28

Анонимен

преди 9 години

Франсетата имат яки неустойки по договора за мистралите, така че нямат избор.

27

Ближете си говната

преди 9 години

Най-сетне се разбра, че Укрите са атакевали и свалили Боинга. Както Руските, така и Щатските сателити са засекли неправомерните действия на Укрите - стрелба от Украинска батарея и военен самолет на укрите до Боинга. И всички медии, наши и чужди, мълчат като н*рани. Публикуват странични неща, нямащи нищо общо с Боинга. *** драскулници, *та дето срахте, сега ги изгълтайте, та да ви дойте ума в главата. Нашият президент също, та друг път да ближе по внимателно..

26

FMC

преди 9 години

Оф, писна ми от тия . Пак говорят за неща, с които изобщо не са наясно. Обвиняват и съдят близо 200 милиона човека, само защото някой зад Океана има интерес. А около тия 200 милиона има поне още 400, на които ще им запари на *** заради необмислените действия на Брюксел.

25

Реалист

преди 9 години

Има една истина - невинен до доказване на противното! САЩ и слугите им в ЕС не изчакаха да се чуе новината за станалата трагедия и веднага побързаха да обвинят Русия и хората в Новорусия, които защитават езика и достойнството си! Толкова добре ли са подготвили "доказателствата", че така бързат с обвиненията!?! Дори и за малко не спряха да видят дали няма нещо гнило и съмнително в поведението на неонацистите в Украйна!Горката Русия! Сама, но гордо и достойно срещу всички, които я нападат!

24

Registriran

преди 9 години

До Румбо Май това зайче, всъщност е мече, а в инструкцията, какво да се прави при среща с мечка си пише ако има малко мече бягай не че ще избяга, де ама трябва да направиш опит, а ерогейският май се опитва да бие мечето, та работата отива на зле.

23

Heh

преди 9 години

до bg 22Ами не слушат.. сега ще свалят и френски полет... чакай да не им давам идеи че ще вземат да го направят!

22

soulburner

преди 9 години

Санкциите са орьжие на 21 век. Запада е обявил война на Русия, вьпроса е до кога г-н Путин ще тьрпи помиярското отношение на "западните партньори". Аз си мисля, че той ще направи всичко вьзможно да предотврати WW3, поне докато не подготови родината си и не оформи 100%-тово военно сьтрудничество с Китай, Иран, Индия и Латинска Америка.

21

soulburner

преди 9 години

Невиждано двуличие и арогантност. САЩ и алианса прекрасно знаят кои/защо са причината за случващото се, но xвьрлят цялата си способност за пропаганда и провокация. Всички знаем защо се прави - целта е отслабване и унищожение на Руската Федерация. Запада не може да е подвластен на различни от тяx, "невьзможно" е и мултиполярен свят (равенство). Вьпроса който мен ме озадачава е, какво щеше да стане ако г-н Путин не беше толкова тьрпелив и мьдьр?

20

slovenia

преди 9 години

До 6.Правилно си написал.Русия-империята на злото.Това означава,Русия срещу Сащ,империята на злото,най-мразената страна в света.Дори самоте американци се мразят един друг и всеки ден се самозастрелват по училища и магазини.

19

bg

преди 9 години

Kak taka Francia otkazva da spre dostavkata na helikopteronosa4?Nali zatova beshe svalen putni4eskia samolet.

18

Румбо

преди 9 години

Тая работа със самолета е като вица за вълка и зайчето:Срещнал вълка заека и му казва-Дай една цигара! -Не пуша!-отговорило зайчето.Бой,бой.Срещнали се пак-Дай цигара! -Ето! -Дай огънче! -Нямам! Бой,бой.Трета среща.-Дай цигара! -Ето! -Дай огънче! -Ето! -Абе Зайо,ти защо си без шапка? Само че зайчето тука е доста яко,няма да се размине току-така!

17

спомена

преди 9 години

Значи ще има санкций за това че Русия защитава хора на който им забраняват да говорят майчиния си език (Руски) и им се отнемат права за самоопределение по конституция.Доколкото помня това беше причината Косово да бъде отделено от Сърбия.Само че косоварите не бяха терористи, а Армия за Освобождение на Косово.Двойни стандарти и това е.

16

Анонимен

преди 9 години

Франция не желае да откаже доставката на хеликоптероносачДружбата си е дружба, а сиренцето - с пари!Та така със санкциите...И още ще ми говорят за морал и други подобни...

15

Анонимен

преди 9 години

потърсете в нета за тази пресконференция, няма да ви пращам повече линкове защото втори път го трият, което показва, че руснаците са прави, незнам днес бг, кого защитават в момента и кои им диктува на къде да насочват общественото мнение, с платени коментари. истината здраво се замазва, и само *** им се вързват на плоските маниполации.

14

До 15

преди 9 години

Аз пък не мисля, че CNN и BBC са тези колоси в журналистиката, които някога са били. По-скоро служат като подигравка или символ за медийно манипулиране. Не случайно каналът "Russian today" има много по-висок рейтинг от тях, западняците изобщо не вярват и то отдавна на тези два канала, а за хората по света да не говорим.

13

SS

преди 9 години

До 7Ти да видиш как ги докарват в CNN и BBC , за тях всичко отдавна е ясно руснаците са виновни и това е. Без капчица съмнение са, убедително лансирата западната теза и дори и намек за евентуална намеса от страна на Украйна не се споменава.То не че Руснаците ще напишат за възможността сепаратистите да са свалили боинга погрешка, ама за тях си знаем , а и не претендират за коректност в журналистиката, докатао световните колоси CNN BBC вместо да търсят истината си пишат все едно и също.

12

ЧИЧО

преди 9 години

До всички, които тук си чешат езиците. Няма да се разбере ( в действителност) кой и защо е свалил самолета. Аз си признавам, че поддържам руската страна. Никой тук не може да бъде убеден на 100 % кой е виновен, но да успокоя тези, които поддържат теорията, че са руснаците.Каквито и доказателства да предоставят, ако са различни от това, че те са виновни, запада няма да приеме. За жалост Русия беше поставена умишлено в такава ситуация, че малко може да се направи.

11

Анонимен

преди 9 години

След като се докаже неоспоримо, че укрите са свалили самолета Русия отново ще бъде "виновна"! Това са фашисти-хищници. Ние за подобни случаи имаме много хубава поговорка "Агънце, мътиш, мътиш водата"

10

Анонимен

преди 9 години

и моляви се да не ми слагате минуси (-) на коментарите 7 и 11 защото изпадам в депресия.

9

До 10

преди 9 години

Е, то няма, ама поне да престанат да използват този термин. Официално да се обявяват за фашисти и циркът да приключва. Не може обстрела на градове и села със залпови установки Град да е демократично и хуманно действие, което получава одобрението на "демократичния" свят. Освен ако думичката демокрация не е парола за неофашизъм?!