9

123

преди 9 години

Това тъпо предаване трябва да се забрани със закон! Защото такива *** разрвратители са водещите-от тяхното тъпо шоу кандидатите стават морално увредени и кръчмарски викачи!

8

Които ще ходят ... 4

преди 9 години

Преди да направите последната крачка и да сложите подписа си, с който приемате всички задължения и се отказвате от всичките си свободи, пуснете едно произволно видео от миналия сезон, и вижте как представят хората пред зрителите. Знайте че всичко е монтаж, и може на мястото на този човек да се окажете Вие. НЕ си заслужава нито времето, нито парите , нито усилията за това шоу. Хората, които са избрани да продължат ще спат в хотел, а Вие сами ще си платите престоя. ;)

7

Които ще ходят... 3

преди 9 години

Имайте впредвид, че ще стоите много дълго време под горещото слънце вземете си вода а най - добре идете в късният следобед. На първият кастинг, ще Ви прослушат музикални педагози, а на вторият самото жури. Имайте впредвид че може да изкривят отговорите Ви като монтажират видеото от кастинга. Имайте впредвид , че шоуто е забавно а не професионално. Знайте, че ако после се откажете да участвате нататък, защото работите или учете ще Ви осъдят за неустойки в размер на 10 000 лв.

6

Които ще ходят... 2

преди 9 години

Изберете лесна, за да покажете чувство за ритъм, музикалност, и фразиране. Моля прочетете много добре договора си, той е ужасен и напълно нелоялен. Някой който се занимава професионално с музика, го съветвам за нищо не света да не го подписва. Знайте че разходите за пътуването до София, ако ви одобрят на първо прослушване, са за Ваша сметка.

5

Които ще ходят...

преди 9 години

Здравейте! Искам да дам съвет на всички , които искат да се явят на кастинг. Не правете грешката да отидете рано на прослушването, защото първо ще направят 2-3 часа видео клипове как викате и скачате, и няма да ви прослушат докато не пресипнете. Ако искате да влезете на прослушване, стойте близо до човека с камерата, първо той трябва да Ви интервюира за да влезете.Не правете грешката да подготвяте песен с голяма сложност (динамика, диапазон, дълги фрази и тнт)...

4

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 4Е, за жури си е по-подходяща баш музикална критичка, а не толкова Утвърдена в бранша певица :)

3

Анонимен

преди 9 години

Мария има талант и е отвърдена в бранша певица, но кажете ми коя е Соня Армутлиева, за бога? Може да е някоя музикална критичка, но за име на певица - не ми говори нищо...

2

Зрител

преди 9 години

Кой ли арменец пак ще побутат на първо място...като оня Рафи(ли беше).Нали шефа на шоуто си е арминиц и това е определящ Х фактор при избора......Пълна манипулация като всеки конкурс в България.В Чужбина на първи места в България не им дават да дишат талантливите.

1

Анонимен

преди 9 години

Ужас!!!