14

Анонимен

преди 9 години

Разследването на самолетната катастрофа е шанс г-н Путин да натрие носа на запада като докаже, че истинските виновници са САЩ и след това Киевската xунта. Боговете на конспирациите работят за ЦРУ, убеден сьм, че имат прьст в катастрофата. Не вярвам xунтата сама да си е наумила такова поестьпление.Едно обаче е сигурно - нещата бавно вьрвят кьм много зле, в глобален мащаб.

13

Анонимен

преди 9 години

До 16:Абе пич колко доказателства искаш за да се убедиш ,че онези мерзавци от Киев свалиха самолета бе ?Колко доказателства искаш още да ти предоставят руснаците? Къде са прословутите доказателства на САЩ?

12

7

преди 9 години

Ами че Източна Европа е в НАТО бе, Путин. Къде ти се иска да присъства, на Марс ли? Виж твоите *** къде присъстват и свалят пътнически самолети, посранец кагебистки.

11

Анонимен

преди 9 години

Samo deto edno kazva , drugo vyrshi , ama shte se opravi

10

Алов

преди 9 години

Путин президент!

9

UFSY

преди 9 години

Радвам се, че в тези интересни времена го има Путин, без него щеше да има хегемон, САЩ а след това Китай, Путин размесва картите и се надявам да изкара някой джокер та света да е конкурентен и многополюсен...

8

Алекс

преди 9 години

до мартин:Предполагам щото не си бил за 3 седмици в Русия. :)

7

Анонимен

преди 9 години

Привет нс джуджето Спонги

6

Тлъб

преди 9 години

Американците направо си търсят боя

5

мартин

преди 9 години

. Не знам как може да има толкова слепци, които вярват, че янките са добрите в тази война. По гнусно племе от тази сбирщина няма. Помислете само, колко войни са направили за последните 20 год. Преди 4 год. бях там за 3 седмици, екскурзия. Толкова *** и неграмотен народ на едно място трудно може да се събере. Не съм русофил, не съм комунист, но нямам причина да мразя Русия.

4

batmario

преди 9 години

Войната за ресурси започна...Победителят взема всичко...

3

Анонимен

преди 9 години

Нему пука на велилия направо си казва умирамели умираме всички:-)

2

чичо

преди 9 години

Поредното точно и умерено изказване на Путин. Политик от най- висока класа. Вижте само как с умерен тон призовава запада да окаже влияние на Киев, а не със заплахи и ултиматуми, като същевременно им дава да разберат че няма да бездейства и ще реагира адекватно на всяко тяхно действие, което е в ущърб на родината му.

1

Анонимен

преди 9 години

ПУТИН Е ВЕЛИК!