43

ултрасексапилен

преди 9 години

Я се скрийте бе, англичани грозни.

42

до 55

преди 9 години

До АнонименМомко,доста си объркал кабелите.....явно със теб няма да се получи дискусия--щом неправиш разлика на фундаментални факти--това е показателно.Съжалявам,но си ниска топка,щом с такава ненавист се исказваш тук.Бъди здрав и успех в собственото ти развитие--а то определно ти е нужно....

41

до 53

преди 9 години

До Анонимен53--не си прав...украинци,молдовци,арменци,беларусци не са ***--те са славяни като нас.За азарбейджанци и казахи-пак не си прав--имат много християни и основно те емигрират в Русия.Единствено си уцелил за таджиките,узбеките и киргизците--да те са мюсолмани,но не са араби--което е много важно!!!Те са като безопасните игли--евтина и послушна работна ръка.Това съм го видял с очите си,а на тях вярвам повече от някакви си статистики и медии

40

Анонимен

преди 9 години

До eddimхахахахахах на второ място е, ама въпроса е какви са и от къде идват. Ето ти голямата група от къде са:2,902,432 - Узбекистан2,209,241 - Украйна1,296,914 - Таджикистан851,399 - Казакстан816,645- Азарбейджан777,542 - Киргизстан755,766- Молдова631,784- Армения527,088- БеларусС други думи САМО ***. РУСКИ АРАБИ!Общо Германия, Франция, Испания, Англия, САЩ, Италия и Канада - 411,327. 75% от тях са бивши руски граждани с чужди паспорти.

39

putin

преди 9 години

Да го смучат гейлордовете на запада.русияможе да се самоиздържа.русия е една от страните с най малко дългове. Русия има ценни метали, газ петрол и всичко произвежда. Русия има ядрен потенциал равняващ се на целия свят взет заедно. Русия ще защитава православието. Русия има едни от най добрите и съвременни оръжия. Хакайте си го ционистки ***. Може да заробите и манипулирате целия свят......НО РУСИЯ НИКОГА.

38

eddim

преди 9 години

До АнонименВиж сега, когато дебилния ни президент се изцепи, че никой не е емигрирал в Русия първото което направих е да се осведомя за това в нета. Още с първите прочетени статии стана ясно каква глупост е казал "президента". Не е трудно и ти да се просветиш. "Жокер" - сайта на външното ни министерство, "евростат". В последното ще разбереш, че натурализираните граждани на ЕС в Русия не се изчерпват с Жерар деПардийо. Всъщност Русия вече е на второ място по брой на имигранти в света след САЩ.

37

Анонимен

преди 9 години

И все повече си тръгват с еднопосочен. Ама не към ръшата.-----и аз тръгнах преди 15 години с еднопосочен, благодаря на господ

36

Анонимен

преди 9 години

Някой ден в бъдеще няма да има никакво доказателство че е имало живот на планетата освен Ядрен прах.Ядрените централи бълват отрови с постоянно темпо, този *** няма къде да се съхранява.Авариите са средно на всеки 7 години има по един чернобил някъде по света и това са случаите които не могат да бъдат скрити. има поне още 30+ такива. един от друг по ужасяващи.докато се делите на русофили и русофоби Вие гълтате едни и същи отрови с любезното съдействие на Ядрените Фабрики за смърт.

35

да, ама не

преди 9 години

Рашистката *** ще бъде разкована от санкции...вече САЩ са най-голямия производител на газ и петрол в света, така, че рашките не могат да изнудват никого.Ние сме тежък случай поради руските *** ,който ни дърпат надолу...

34

Шоп

преди 9 години

До Тервел 1 Какъв ти е проблема? Искаш да отидеш да работиш в Русия? Или искаш в България да работиш за руски чорбаджия? Не разбирам кое от двете в момента е забранено? Открехни ме какво те мъчи?

33

Шоп

преди 9 години

До Тервел 1Напуснаха е заради дивият капитализъм...---------- Не можеш да даваш мнения, защото дори не знаеш български. *** си като ***. Какво е това "напуснаха е" ? "Е" е глагол, какво търси на мястото на местоимението "я"? Какво право имаш ти да търсиш сметка кой напуснал и къде отишъл? Тебе някой искал ли те е някъде или понеже си некадърен за нищо, се пишеш голям родолюбец?

32

Тервел 1

преди 9 години

До Анонимен 21Малоумнико,да ти обясня.Това,че 2,5мил Българи са напунали България си е трагедия,Национална катастрофа!Напуснаха е заради дивият капитализъм докаран ни съвсем целенасочено тука.Заради това,че унищожиха нашите предприятия,за да не сме им конкуренция.За да ни вземат пазарите и за да експлоатират за жълти стотинки нашите природни богатства

31

До Тервел 1

преди 9 години

Ха, ха, знаеш ли колко си прав! Скоро гледах филм, документален за Швеция. Там едно детенце се обръща към баща си и го пита може ли да се оженя за жена?

30

Тервел 1

преди 9 години

ДО 29Освен,че си *** си и ЛЪЖЕЦ.Заплатата на един инженер е средно 2500 долара.А искаш ли да ти покажа няколко стотин хиляди Руснаци,които са си купели имоти тука и милиони по- целият свят, за много,много пари.Тези дето ми ги хвалиш с големите доходи имат и големи разходи за какво ли не и затова им се налага да живеят под наем.Моя позната лекар на кралското семейство в Швеция ми разправя,че нацията се изпедерастява,защото наемите са скъпи и им се налага да си взимат съквартирант и после л

29

До ха сега

преди 9 години

Не, всички русофоби които сега пишат за Русия я свързват с СССР, с мужиците и ушанките. Боже, ако знаете историята на тази страна, която само за последните 300 години преди революцията, по времето на династията Романови какво развитие е имала, какъв разкош на царските дворци, индустрията по това време, науката, законотворчество, правосъдие и медицина. Вие като помиярчета повтаряте глупостите на западните клошари и се мислете за умни?! На малкия пръст на този народ не можете да стъпите!

28

читател

преди 9 години

Чудя се, след като проникнем с търговското си мислене навсякъде и във всичко за какво ще ставаме всъщност? Ще имаме ли приятен вкус от нещо въобще или вече всичко ще ни е продадено и ще работим неспирно за едно откровено нищо. А храната ще ни внушават, че не сме си я изкарали и трябва да работим още, защото все пак ако не ядем няма да може да работим повече от 9 дни!Добре дошли в новия свят на фино робство и скрити фараони!!!

27

ха сега

преди 9 години

имам чуството, че повечето русофобчета, като пушат за Русия си мислят за СССР

26

ЗРК

преди 9 години

До Анонимен 32 - абе ти да не пишеш от някоя психиатрия където те лекуват!!!

25

ЗРК

преди 9 години

До АнонименПърво инфото ти е малко старичко. Второ в Русия няма въведен праг на минимално заплащане. Трето като са толкова зле от къде имат пари да харчат като луди по наште курорти и да купуват апартаменти по нашето черноморие, Кипър, Гърция, Испания и Франция!!!Чакам отговор!

24

До 31

преди 9 години

Ей, зомби! Никой не ми плаща, мразя ви безплатно! А колкото до руските заплати, можем само да си мечтаем за тях! Изкупиха на европата стоките, апартаментите, компаниите. Вие си викайте, лайте си като това английско пуделче, което джафка до подивяване. Откачалки! Който с руснаците се е заял, хаир не е видял. Господи, колко пъти историята трябва да се повтаря, за да може някой да си вземе поука от нея?