционна обстановка! Ама тоа път нема да ловим гората а ората , е некои ора и че тепам на площадо с коня!

21

форумец

преди 9 години

Това е една обидно *** постановка на кукловодите,в която куклите на конци се напъват да съчиняват небивалици,за да отвлечат общественото внимание.Проблемът е че ни се предлагат такива долнопробни продукти без грам свян.Тоест те си мислят че пак ще минат безнаказано,дори и да заслужават наказание и за ПРОСТОТА.Къде е Бисеров!?

20

уххххххх

преди 9 години

Без да съм прокурор ми е ясно, че тези жени са бушони. Егати скапаната държава.

19

Анонимен

преди 9 години

А да не се окаже, че ги държат затвора, за да не кажат истината?Доводите на съда са меко казано- СМЕШНИ,

18

Тихомир Томов

преди 9 години

До Анонимен 16 Напълно актуален въпрос . Нашите магистрати са първостепенни *** и зависими изпълнители . Мъже само по лични карти и бездарни писатели на обвинителни актове . По време на делото като се извадят записите и другите скрити за сега документи ще видите големия разпад на тъй наречения " политически елит " - т.е юдейските калфи

17

Химлер

преди 9 години

Тея лоши служителки, колко милиона отнесоха в чантите, и никой от мафиот собствениците на банката не се усетиха, че ги крадът .Да им съберем парички на мафиотите, горкичките .Поредния български фарс .Къде са собствениците на банката, къде са надзорниците от БНБ .Ало , събудете се........

16

Дуло

преди 9 години

Комуняра е така, няма за него нищо като чест и съвест... да се криеш зад обикновени служители и то жени...

15

Анонимен

преди 9 години

Какво стана с Бисеров???????

14

Анонимен

преди 9 години

До като не арестуват Цацаров и Пеевски ще си живеем в страната на Доган. Всичко е корумпирано в тази държава. Касиерка съсипала банка. Явно ни мислят за мнооого луди.

13

Анонимен

преди 9 години

А чистачката баба Гинка кога ще я арестувате:) прокуратурата да спре да се занимава с глупости,а да почне разследване от самото начало на тези който започнаха да клатят банката и заинтересовани от фалита и.

12

аха!

преди 9 години

Според апелативните съдии на този етап прокуратурата е събрала достатъчно подкупи, за да се направи предположението, че трите жени са участвали в присвояването на около 206 млн. лв. от банката.Само партизанска война и терор ще направи промяна в тази страна

11

Анонимен

преди 9 години

Къде са парите ? не жените! Как може да имаме толкова престъпно правосъдие ?

10

Квотен принцип

преди 9 години

Как се избират т.нар. прокурори, след като отктито се каза че Калин Христов от БНБ бил човек на ДПС. Кои бяха тези прокурори, които поискаха арести на хора от КТБ че щяли да убиват Прас Пеевски и защо не са наказани, след като това се оказа глупост?

9

попиках се от смехсм

преди 9 години

И под чие нареждане са действали тези лелки, хайде по сериозно, едва ли някой вярва, че са точили пари без някой над тях да им нареди! Наистина, защо не е арестувана още Пепа чистачката, мозъкът на тази афера, и бай Колю портиера, основният вдъхновител и поръчител на заговора.

8

Анонимен

преди 9 години

Залози 1:1000000 ,че на тия нищо няма да им направят. Най-лошото е ,че в няма съд така наречения псевдо-мутро-съд само папа заплтки ,бонусчета и подкупчета и цял ден сищрака с пръсти и невърши работа и за една стотинка по-добре да сменим тия скапаняци с камъни. Държавата в която никой никога за нищо не е виновен.Важното е кой поръчва музиката , а не че Ценка чистачката е откраднала един ***.

7

Анонимен

преди 9 години

Време е читавите и почтенните съдии, да се разграничат публично от некадърните, корумпирани и компрометирани свои колеги. Не го ли направят и те ще бъдат омазани от мръсотиите на родопските ченали.

6

политолог

преди 9 години

И какво като Орешарски ще подаде оставка. Той вече си свърши работата , всички около него станаха мултимилионери , а Държавата има вече близо 10 милиарда дълг. Това управление на БСП-ДПС-Атака ще се изучава в учебниците по история като феномен. Как само за една година може да фалираш цяла Държава.

5

Ехоооо

преди 9 години

Незaвисим съд и цaцaрaтурa. Чaвки ли сa ви изпили глaдките мозъчетa, aко изобщо имaте тaкивa. Толковa сте бездaрни, некомпетентни и корумпирaни, че просто нямa нa къде повече. Вместо дa бъдaт aрестувaни дебелян, цaцaтa и ръководството нa бнб, те с глупости се зaнимaвaт. Зaбрaвихте и глaвния виновник - глaвнaтa чистaчкa. Видели сa я дa дa бърше прaзните рaфтове в трезорa гaдинaтa.

4

Анонимен

преди 9 години

Tova sas sigurnost ne sa horata koito sa doveli tazi banka do ***!

3

гладен касиер

преди 9 години

Всяка частна банка има куха каса, която периодично се оправя. Парите не откраднати от касиерката, а от собственика.