26

шопето

преди 9 години

Айде, Орешарски, знаем, че желаеш да си подадеш оставката. Обаче си много свенлив и някой трябва да те подбутне. Също както кърлежите, като се впият, ги е срам да се пуснат и трябва пинсета. Както 1997 с къде си вярна, ти любов народна в изпълнение на Клара Маринова. А сега сигурно кавъра ще го чуем от Мая Манолова...

25

Анонимен

преди 9 години

Га ядаха кифтетата не реваха, а сега реват, че няма кворум. Нали без ГЕРБ избраха правителството, нали без ГЕРБ избраха ръководство на Парламента и още каквото се сетиха. Нали без ГЕРБ избраха Мая Костинбродска за зам. на Парламента. Сега защо им е ГЕРБ. Кога комунистите са искрени- преди или сега, когато държавата се срутва в кракака им и искат някой друг да сподели отговорността. Не, друг виновен няма. Винаги кагото БСП е на власт, докарва държавата да катастрофа. Дано преди изборите народът н

24

Анонимен

преди 9 години

На ГЕРБ и Боко изобщо не им пука за нас, ако им пукаше щяха да влезнат в парламента и да гласуват, защото парите за здравеопазването са ЖИВОТО важни, но те нямат търпение да се докопат до властта.Боко е способен и през трупове да минава, само и само пак да дърпа конците.

23

Анонимен

преди 9 години

До Дечева 17Не си губете времето с "Алфа", гледайте си направо московска телевизия !

22

optimist

преди 9 години

Вече не ни трябва оставка, трябва ни спасение!

21

до КОШМАРА

преди 9 години

Помня снимката в вестника на комунистите Дума! На нея се виждаше как група младежи със сини ленти с надписи "СДС" бият *** и 4-5 от тях за заградили Бойко тиквата и единия се опитва да му смъкне панталона и му късат значката на която пише "БКП" На друга снимка младеж плюе по някакъв дъртак комунист и текста на снимката в Дума е "Седесар плюе по невинен гражданин след митингите на СДС и нашата партия БКП"

20

Анонимен

преди 9 години

До ДечеваГ-жо Дечева, нещо сте се объркала. На сидер ага ТВто е може би най-манипулативната и селективна медия в СВЕТА, дори по БНТ при бай тошо по някога казваха нещо истско, обикновено кога е нова година...........................:)

19

КОШМАРА

преди 9 години

ПРОДЪЛЖАВАМ:В-к Дума"Седесарите оплюха празника на труда""Агресивно настроени младежи от СДС влязоха в остър конфликт с наши възрастни членове и 31- годишния верен наш член Бойко Методиев Борисов. Г-н Борисов като доблестен комунист напусна милицията и пожарната за да запази членството си в нашата партия. Това е пример и апотеоз на доблестен човек и истински комунист който влезе в ръкопашна схватка за да защити възрастните комунисти до него" Има и снимка към статията с него по време на боя!

18

dan

преди 9 години

Кворума на това НС ви го правеше Атака и вие си правехте каквото искахте

17

КОШМАРА

преди 9 години

На 1-ви май 1990 г. СДС и КТ"ПОДКРЕПА" организират грандиозен над 200 хил. митинг. В същото време и БКП организира митинг пред паметника на Съветската армия на който присъстват около 10 хил. ортодоксални комунисти. След митингите се сблъскват двете групи в който куминистите начело с Буда ядат здрав пердах:В-к Дума "Седесарите оплюха празника на труда""Агресивно настроени младежи от СДС влязоха в остър конфликт с наши възрастни членове и 31-годишния верен наш член Бойко Методиев Борисов"

16

Дечева

преди 9 години

До ВикторВсяка вечер гледам Алфа ТВ и наистина отразяват много вярно и с факти.

15

ИСТ

преди 9 години

Мая Костинбродска, Бареков и прокуратурата сътвориха най мръсната изборна измама на века.Те си мислеха, че ще унищожат другите партии, но по ирония на съдбата БСП и Атака се самоунищожиха.А сега поредната народна поговорка: КОЙТО НОЖ ВАДИ,ОТ НОЖ УМИРА.

14

bigbadboy

преди 9 години

още някой ден за оставка и няма я вече Майчица Българияя брееейййй Идиотиииии

13

are_kulata

преди 9 години

Наордът иска достоен начин на съществуване, в хармония с морал, ценности и обединяващи ни цели:1. Нормални доходи- да се започне с лекари и чуители, стожери на обществото!2. Спасителна доктрина за демокрафската и етническата катастрофа!3. Просветление на крабежите на прехода и търсене на отговорност от деятелите им!Това да стане като се:1. Одържавят ЕРП-тата и другите естествени монополи, както е навсякъде в нормалните дръжави!2. Да бъдат смачкани враговете на дръжавата, външни и вътрешни!

12

Анонимен

преди 9 години

Няма кворум ? Е, как една година имаше ?

11

Маршал Будю

преди 9 години

Очаквам всички простаци да гласуват за мен на 5-ти октомври. Поздравявам ги с любимата си песен "Три танкиста" !

10

до Виктор

преди 9 години

По интернет, свободно и с много добро качество

9

$$$ ГЕРБСП %%%

преди 9 години

Орешарски, аре стават финансов монитър при ГЕРБ бееее, айде, тамън ти казаха, че неможеш да смяташ, тамън си за калинките!!!Лошото за вас комсомлци, е че всяко следващи правитеслтво ще бъде обилно полято с камъни и народен гняв, подобен видян само поведението в притиснат на тясно голям раздразнен лъв !!

8

Анонимен

преди 9 години

КВОРУМА НЕ ЗАВИСИ ОТ ГЕРБ . КАК БЕ СЪЗДАДЕНО ПРАВИТЕЛСТВОТО---КАК КАК БЕ ИЗБРАН МИКОВ,МАЯ И МАФИОЗО БИСЕРОВ КАК СЕ ГЛАСУВАХА КОМИСИИ КАК ЕДНИ ГОСПОДА ТИЧАХА В ПАРЛАМЕНТА И НА ВЪПРОСИ ОТГОВАРЯХА БЪРЗАМЕ ЗА ЗАСЕДАНИЕ КАК КАК ИОЩЕ МНОГО КАК. ТЕЗИ ОТ КОЙТО ЗАВИСИ КВОРУМА ПРИЕХА ИСЛЯМА ПРЕДАДОХА БГ.ВЗЕХА СИ ПАЯ И СЕГА ИСКАТ ДА ПРЕХВЪРЛЯТ ВСИЧКО НА ГЕРБ ЧЕ ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ТЯХ НЕ ЗАВИСИ ОТ СИДЕРУЛУГУ,ЧУКУЛУ АГА И КОМПАНИЯ.

7

Анонимен

преди 9 години

ще му кажа аз октомври на дедовия той да отиде да ви гласува........