51

Мишо

преди 9 години

Скъпи съграждани, като Ви чета коментарите, и сравнявам със статията.. много време и чест отделяте на това примитивно драскане.. Няма нито Николина, нито Валентинова, това е проста фашкия, да запълва пространството... и да ни хаби времето и енергията... просто евтина помия в медийното пространство.. то се залива с гумно и по този начин се дискредитира.. а читателите също се чувстват осквернени.. да се махнем от този ***..Наздраве..

50

ЧИТАТЕЛ

преди 9 години

Грозно е да се обижда жена, но когато става въпрос за толкова важни неща джентълменството ще отстъпи! Невероятно е колко неблагодарен е българския народ и вие лично госпожо! Всяка империя води империалистическа политика! Но са загинали за това което ние наричаме свобода над 100 000 души! Коя страна от тези на които се кланяме сага си е мръднала и пръста за България! Какво означава български патриотизъм, да си неблагодарен и да си готов да слугуваш, да си роб по неосъзнати конюнктурни интереси!

49

Ник

преди 9 години

Като чета тази статия, все едно гледам Плевенлиев как се плюнчи. Наредена статия от някой който ни управлява.

48

Човек, който мисли

преди 9 години

Статията е невероятна, зависливци и *** се отпитват да обиждат, но са далеч от истината. Продължавай все така, като те гледам добивам увереност, че красотата и разума ще спасят света.

47

p.p

преди 9 години

Мноо си проста, видяла ли си каво селсучва наоколо за д апишеш тия глупости .Марш да береш ягоди....

46

до адаша Даниел

преди 9 години

прав си брат,но няма кой да мисли и най-вече да чете,на чалгаризирания българин са му промили мозъка,до такава степен,че вече е безнадеждно да се опитваш да им отваряш очите,всичко от т.нар.освободителна война сме си платили със злато,освен това има една много хубава книга(за съжаление българина е скаран с четенето),казва се"тайните на руската дипломация",където с документи се виждат плановете на "добрата"Русия след войната да разпредели България между Гърция,Сърбия и Румъния.

45

кали

преди 9 години

Скъпа авторке, родата ми е участвала във всички войни водени на балканите включително руско - турската и се гордея с това. Ако трябва ще продължи да участва не да й боже. Мога да ви заявя с лична отговорност за думите си че вие нагло и безпардонно лъжете. Не само изопачавате исторически факти но се опитвате да водите подобие на пропаганда (подобие тъй като сте изключително боса на темата). Освен да ви нарека лъжкиня друго не ми остава.

44

Анонимен

преди 9 години

Това може би е така,но евроатлантическите ,,ценности' пък' изобщо не се връзват с българския патриотизъм , спомнете си кой ряза българските села по границата със Сърбия на две и то от чиста злоба и омраза,такива примери от историята ни колкото щеш.

43

брб

преди 9 години

абре колко плащат че с такава пролетарска ненавист генерирате "мъдрости"

42

Ванчо отиваняне

преди 9 години

Господа бивши комунисти-червени *** и номенклатурчици от соца,а днес със децата си-първи-задниколизачи и връзвачи на обувки на колониалния запад,дето сте против съединението на Крим с Русия-подарен 1954г на украйна от тоталитарния съветски вожд Хрущов(явно сте станали и хрущовисти?)-кой първи започна с рязането от независими страни на парчета от баницата и къде бяхте през 1999г когато изрязаха косово и отровиха с обеднен уран не само сърбите,но и нас,за да може шиптърите наркотрафиканти да са независими?господа *** ,може би и Съединението от 6.09.1885г го обявявате за незаконно по

41

Веселинов

преди 9 години

За съжаление такъв "тюрлю-гювеч" е забъркала авторката, че воже би и сама не се усеща какво е написала. Както казваше баба ми - "Хвани - пусни". А да не говорим за това, че русофилството и обективността, когато се гледат и изследват различни източници на информация, нямат нищо общо. А да не говорим, че безрезерното й приемане на мнеието на само една от страните - украинската, не говори за безпристрастност, а за зависимост

40

Az

преди 9 години

До ПрофанизъмБоже, пази България и от профани като теб.

39

Профанизъм

преди 9 години

Боже, моля ти се пази България от предатели не само в панталони, но във фусти. Да се пише такава статия, означава, че авторът е абсолюте профан в историята и срещу прилична сумичка е готов да се разкрачи на Чичо Сам. Хубавице, ако искаш, разцепи се на две, но русофилството е в кръвта на Българите. Защо ли? Ами ние сме Скити, Саки, Сармати и Траки. Коренът ни е един и същи още преди 14 хиляди години. Заедно сме живеели, заедно сме защитавали територията си тогава. Ама кой ли да учи история.

38

Християнин

преди 9 години

"българи демонстрират васално възхищение от поведението на Путин,"Николинке, ми, като не ти харесва отношението на много българи към Русия, бий чело на югоизток - към Турция, Израел и САЩ!От там, със сигурност, ще дойде ГОЛЕМИЯТ РАХАТ за българите!...

37

Анонимен

преди 9 години

Боже, какви са тези несвързани брътвежи!? От Путиновите масмедии, през Боинга, шистовите находища, плащането за газ, та чак до Панайот Хитов!Авторката има ли връзка с главния?

36

Даниел

преди 9 години

До До Даниел (4):Преди да ми обясняваш кой на какъв език е щал да говори, седни и прочети историята на собствената си страна и недей да петниш паметта на предците си, които са измрели, за да я има страната ни. Русия не води война, за да освободи специално България, а за достъп до Проливите, България се е считала за "Задунайска губерния". И тази "славянска душа" през 1916-1917г. нищо не й пречи да воюва с/у нас. Още Апостола навремето се е опасявал точно от такива като теб, *** на Русия.

35

До Даниел

преди 9 години

"*** ниеден", няма ли кой да ти напомни, че дори децата са говорили турски, преди Освободителната война. Няма ли кой да ти напомни, че ние дори кирилицата сме щели да затрием. Няма ли кой да ти напомни, че без русите братя, щеше да си ефенди. Няма ли кой да ти напомни, че си славянин...Какъв комунизъм, какви 5 лева...говорим за голема славянска душа, говорим за православно христянство, говорим за близка реч...

34

Хех

преди 9 години

по принцип Руско-Турската война не е била освободителна. Русия губи в тази война.но да за България е такава.

33

Анонимен

преди 9 години

Авторката вероятно е потомка на онези българи, които са се криели по време на Априлкото въстание. Никакъв национализъм нямаше да има, ако не беше Руско-турската освободителна война, защото сега авторката щеше а говори на турски. Ей, неблагодарно племе!

32

Даниел

преди 9 години

Като гледам какви защитници на Русия има в този сайт, жал ми е за България. Руснаците ни били освободили, били ни създали икономиката и т.н. Абе *** ниедни, няма ли кой да ви напомни, че още 9-10 век по нашите земи нахлуват руски князе да си разширяват влиянието, няма ли кой да ви напомни че след Освобождението плащаме милиони левове репарации, а прехвалената комунистическа икономика беше колос на глинени крака и важеше само в СИВ. Крадяхме от Запада като невидели, защото бяхме "мноо добри".